Üzleti Adminisztráció Mester

Istanbul Aydin University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Üzleti Adminisztráció Mester

Istanbul Aydin University

Executive MBA Program alkotja, hogy a vonat a szakmai vezetők, akik keresik a tökéletes karrier. Ez a program célja, hogy a szükséges tudományos és elemző információs infrastruktúra a jelöltek, akik betöltött vezető szerepe a cégek.

Executive MBA Program biztosítja a vezetők és a jelöltek egy hatékony és interaktív oktatási légkör, hogy igazodjon a változó világ dinamika és fejleszteni képességeiket megtalálásában konstruktív megoldásokat a kezelési problémák.

A program egy 120 ECTS hitel program időtartama 2 tanulmányi év, mindegyik 2 félév. A rendszeres program áll 8 tanfolyamok 21 kredit helyi, szemináriumot és a dolgozat 60 kredit a normális időtartama 2 félév. Az intézet kérésére a program igazgatója, előírhatja, hogy a leendő hallgatók, hogy további tanfolyamok, ha ő / ő háttér nem látta jónak, hogy a programban.

Cél : Executive MBA program alkotja, hogy a vonat a szakmai vezetők, akik keresik a tökéletes karrier. Ez a program célja, hogy a szükséges tudományos és elemző információs infrastruktúra a jelöltek, akik betöltött vezető szerepe a cégek.

Célok : A vezetők, amelyek elemzése és problémamegoldó készségek kifejlesztése, aki a kritikus és kreatív gondolkodás képességeit, lehet, hogy fenntartsák és hatékony kapcsolatok, lehet alkalmazni a csapatmunka a leghatékonyabb módja, vehet kezdeményezést és kezeli a kockázat és a változás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Locations
Törökország - Istanbul, Istanbul
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Törökország - Istanbul, Istanbul
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt