ügyvezető Master of Business Administration

Általános információk

6 locations available

Program leírás

mba

Az Executive MBA program Egyesült Államok University egyesíti elmélet és a gyakorlat-, amely lehetővé teszi a hallgatók alkalmazni, amit tanultak. A diákok is képesek dolgozni egy szakmai vagy munkát kapcsolódó tanulmányi területen, míg az iskolában, segítségével a CPT. Ez a program egyesíti a nagyrészt nemzetközi hallgatói népesség hazai diákok egyaránt engedélyezi diákcsoportok a lehetőséget, hogy megosszák változatos munka tapasztalatait.

Amerikai Egyesült Államok University található gyönyörű San Diego, Kalifornia. USU egy világszínvonalú egyetemet, mely mind az online osztályok és on-campus tanulás. Több száz helyi vállalkozások és cégek, melyek a diákok és a diplomások lehetőséget valós tapasztalat, kutatás közben tanul vagy diploma megszerzése után. Megmutatjuk, elkötelezettségünket, hogy a diákok a kis létszámú csoportok, amelyek biztosítják, egyetlen diák sem marad. Tartjuk megfizethető tandíjemelési amely az oktatást hozzáférhető. San Diego ad otthont a sokszínű hallgatói szervezet, amely elősegíti a társadalmi integráció és a megértés az osztályban, a közösség, és a világ. Amerikai egyetem percre a gyönyörű strandoktól, és egy majdnem tökéletes éghajlat egész évben. Első a mértéke lehet élvezetes egy amerikai egyetemen.

A diákok kapnak egy széles körű egyetértés a funkcionális területek üzleti (pénzügy és számvitel, marketing, emberi erőforrások, az információs technológia), valamint fejleszteni a vezetői képességek révén tanfolyamok szervezeti viselkedés, gazdasági jog és az etika, a nemzetközi / globális irányítás, stratégiai tervezés és a szervezeti változás és az innováció.

Elérhető: Hibrid: online a havonta kétszer rezidens

Átlagos osztálylétszám: 8-10 diák

Szükséges idő: 36 félév kredit / 4 félév / 18 hónap

Transzfer: Maximum 6 egység

Költség:

 • International Students: 675,00 $ per hitel
  • Körülbelül $ 6,075.00 szemeszterenként + alkalmazandó díjak

Program követelmények:

Diákok, akik nem fejezték egy egyetemi diplomát üzleti kell töltenie BUS 440. BUS 440 Az adatok elemzése és döntéshozatal menedzserek (Régebben MGT 301)

Tanfolyam felépítése:

36 kredit; 12 fő tanfolyamok, amelyek magukban foglalják a végső Capstone tanfolyam.

Felvételi követelmények

 • Kitöltött jelentkezési lapot
 • 100 $ jelentkezési díj
 • Másolatát hivatalos átiratát; fordította és értékelni egy elfogadott NACES ügynökség
 • Igazolni az angol; IELTS minimum 6.0+; TOEFL minimum 61+
 • Pénzügyi támogatás Nyilatkozat & dokumentumok
 • Másolata útlevél, fotó
 • Nyilatkozat célja
 • 2.5 minimum GPA

Választható CPT Course: MGMT 999

CPT meghatározása: "alternatív munkahely / iskola, szakmai, kooperatív oktatás, vagy bármilyen más típusú szükséges szakmai vagy praktikum ami által kínált fenntartó munkáltató keresztül együttműködési megállapodást az iskola." Így CPT az F-1 diákok célja, hogy munkatapasztalat az Egyesült Államokban olyan helyzetekben, ahol a munkát szolgál szerves része a hallgató tanulmányi programot. CPT kell állást, nem késleltetheti a befejezése a tudományos program.

CPT felajánlott egy 0,5 hitel természetesen egy 8 hetes ülés. A költség az MGT 999 Természetesen per session 337,50 $ vagy $$ 675 szemeszterenként. Hallgató alkalmazni CPT megkezdése előtt az ülést.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personali ... Tovább

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personalized and flexible student services as well as a quality education at an affordable price. Kevesebb
USA Online , Svájc Online , San Diego , Washington , London , Genf + 5 Több Kevesebb