ügyvezető Master of Business Administration (Emba)

University of Toledo College of Business Administration

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

ügyvezető Master of Business Administration (Emba)

University of Toledo College of Business Administration

Úgy tervezték, mint a gondos szakemberek


Az EMBA program kifejezetten a vezetők és a szakemberek érdekeltek a karrierjük növelésére. Kidolgozott, a kis-, közepes méretű és a Fortune 500 cégek képviselőivel, valamint a vezető tudósokkal és iparági szakértőkkel folytatott széleskörű bevallásokkal. Az eredmény egy innovatív, gyors ütemű, gyakorlati, eredményorientált tanulási tapasztalat, melynek célja a vezetők versenyeztetése a 21. századi piacon.

EMBA egyedi jellemzői

  • 15 hónapos program és kényelmes menetrend
  • Egyedi figyelem az innovációra és a növekedésre
  • Személyre szabott, kézenfekvő tanulás
  • Korlátozott osztályméret és erőteljes ügyfélszolgálat
  • Erős Peer & Kar kapcsolatok
  • Nemzetközi tanulmányút

Program bemutatása


A Toledo Egyetem Business Administration (EMBA) programjának vezetője tapasztalt vezetők és szakemberek számára készült, és a megszokott ütemezésüknek megfelelően alakult. A strukturált, zárlépéses megközelítés alkalmazásával a résztvevők képesek MBA-t folytatni társaikkal az üzleti tapasztalatuknak megfelelő szinten. A vezetők minden csoportja elindítja a programot, ugyanazokat a kurzusokat ugyanabban a sorrendben, és ugyanazokat az oktatási tapasztalatokat osztja meg. Ez a struktúra ösztönzi a mélyreható tanulást, a csapatmunka technikákat és a tartós barátságokat. Az esettanulmány, a problémamegoldó megbeszélések, a csoportos bemutatók, az egyéni tanulmányok és a hozzárendelt leolvasások mindegyike az elmélet tanítására és a gyakorlati készségek fejlesztésére szolgál.


A program mindössze 15 hónap alatt befejeződik. Az EMBA program osztályait péntek estén és egész nap szombaton tartják két hétvégén, majd egy hétvégén.

A program egészében hangsúlyt fektet a nemzetközi üzleti perspektívára. A résztvevők a Global Study Field Trip keretében részt vesznek egy nemzetközi utazáson az utolsó osztályidőszakban. A hét-tíznapos utazás során a résztvevők találkoznak üzleti, pénzügyi és kormányzati vezetőkkel, hogy jobban megértsék a globális üzleti tevékenységet. Korábbi csoportok látogatást tettek Németországban, Skóciában, Lengyelországban, Angliában és Kínában (Hangzhou, Sanghaj és Peking).

Egész életen át tartó kapcsolatok

Minden tizenöt hónaponként körülbelül 20 vezető csoport indul a programban. Folytatják a programot, mint csoportot, ugyanazzal az osztályokkal azonos sorrendben. Ez alatt az idő alatt a résztvevők megtanulják egymástól, valamint a karokat, építeni olyan kapcsolatokat, amelyek a program időtartamán túl tartanak.

A munkacsoport tapasztalata

A résztvevők csoportos tanulást vállalnak az EMBA-program teljes munkacsoportjában való részvételével. Mint az üzleti életben is, kommunikálni, tárgyalni és teljesítenie kell a feladatokat egy csapat részeként. A csoportok különböző vállalatok és funkcionális területek résztvevőiből állnak. A csoport tagjai megtanulják használni egymás ismereteit és tapasztalataikat az integráló csapatprojektek teljesítéséhez. A tagok megosztják az ötleteket, fogalmakat, tapasztalatokat és ismereteket.

Célközönség


Az EMBA program kifejezetten a vezetők és a szakemberek érdekeltek a karrierjük növelésére

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
15 hónapok
Részidős
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Toledo, Ohio
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Toledo, Ohio
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt