Üzleti Adminisztráció (MBA), Vállalkozói Koncentráció

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Ez a program az ACICS által akkreditált - Független Főiskolák és Iskolák Akkreditációs Tanácsa.

MBA programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megismerjék a vállalkozás alapvető üzleti területeit, valamint tapasztalatokat szerezzenek a döntéshozatali folyamatokban az üzleti adminisztráció minden területén.

A program a hallgatók magas színvonalú, professzionális oktatást az üzleti adminisztráció, ezáltal minőségi változatosabb munkalehetőségek.

Az MBA program három tudományos összetevőből áll: alapvető követelményekből, koncentrációs választani kívánt kérdésekből és egy mérföldkő tapasztalattal. Az MBA fokozat végzéséhez a hallgatóknak legalább 36 kreditet kell sikeresen teljesíteniük, ebből 24 kredit alaptanfolyamok és 12 kredit koncentrációs választani lehetőségek.

Alapvető követelmények

A fő követelmények 9 kötelező tanfolyamból állnak, 24 kreditért.

Tanfolyam címe

Koncentrációs követelmények

Az összefonódási követelménynek négy osztályt (12 kredit) kell vennie ebből az összefonódásból. Minden egyes koncentráció nyolc kurzusból álló medencéből áll. A hallgatók körülbelül 42% -a választja a globális ügyek koncentrációját, 29% -uk pedig a vállalkozói szellemet és a közgazdaságtant

Minden félévben a hallgatóknak két kötelező tanfolyamot és egy koncentrációs kurzust kell elvégezniük. A hallgatóknak teljesíteniük kell a CAPS 501-et a tanulmányuk első félévében.

Vállalkozói koncentráció

Az Entrepreneurship program biztosítja a hallgatók számára a szükséges ismereteket és tapasztalatokat, hogy excel mint vállalkozók a mai rendkívül versenyképes globális üzleti környezetben. A hallgatók megszerzik az innováció, a márkaépítés és az intrapreneurship megértéséhez és kezeléséhez kapcsolódó kritikus készségeket. A program részeként a hallgatók megtanulják, hogyan fejlesszék és értékesítsék saját projektjeiket.

Tanfolyam címe


MBA felvételi eljárások

Bemutató honlapunk belföldi és nemzetközi hallgatók számára az MBA programhoz szükséges információkat.

A BAU International University olyan kreatív, kritikus gondolkodású diákokat keres, akik készek szellemi és szakmai életüket a következő szintre vinni. A kérelem nem tekintendő teljesnek, amíg a BAU megkapja az összes szükséges dokumentumot. Miután az alkalmazások befejeződtek, azokat gondosan átvizsgálják. A pályázókat a felvételi követelményekkel kapcsolatban értékelik, és ennek megfelelően választják ki.

A pályázók feldolgozása az elsődleges, elsődleges szolgálat alapján történik. Az összes szükséges dokumentum egy csomagban történő elküldése segíthet a pályázati folyamat felgyorsításában. Bizonyos esetekben a hallgatók képesek lehetnek a beiratkozás elhalasztására. Azok a diákok, akik elhalasztják a beiratkozást, kötelesek teljesíteni a beiratkozáshoz szükséges bármilyen tandíjat és díjat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who poss ... Tovább

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who possess the necessary tools for living up to our global vision. Kevesebb