Hivatalos Leírás

Úgy tervezték, mint a gondos szakemberek


Az EMBA program kifejezetten a vezetők és a szakemberek érdekeltek a karrierjük növelésére. Kidolgozott, a kis-, közepes méretű és a Fortune 500 cégek képviselőivel, valamint a vezető tudósokkal és iparági szakértőkkel folytatott széleskörű bevallásokkal. Az eredmény egy innovatív, gyors ütemű, gyakorlati, eredményorientált tanulási tapasztalat, melynek célja a vezetők versenyeztetése a 21. századi piacon.

EMBA egyedi jellemzői

  • 15 hónapos program és kényelmes menetrend
  • Egyedi figyelem az innovációra és a növekedésre
  • Személyre szabott, kézenfekvő tanulás
  • Korlátozott osztályméret és erőteljes ügyfélszolgálat
  • Erős Peer & Kar kapcsolatok
  • Nemzetközi tanulmányút

Program bemutatása


A Toledo Egyetem Business Administration (EMBA) programjának vezetője tapasztalt vezetők és szakemberek számára készült, és a megszokott ütemezésüknek megfelelően alakult. A strukturált, zárlépéses megközelítés alkalmazásával a résztvevők képesek MBA-t folytatni társaikkal az üzleti tapasztalatuknak megfelelő szinten. A vezetők minden csoportja elindítja a programot, ugyanazokat a kurzusokat ugyanabban a sorrendben, és ugyanazokat az oktatási tapasztalatokat osztja meg. Ez a struktúra ösztönzi a mélyreható tanulást, a csapatmunka technikákat és a tartós barátságokat. Az esettanulmány, a problémamegoldó megbeszélések, a csoportos bemutatók, az egyéni tanulmányok és a hozzárendelt leolvasások mindegyike az elmélet tanítására és a gyakorlati készségek fejlesztésére szolgál.


A program mindössze 15 hónap alatt befejeződik. Az EMBA program osztályait péntek estén és egész nap szombaton tartják két hétvégén, majd egy hétvégén.

A program egészében hangsúlyt fektet a nemzetközi üzleti perspektívára. A résztvevők a Global Study Field Trip keretében részt vesznek egy nemzetközi utazáson az utolsó osztályidőszakban. A hét-tíznapos utazás során a résztvevők találkoznak üzleti, pénzügyi és kormányzati vezetőkkel, hogy jobban megértsék a globális üzleti tevékenységet. Korábbi csoportok látogatást tettek Németországban, Skóciában, Lengyelországban, Angliában és Kínában (Hangzhou, Sanghaj és Peking).

Egész életen át tartó kapcsolatok

Minden tizenöt hónaponként körülbelül 20 vezető csoport indul a programban. Folytatják a programot, mint csoportot, ugyanazzal az osztályokkal azonos sorrendben. Ez alatt az idő alatt a résztvevők megtanulják egymástól, valamint a karokat, építeni olyan kapcsolatokat, amelyek a program időtartamán túl tartanak.

A munkacsoport tapasztalata

A résztvevők csoportos tanulást vállalnak az EMBA-program teljes munkacsoportjában való részvételével. Mint az üzleti életben is, kommunikálni, tárgyalni és teljesítenie kell a feladatokat egy csapat részeként. A csoportok különböző vállalatok és funkcionális területek résztvevőiből állnak. A csoport tagjai megtanulják használni egymás ismereteit és tapasztalataikat az integráló csapatprojektek teljesítéséhez. A tagok megosztják az ötleteket, fogalmakat, tapasztalatokat és ismereteket.

Célközönség


Az EMBA program kifejezetten a vezetők és a szakemberek érdekeltek a karrierjük növelésére

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus University of Toledo College of Business Administration »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
15 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date