Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 1-year EMBA Programok 2023

4 1-year EMBA Programok 2023

Áttekintés

Az üzleti szakemberek elérhetik a karrierjüket, ahol a továbbképzésre szükség van annak érdekében, Más szakemberek új vagy kapcsolódó területre kívánnak lépni, de úgy találják, hogy speciális készségek fejlesztésére vagy új szakértelemre van szükségük. Az üzleti menedzsment Executive Masters (EMBA) biztosítja ezeket a képesítéseket, de a forgalmas szakemberek nem mindig rendelkeznek idővel, vagy szükségük van a hagyományos kétéves programra. Az 1 éves EMBA-k rugalmasságot és szakosodott programtervezést kínálnak, amely a legjobb ROI-t kereső bevált szakemberek számára nyújt segítséget.

Mint a hagyományos EMBA programok, az 1 éves EMBA-k intenzívek és elkötelezettek; de lehetnek egyszerűbbek vagy az üzleti adminisztráció egy bizonyos területére összpontosulnak, mint a menedzsment vagy a nemzetközi üzlet.Az 1 éves EMBA programok gyakran kiküszöbölik a gyakornoki elemet, amelyet gyakran találnak a hagyományos MBA és EMBA programokban, és lehetővé teszik, hogy az oklevelet egy éven belül elvégezzék, nem pedig kettőt. Ehelyett az 1 éves EMBA programok gyakran a gyakorlati, cselekvésorientált tanulásra összpontosítanak, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy meglévő pozícióikat felhasználják a kutatás és a tapasztalat számára.

Az 1 éves EMBA-k gyors üteműek és szigorúak. Ha figyelembe vesszük az 1 éves EMBA fontos, hogy válasszon egy olyan programot, amely segít teljesíteni a céljait és elvárásait. Azt is meg kell fontolnod, hogy egy program rugalmas-e, vagy teljes időt kell-e szentelni a tanulmányaidnak. 1 éves EMBA-k kínálnak az egyetemen és az interneten, ami azt jelenti, hogy megtalálja a megfelelő programot, hogy megfeleljen a karrier és az életmód.

Az 1 éves EMBA elvégzése lehetővé teszi, hogy karrierjét előre, vagy új irányba vigye.Ha figyelembe vesz egy 1 éves EMBA-t, használja az alábbi listát, hogy megtalálja a megfelelő programot. Az információs űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba léphet az Ön által választott iskola felvételi irodájával.

Olvass tovább

Szűrők

  • 1-year EMBA
Szakirányok
    Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok Környezetvédelmi tanulmányok Közgazdasági tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum