Üzleti Adminisztráció Mester

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Üzleti Adminisztráció Mester

A College of Business Administration az egyik legerőteljesebb és kiemelkedő főiskola az egyetem, és hét osztályok: Department of Business Administration, marketing, e-kereskedelem, számvitel, információs menedzsment és információs rendszer, pénzügyi menedzsment, és a pénzügyi tervezés.

2 elsőrendű tudományág, 2 posztdoktori kutatással foglalkozó központ, 4 másodrendű diszciplína, amely a Ph.D. fokozatok, 2 központok posztdokumentális kutatások, 4 másodrendű tudományágak engedélyezett mesterképzésre, és kínál szakmai diploma MBA, EMBA, MPAcc és ingatlan értékelése, és 6 főiskolai programokat.

Az üzleti adminisztráció hangsúlyozza a modern üzleti elméletek és a tanterv csoport integrációját és beszűrődését a beruházások, a pénzügyek, az emberi erőforrás menedzsment stb. Terén, lehetővé téve a hallgatók számára a modern üzleti adminisztráció készségét és színpadi kapcsolatait. Teljes mértékben testesíti meg a programban az a törekvés, hogy a tudományágat átfogó, átfogóan elemző és finanszírozó személyeket ápolják.

Jelentkezési határidő: július 1

Szükséges dokumentumok:

1. A Hunan Egyetem pályázati formája

2. A professzorok két ajánlási levele

3. Bachelor diploma és érettségi bizonyítvány

4. Bachelor átirat

5. Kutatási javaslat: 800 szó

6. Idegennyelvű fizikai vizsga

7. Az útlevél szkennelt példánya (fényképoldal és legújabb kínai vízum, ha van ilyen)

8. Alkalmazási díj (vissza nem térítendő)

Díjak

Tandíj: 22 000 Yuan / év

Jelentkezési díj: 400 Yuan

Biztosítás: 600 Yuan

A pályázati díj nem visszatéríthető.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Kevesebb
Zhengzhou , Changsha + 1 Több Kevesebb