Read the Official Description

Ez a központi program az IPMI Business School. A program, a folyamatos fejlesztés, már fut húsz éve, és készített számos szakmai vezetők és a vezetők. A főbb jellemzői a program:

Harvard Business School Case-tanulási módszerek

IPMI Business School tanterv már megszokta, gyorsan a változások a fogalmak és gyakorlatok az üzleti életben. Mint Harvard Business School, IPMI Business School elsősorban egy esettanulmány üzleti iskola esettanulmányok a Harvard, INSEAD, és IPMI Business School magát. A használati esetek, vagy az arányát esetekben és fogalmi keretet függ a tanfolyam tantárgyak és programok.

Master of Business Administration (MBA) program rögzíti a bonyodalmak és félreértések rejlő valós döntéshozatali és végrehajtása az osztályteremben esettanulmányokon keresztül, nem pedig előadások csak. Osztály vita a valós életben üzleti helyzetekben vezeti a diákok azonosítani a problémákat, különböző szögekből, és így jól lekerekített szempontjából. Hasonlóképpen, ez lehetővé teszi a diákok fejlesztésére erős analitikus és problémamegoldó képesség és döntéshozatali készség. Ezen kívül azt is előírja a hallgatók a vonatkozó készségek megérteni a dinamikája az üzletből.

Angol Szállítási

IPMI Business School osztályok szállítják angol, amely biztosítja a hallgatók a vonatkozó készségek és a bizalom kialakításához a nemzetközi üzleti környezetben.

Kiváló tananyag

IPMI Business School tanterv már megszokta, gyorsan a változások a fogalmak és gyakorlatok az üzleti életben. Mint Harvard Business School, IPMI Business School elsősorban egy esettanulmány üzleti iskola segítségével esettanulmányok Harvard, INSEAD, és IPMI Business School magát.

Tanulás Csoportok

Tanulás a tanulmányi csoportok is része a tantervnek. Ötleteket, tapasztalatokat kell kicserélni, és megosztotta az óra alatt. A diákok megtanulják, hogy strukturálják érvek, hogy kifejezzék magukat világosan és rugalmasságot az attitűdök és vélemények mások - felbecsülhetetlen felkészülés megbirkózni helyzetekben valószínűleg felmerülő jövőbeli karrierjük.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by IPMI International Business School »

This course is Campus based
Start Date
Contact school
Duration
By locations
By date
Start Date
Contact school
Application deadline

Contact school

Location
Application deadline
End Date