Hivatalos Leírás

Az UNO Executive Master of Business Administration fokozat-Jamaica

UNO Executive MBA program teljes mértékben által akkreditált egyetemi tanács Jamaica (UCJ), déli Szövetsége főiskolák és iskolák (SACS), és a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB) International.

A cél a University of New Orleans ügyvezető Master of Business Administration (Emba) program célja, hogy a tapasztalt vezetők, sikeres vállalkozók és szakemberek számára a legmagasabb minőségű mester szintű üzleti oktatás.Minőség és hatékonyság

Az UNO Emba épül, hogy a legjobb minőségű programot, elkerülve ugyanakkor jelentős megszakítását napi munka felelősségét. Mi mindent megteszünk, hogy a program kényelmes, érzékeny, és támogatja a diákok, miközben a minőség kerül előtérbe. Látogat az adminisztratív részleteit, mi több szabad ideje a diákok koncentrálni, ami fontos - tanulmányait.UNO Jamaica

Miért a University of New Orleans van egy program: Kingston, Jamaica? Kingston és New Orleans sok közös dolog. Íme néhány. Mindkettő nagy kikötővárosban a Karib-medencében. Több közös kultúrák (Mardi Gras és Karnevál jó példa). A gazdaságok vették hasonló utak az elmúlt húsz évben a természeti erőforrások, a turizmus és a szállítás, mint jelentős gazdasági motorokat. Alapvetően ez egy jó stratégiai illeszkedés egyaránt UNO és a Kingston.Van egy MBA a megfelelő diploma?

Először is, el kell dönteni, ha egy MBA a megfelelő mértékben. Csak egy kicsit több mint egy millió ember az egész világon MBA. Annak ellenére, hogy szükség van egy MBA nyilvánvaló, több ezer diák nem lenne eltölteni az időt és a pénzt megszerezni a diplomát, kivéve, ha ez kifizetődött. Ez legvilágosabban nem. Azok a mesterképzésben több pénzt keresni, előre gyorsabban és kevesebb időt, hogy új munkahelyeket. Ezek a tényezők együttesen jelentősen növeli életkeresetekre. Elsődleges cél az MBA vannak a diákok fejlesztését és integrálását:

- Elemző készség a döntéshozatal, amelyek magukban foglalják a globális, az etikai és kulturálisan sokszínű méretek
- Készségek felmérése szervezeti teljesítmény és a fejlődő megközelítések javítása
- Vezetői készségek, valamint
- Interperszonális készségek, amelyek hozzájárulnak a csapatmunka.

MBA vs. EMBA

A Emba célja, hogy a maximális kényelem és minimális súlyosbodása azok a vezetők és a szakemberek, akik nem rendelkeznek az idő, hogy kezelni a nehéz menetrend és kiterjesztett szünetek. A EMBA személyzet gondoskodik a közigazgatási információkat, hogy a diákok több idejük felkészülni osztályok. Az osztályok kényelmesen ütemezni felváltva hét, elsősorban egész nap pénteken és szombaton.

Emellett a diákok formáljuk kis munkacsoportok, amelyek együtt maradnak az egész programot. Az UNO Emba program célja körül ezeket a kis munkacsoportok. A kiscsoportos formában fontos a diákok, mivel a csoportok fontos társadalmi és tudományos támogatást a tagjaik számára. A csoportok is fontos üzembiztos készülékek az elfoglalt menedzserek, akiknek terhelésingadozásának körben. A csoport tagjai állandóan "kompromisszumot" azok erősségeit és gyengeségeit. Mivel a kölcsönös függőség a csapat tagjai, a diákokat arra biztatják, hogy biztosan elkötelezettségüket keresőképesség MBA ezen keresztül intenzív tizenhét hónapos program.


This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
17 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint