ügyvezető Master of Business Administration (Emba)

Általános információk

Program leírás

Lovaglás Ázsia gyors növekedés és a nagy elvárások folyamatos jólét, SMU EMBA célja elsősorban a globális magas rangú vezetője, aki érdeklődik az üzleti innováció és a növekedés. A bemenetek több mint 100 vezető ázsiai, a tanterv integrálja a kipróbált és bevált gyakorlatok a kialakuló elvek és árnyalatok a régióban. Célja továbbá a vezetés a személyes növekedés révén kiváló a vezetés, ismerete és alkalmazása. Tanított interaktív dinamikus városi campus szingapúri tanulmány stints az USA-ban, Indiában és Kínában, SMU EMBA egy valóban globális oktatás, amely kihozza a modern vezető benned - aki praktikus, globális és társadalmilag tudatos.

Felvételi követelmények

  • Bizonyított kivételes vezetői potenciáljuk, erős vezetői képességek és a szellemi kapacitást kell tölteniük a szigorú programot.
  • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű szakképesítéssel.
  • Javasolt 10 éves szakmai tapasztalattal.
  • GMAT vagy SMU felvételi vizsgára.

Díjak

A jelentkezési díj S $ 200, beleértve a GST (vissza nem térítendő)

Tandíj

A teljes díj S $ 109.500, beleértve áruk és szolgáltatások adó (GST). Tandíj tartalmazza tananyag, étkezés közben lakossági szegmensben és szállás Amerikai Egyesült Államok, India és Kína.

A díjak (miután GST) fizetendő az alábbiak szerint:

  • 1. kifizetés S $ 10,000 átvételkor
  • 2. kifizetés S $ 33,000 által március 31
  • 3. fizetése S $ 33,000 által szeptember 30
  • 4. kifizetése S $ 33,500 által január 31

Egyéb ráfordítások kizárják a programból és viselnie kell a résztvevők: repülőjegy és szállás Szingapúrban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited