ügyvezető Master in Business Administration - EMBA

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

ügyvezető Master in Business Administration - EMBA

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)

EMBA Program eredményei:

Az UBIS EMBA tanfolyamok esténként a dolgozó szakemberek számára, és a program a diákok a lehetőséget, hogy egy alkalmazott üzleti oktatás egy dinamikus, multikulturális tanulási környezet. A program nem csak javítja a döntési képességeit diákok biztosításával funkcionális üzleti alapítvány, ez is növeli elemző, kommunikációs és technológiai ismeretek. Egy EMBA származó UBIS megadja a szükséges készségeket, hogy a közép-és felső szintű menedzsment és vezetői pozíciókat a vállalati világban. A diplomások lesz a bizalmat, hogy folytassák pályafutásukat hatalmi pozícióban a magánszektorban, a közigazgatásban, a nemzetközi szervezetek, illetve nem kormányzati szervezetek.

A program felépítése:

Ahhoz, hogy megkapja az ügyvezető Master of Business Administration (EMBA), diákok meg kell keresni 48 félév hitel óra, amely egyenlő 16 tanfolyamok, beleértve a tézis, több mint 15 hónap teljes munkaidőben tanulmány. Tanulmányok közé Előzetes tanfolyamok (30 óra hitel), valamint posztgraduális képzés (48 óra hitel).

Profil néhány Professzorok:

Volt DG meg Pommery, LVMH Svájc; A korábbi alelnök - Közel-Kelet és Afrika PepsiCola International; Alapítója és ügyvezető partnere O plc; Volt vezetője WWF News Service / kommunikációs menedzser, WWF International.

Dokumentumok alkalmazásához szükséges (kattintson ide):

1) teljes kérelmet (támogatják az alábbi dokumentumokat)

2) Küldje el hivatalos hitelesített egyetemi forgatókönyvét (végleges átirata fokozat és képzés), valamint egy másolatot a hivatalos egyetemi diploma. Ez magában foglalja a hivatalos átiratát minden egyetem vett részt. 

3) A másolatot a CV / Resume és / vagy munkahelyi igazolás részletezi a szakmai teljesítmények

4) A hallgató szüksége egy svájci diák vízumot a föld tanulmányok is be kell nyújtania az alábbi dokumentumokat, amelyekkel a svájci hatóságok, továbbá a tételeket 2 fent felsorolt.

  • Banki kimutatásokat legalább CHF9'000 vagy azzal egyenértékű
  • Fénymásolatát, érvényes útlevél
  • Tanulmányi terv jelzi, hogy miért a hallgató választotta Svájc, miért Genf, miért UBIS, amit a tanuló azt tervezi, hogy tanulmányozza, hogy mennyi ideig fog tartani, milyen mértékben (ek) a hallgató kívánja elérni, és a hallgató tervezi, hogy elhagyja Svájc befejezése után / tanulmányai 

 5) TOEFL vagy más, hivatalos angol elhelyezés vizsga eredmény (Ha az előző iskolai nem volt angol vagy nem angol anyanyelvű). Már minden eredmény benyújtott irodánk közvetlenül a vizsgálati iroda. 

6) Pay vissza nem térítendő CHF100 alkalmazás feldolgozási díj

Megjegyzés: A másolatok az alkalmazás és támogatási dokumentumokhoz lehet küldeni e-mailben: admissions@ubis-geneva.ch, majd eredetik postán.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
12 - 24 hónapok
Részidős
Price
ár
2,200 CHF
egy tanfolyam
Locations
Svájc - Geneva, Geneva
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Svájc - Geneva, Geneva
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt