Az MBA Vezetés és menedzsment az egészségügyi részt veszünk részt a tapasztalati és gyakorlati tanulást, erősítik az elméleti modellek és a valós forgatókönyv. Dolgozunk a résztvevők, hogy át tanulás vissza a munkahelyen, egyéni fejlesztési tervek, projekt munka és értelmes cselekvési tervek nyomon követni a programot.

Röviden tervezünk ezek a programok megfelelnek a valós és fontos igényeit a jelenlegi egészségügyi szervezetek azzal a céllal, szinte azonnal megtérült a befektetés a saját embereket.

MI AZ?

Az MBA Vezetés és menedzsment az egészségügyi úgy tervezték tapasztalt menedzserek és vezetők dolgoznak az egészségügy területén az állami, magán- és független szektorok, az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt.

A Kar Egészségügyi és Szociális kínál egy előre gondolkodó, innovatív és rugalmas megközelítést tanítás, tanulás és a kutatás. Minden évben több mint 3000 diák csatlakozzon virágzó és támogató közösséget, hogy részt vegyenek a programok és kutatás, amely hatással van a regionális, nemzeti és nemzetközi egészségügyi és szociális ellátást.

Mi tapasztalattal és szakértelemmel az oktatásban az egészségügyi és szociális ellátási ágazat hozza nekünk többek között a vezető egyetemek az Anglia délkeleti részén, és büszkék vagyunk arra, hogy együttműködve dolgozik az NHS-trösztök, a Stratégiai Egészségügyi Hatóság, a szociális munka ügynökségek, magán-egészségügyi és szociális gondozók, és a jótékonysági szervezetek.

Hogyan fog segíteni nekem?

Az egyre inkább versenyképes globális környezetben, ez a program nyújt egészségügyi szakemberek számára lehetőséget, hogy fejlesszék üzleti és menedzsment ismeretek, valamint fokozzák a szakmaközi gyakorlat. Az út fog foglalkozni egészségügyi kérdések globális, szakmaközi, multi-diszciplináris, üzlet-orientált és személy központú perspektívák.

Ez MBA keresztül szállítják közötti partnerség Business School és a Kar Egészségügyi és Szociális.

A személyzet a Business School egyesítik kiválóság a tudományágak jelentős üzleti tapasztalattal és aktív kutatás során az állami és a magánszektorban. A Kar Egészségügyi és Szociális egyik vezető szolgáltatója az egészségnevelés Kent, különös tekintettel a szakmaközi tanítás, tanulás és a kutatás.

A sajátosságait ez a program?

  • A figyelem és elsősorban a globális változások és kihívások az egészségügyi ágazatban környezet és a változó jellege a gondozási helyzetekben, például a gazdasági, a népesség elöregedése, a családok szerkezetének és hatással vannak a szakmai identitás;
  • A tanítás és képzett megkönnyítéséről által kínált programot csapat hosszú története dolgozó egészségügyi szakemberek és vezetők a különböző kontextusokban egyaránt az egészségügyi és szociális ellátás;
  • A lehetőséget, hogy a vezetők és menedzserek a felkészülés a jelenlegi kihívások és jövőbeni 2020 környezetben;
  • A hitelességét és jó hírnevét a szakmaközi tanulási és tanítási közösségek, amelyek lehetőséget nyújtanak a hálózati és az ismeretek cseréjét;
  • A lehetőséget, hogy az emberek a legkülönbözőbb háttérrel, hogy dolgozzon ki egy gyakorlati közösséget, hogy ösztönözni fogjuk, hogy továbbra végén túl az MBA program;
  • A lakossági ülés a mi kiváló Salomons kúriában belül 36 hektáros park; ezt a gyönyörű helyszínt biztosít ösztönző környezetet intenzív egyéni és csoportos tanulmány.

Mit fogok szerezni belőle?

Ez MBA támogatni fogja a karrierlehetőségeket, és lehetővé teszi, hogy nagyobb figyelmet hogyan kell a piaci magát, és a szolgáltatás, és mélyreható megértését vezető és irányító csapatok igazodik a jelenlegi és jövőbeni egészségügyi és szociális ügyek területén. Akkor kapnak:

(i) szisztematikus megértését a tudás és a kritikus tudatosság a jelenlegi problémák és / vagy új felismerések, amelynek nagy része a, vagy tájékoztatást, az élvonalban tanulmányi fegyelem és vezetői, illetve a terület szakmai gyakorlat;

(ii) egy átfogó megértése a technika alkalmazható a saját kutatási és fejlett ösztöndíj;

(iii) eredetiséget ismeretek alkalmazását, valamint a gyakorlati megértését, hogyan alakult technikák kutatási és vizsgálóbizottság létrehozásához használt és értelmezni a tudás a fegyelem;

(iv) fogalmi megértés, amely lehetővé teszi, hogy:

  • Kritikusan értékeli a jelenlegi kutatás és a fejlett ösztöndíj a fegyelem; és
  • Értékelje módszertanok és fejleszteni kritikái, és adott esetben tegyen javaslatot új hipotézisek.

Amellett, hogy fokozza a szakmai gyakorlat, üzleti és vezetői képességeit, akkor dolgozzon ki egy gazdag megértése a meglévő és az innovatív gyakorlat a választott szakterületen.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Canterbury Christ Church University Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 - 5 félév
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date