Read the Official Description

Ez egy felsőfokú tanfolyamot, ami érdekli az embereket, amelynek célja a szak-, illetve vezetői pozíciókat a közepes vagy a nagy gyártási vagy kereskedelmi vállalkozások, tanácsadói és pénzügyi tanácsadó cégek, illetve a közigazgatási szervek. Ezek összefüggésekben, amelyek megkövetelik a nagy ügyességet kiválasztásában és követi a megfelelő, versenyképes stratégiák, méghozzá egy szilárd alapokat vezetői folyamatok és a mögöttük meghúzódó logikát. A tanfolyam négy félév. Az első két szemeszterben, minden diák a négy fő területen üzleti adminisztráció: a jogi szempontok, politikai gazdaságtan, a statisztika és a cég gazdaságot. A diákok megtanulják alkalmazni ezeket a fogalmakat a fő funkciója, üzleti adminisztráció és a pénzügyi ellenőrzés. Ahhoz, hogy ezt a bázist adunk több speciális osztályok a termelés és értékesítés, a viselkedési szempontok az üzleti adminisztráció (vezetés, tárgyalás, döntéshozatal), a stratégiai folyamatok, tervezés, vezetői ellenőrzés, teljesítménymérés és vállalati pénzügyek.

Karrierlehetőségek

A tanfolyam lehetővé teszi diplomások munkát olyan magánvállalkozások a szakemberek a közigazgatás, a pénzügy és az emberi erőforrások kezelését, a munkaszervezést, a marketing, a logisztika és a termelés. A jó ismerete üzleti adminisztráció az is nyilvánvaló, tanácsadó cégek, bankok, biztosítók, a közigazgatási szervek és menedzsment egyesületek és irodák.

Hozzáférés a tanfolyam

A kurzus nyitott mindazok első fokú diplomások, akik megfelelnek a feltüntetett Regolamento didattico és Avviso di ammissione. Minden jelentkezőnek meg kell ülni a felvételi vizsga. Ez nem vonatkozik a diplomások Padova Egyetemen közgazdász, közgazdasági és menedzsment, valamint nemzetközi közgazdaságtanból diplomázott, aki abban az évben 2014-2015 a fölötti 95/110.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Deadline
Kérj Információt
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Kérj Információt
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).

okt. 2019

Location
Application deadline
Kérj Információt
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).
End Date