Általános információk

2 locations available

Program leírás

Világos, hogy a válasz erre a kérdésre igen eltérő üzleti vállalkozás, de kétségtelen, hogy a technikai haladás lesz némi hatása szinte folyamatosan, egy üzleti.

Vannak mind a belső tényezők és kevésbé kontrollálható külső tényező, amely figyelembe kell venni a növekvő üzleti.

Sok elmélet bővelkedik érintett irányítási és a különböző modellek fejlődött ezen elméletek. Melyek a különböző elméletek? Ez a modell lekérdezi a különböző elméletek és segíti a diákokat értékelésében a saját stílusát. Az a modul végén a hallgatók képesek lesznek felmérni saját preferált modell és megérteni, hogyan tudják alkalmazni a modellt a munkahelyi környezetet.

Az üzleti terv a menetrendet az üzleti, mint egy meghatározott ideig. Nyilvánvaló, hogy ez nem egy egyszerű vagy felületes dokumentumot. Ez egy folyamatos hivatkozási pont.

A külső, működési környezetének Üzleti

Az üzlet nem egy elszigetelt és független működését.

Utoljára frissítve okt. 2017

Az iskoláról

Why us Czech College in Prague is a private management school focused on teaching Business in English. We have different programmes focusing on Business, International Management, Finance, Marketing, ... Tovább

Why us Czech College in Prague is a private management school focused on teaching Business in English. We have different programmes focusing on Business, International Management, Finance, Marketing, Entrepreneurship and Operations Management. Modern Approach British Business Schools are always known for their innovative curriculum, case studies, group exercises and presentations. We at Czech College have adopted these modern methods for Business education. Kevesebb