Általános MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Általános MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

POST GRADUATE LEVEL

Nem kell abbahagynia a munkát az MBA kereséséhez. Folytatod a munkádat, és részt vesz az osztályainkban, rendszerint egy este hetente és hétvégén, ahol közvetlenül kapcsolatba lépsz a kari és az ipari előadókkal. A kurzusokat az eLearning formátumban is kínálják, és hosszú távon csoportos foglalkozásokkal is elvégezhetők.

A program hangsúlyozza a fejlesztés, mint menedzser fontosságát, és magában foglalja a személyes támogatást és az üzleti coachingot. Vállalati projekteken dolgozik a nagy teljesítményű tanulási csoportokban. Ez a program ideális azoknak a vezetőknek, akik vezető szerepet törekszenek, és karrierjük megtartását kívánják fenntartani, miközben MBA-t tanulnak.

Válasszon az egyszeri, kettős vagy akár háromszoros MBA programok között. Miért kérdezősködnek egy olyan programot, amelynek kettős vagy hármas MBA fokozata van? Ez elég egyszerű: ha figyelembe vesszük, hogy a további oklevelek különböző akkreditációkkal és a világ különböző részeiben adnak több lehetőséget.

Tehát duplán vagy hármas fokozattal, még több akkreditációval mögötte, és nyissa meg az ajtókat a jövőjéhez.

Általános MBA

Az általános MBA program a diákok vagy alkalmazottak, akik szeretnék lendületet és kiváló a karrierjét. Úgy van kialakítva, hogy a jelenlegi karriereket továbbadja a megszerzett tudással és készségekkel. A program akadémiai és alkalmazott hangsúlyt vezet, hogy fejlesszék a diákok képességeit a rendkívül versenyképes munkahelyeken. Az IBSS kiválasztja azokat a tanárokat, akiknek magas tudományos háttere van a tárgyakkal kapcsolatban. Minden tanárnak szakmai tapasztalata van az ehhez kapcsolódó területen. Az IBSS által az Általános MBA program által elfogadott pedagógiai pedagógia a tapasztalati tanulási megközelítés, amely az esettanulmányok és a problémamegoldó feladatok felhasználásán alapul, amely a diákok tudását, elemző gondolkodását és döntéshozatali folyamatát fejleszti.

A tanítási módszerek blended learning tanfolyamok, amelyek kombinálják az online tanítást, vagy támogatják az önálló ritmusú tanulási útmutatók használatát. A gyakorlatban ez a módszer bizonyult az ideális munkatársaknak a forgalmas diákok számára. A program online öntűs tanulási komponensei olyan rugalmasságot biztosítanak számukra, amelyre szükségük van ahhoz, hogy megfeleljen mind a munkahelyük, mind a tanulmányaik követelményeinek. Az értekezés a tanulóknak biztosítja az interakciót, amely kulcsfontosságú tényező a tanulási környezetben elszigetelt érzés elkerülésében.

Az IBSS általános MBA program befejezése után a diákoknak:

 • Tudomást szerzett a szervezeti működés dinamikájáról és tudatáról.
 • Jelenlegi ismeretekkel és releváns analitikai eszközökkel ellátva vezetői feladatokat lát el az üzleti szervezetekben.
 • Kompetens és hatékony döntéshozók a gyakorlati kérdések megoldásában a globalizált üzleti környezetben.
 • Képes kommunikálni.
 • Felkészült a feladatok széles körének kezelésére annak érdekében, hogy előmeneteli pályafutását felsővezetői pozíciókra.
 • Megfelelően ki vannak téve a nemzetközi üzleti életnek és együttműködésnek.

Az Általános MBA 120 ECTS pontot biztosít a hallgatóknak. Teljesen teljesíthet 1 vagy 2 évet, vagy részidőben rugalmas.

A hallgatóknak lehetősége van a tanulmányaik elvégzésére 1 év vagy 2 év alatt, attól függően, hogy teljes vagy részidős tanulmányokat választanak-e.

Minimum felvételi követelmények

a) angol nyelvismereti követelmények

Fontos, hogy a diákok, akiknek az anyanyelve nem angol, rendelkeznek minimális szintű megértéssel és lehetőséggel

Angolul angolul beszélő osztályainkban. Az egyéb nyelveken folytatott osztályok esetében az angol nem lesz követelmény. Még akkor is, ha egy diák megfelelt a TOEFL vagy egyéb tesztek bevezetésének minimumkövetelményeiről, az egyetemi testület feladata, hogy felmérje a diák megértését a szóbeli és írásbeli angol nyelvű feljegyzésekkel kapcsolatban, és helyrehozó munkát igényelhet.

Azok a hallgatók, akik nem angol anyanyelvűek, vagy akiknek korábbi egyetemét nem elsősorban angolul tanították, az alábbiak egyikét kell biztosítaniuk az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • TOEFL teszt
 • IELTS teszt
 • Az egyetem levele, ahol a hallgató tanult, kijelentve, hogy a tannyelv angol volt

Ha a hallgató nem jeleníti meg a fent említett bizonyítékokat, akkor alternatív megoldásként az IBSS tanúsított vizsgáztatóval folytatott szóbeli interjú kerül sor a felfogás és a kommunikáció szintjének felmérésére.

b) Belépési követelmények

Az IBSS elkötelezett a tisztességes felvételi eljárás mellett, és széles körű képesítéseket fogad el. Ezen az oldalon található információk

Áttekintés az összes programra vonatkozó általános belépési követelményekről.

Mester belépési követelmények

Rendszeres belépés

 • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve October 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
2,800 USD
Locations
Egyiptom - Nasr City, Cairo Governorate
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyiptom - Nasr City, Cairo Governorate
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt