mba

Az Executive MBA program Egyesült Államok University egyesíti elmélet és a gyakorlat-, amely lehetővé teszi a hallgatók alkalmazni, amit tanultak. A diákok is képesek dolgozni egy szakmai vagy munkát kapcsolódó tanulmányi területen, míg az iskolában, segítségével a CPT. Ez a program egyesíti a nagyrészt nemzetközi hallgatói népesség hazai diákok egyaránt engedélyezi diákcsoportok a lehetőséget, hogy megosszák változatos munka tapasztalatait.

Amerikai Egyesült Államok University található gyönyörű San Diego, Kalifornia. USU egy világszínvonalú egyetemet, mely mind az online osztályok és on-campus tanulás. Több száz helyi vállalkozások és cégek, melyek a diákok és a diplomások lehetőséget valós tapasztalat, kutatás közben tanul vagy diploma megszerzése után. Megmutatjuk, elkötelezettségünket, hogy a diákok a kis létszámú csoportok, amelyek biztosítják, egyetlen diák sem marad. Tartjuk megfizethető tandíjemelési amely az oktatást hozzáférhető. San Diego ad otthont a sokszínű hallgatói szervezet, amely elősegíti a társadalmi integráció és a megértés az osztályban, a közösség, és a világ. Amerikai egyetem percre a gyönyörű strandoktól, és egy majdnem tökéletes éghajlat egész évben. Első a mértéke lehet élvezetes egy amerikai egyetemen.

A diákok kapnak egy széles körű egyetértés a funkcionális területek üzleti (pénzügy és számvitel, marketing, emberi erőforrások, az információs technológia), valamint fejleszteni a vezetői képességek révén tanfolyamok szervezeti viselkedés, gazdasági jog és az etika, a nemzetközi / globális irányítás, stratégiai tervezés és a szervezeti változás és az innováció.

Elérhető: Hibrid: online a havonta kétszer rezidens

Átlagos osztálylétszám: 8-10 diák

Szükséges idő: 36 félév kredit / 4 félév / 18 hónap

Transzfer: Maximum 6 egység

Költség:

 • International Students: 675,00 $ per hitel
  • Körülbelül $ 6,075.00 szemeszterenként + alkalmazandó díjak
</ul><img class="image-element" src="//www.masterstudies.com/element_db/19/19243_7.jpg" alt="" title=""/><p><strong>Program k&ouml;vetelm&eacute;nyek:</strong></p>

Diákok, akik nem fejezték egy egyetemi diplomát üzleti kell töltenie BUS 440. BUS 440 Az adatok elemzése és döntéshozatal menedzserek (Régebben MGT 301)

Tanfolyam felépítése:

36 kredit; 12 fő tanfolyamok, amelyek magukban foglalják a végső Capstone tanfolyam.

Felvételi követelmények

 • Kitöltött jelentkezési lapot
 • 100 $ jelentkezési díj
 • Másolatát hivatalos átiratát; fordította és értékelni egy elfogadott NACES ügynökség
 • Igazolni az angol; IELTS minimum 6.0+; TOEFL minimum 61+
 • Pénzügyi támogatás Nyilatkozat & dokumentumok
 • Másolata útlevél, fotó
 • Nyilatkozat célja
 • 2.5 minimum GPA

Választható CPT Course: MGMT 999

CPT meghatározása: "alternatív munkahely / iskola, szakmai, kooperatív oktatás, vagy bármilyen más típusú szükséges szakmai vagy praktikum ami által kínált fenntartó munkáltató keresztül együttműködési megállapodást az iskola." Így CPT az F-1 diákok célja, hogy munkatapasztalat az Egyesült Államokban olyan helyzetekben, ahol a munkát szolgál szerves része a hallgató tanulmányi programot. CPT kell állást, nem késleltetheti a befejezése a tudományos program.

CPT felajánlott egy 0,5 hitel természetesen egy 8 hetes ülés. A költség az MGT 999 Természetesen per session 337,50 $ vagy $$ 675 szemeszterenként. Hallgató alkalmazni CPT megkezdése előtt az ülést.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

2 további kurzus Boutique Universities Consortium »

Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
18 hónapok
Price
6,075 USD
International Students: ~ $ 6,075.00 szemeszterenként + alkalmazandó díjak
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2020