EMBA az olaj és a gáz

Általános információk

Program leírás

A KBTU Business School MBA programjai célja a diákok vezetői pozíciókra való felkészítése és felkészítése. Támogatjuk a globális látásmódot és a transznacionális kultúra megértését, és fejlesztjük a diákok képességeit, hogy kreatív és racionális megoldásokat találjanak a mai összetett világban az üzleti élet kihívásaira. Diplomataink tudatában vannak annak, hogy hogyan lehet hatékonyan kezelni bármilyen méretű vállalkozást a kezdetektől a transznacionális vállalatig, és olyan stratégiákat valósíthatnak meg, amelyek a vállalatok sikeréhez vezetnek.


A KBTU MBA program előnyei S

  • A tananyag szilárd alapokkal és speciális ismeretekkel rendelkezik.
  • A nemzetközi felsőoktatási kar, amely magas tudományos végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkezik.
  • Szakmai hálózati lehetőségek.
  • Tanuljunk és dolgozzunk egyidejűleg - a tapasztalatok integrálása és az üzleti horizontok bővítése.


Bloomberg Pénzügyi Lab

  • A KBTU volt Kazahsztán első egyeteme a Bloomberg Professional számára, amely globális platformot jelent a valós idejű adatok és elemzések számára a bankok, befektetési társaságok és vállalati részlegek pénzügyi szakemberei számára.
  • A Lab segít nekünk készíteni a hallgatókat, hogy sikeresek legyenek számos területen, mint például a piaci intelligencia, a pénzügyi és kockázatelemzés és a nagy adatelemzés.


EMBA az olaj és a gáz

A vállalati EMBA az Olaj- és Gáz programban arra törekszik, hogy előkészítse a résztvevőket a karrier továbbfejlesztésére azáltal, hogy kifejleszti az olaj- és gázipar számára kulcsfontosságú kérdések megértését az üzleti sikerhez. Az alaptevékenység alapjaira építve a szakterületek a geológia alapjainak értékelését, az iparágat, az olaj- és gázkészletet, valamint a projektmenedzsmentet és -értékelést befolyásoló legfontosabb geopolitikai kérdéseket értékelik.


A program nekem

Az EMBA program az alapmodulokból (3 modul), az olaj- és gázipar szakosodási moduljából áll, egy integrációs modul, amely a stratégiai fejlesztésre és a szakmai gyakorlatra, az üzleti projektre és az átfogó vizsgára összpontosít, összesen 10 kredit (150 egyetemi óra) a program számára összesen 52 kredit.


modulok:

1. modul Vezetés - emberek és szervezetek

2. modul Pénzügyi stratégia, kutatás, számvitel és pénzügy

Modul 3. Marketing és változás

4. modul: Olaj és gáz:

  • Olaj- és gázgazdaságtan és politika
  • Olaj- és gázműveletek kezelése
  • Olaj- és gázipari projektmenedzsment
  • Geológia - feltárási és termelési alapok

5. modul Integrációs modul: az informatika stratégiai integrációja a versenyelőny számára


Programozzon nekem költségeket

A programköltségek a résztvevők és a programszerkezet kölcsönösen elfogadott számán alapulnak.

Utoljára frissítve Július 2019

Az iskoláról

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of ... Tovább

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of science for the benefit of the region and the country as a whole. The strategic vision of the University is to promote the ideals of academic excellence, scientific progress, and national well-being, to maintain the status of an undisputed leader in the field of technical and business education. The major goals and ambitions of the university are the creation of a scientific and educational center with highly qualified scientific and pedagogical potential and a developed modern material and technical base, the development of a dual vocational training, training of highly qualified specialists who have professional and personal competencies with emphasis on financial, power-generating sector, spheres of high and information technologies and the maritime industry. Kevesebb