Hivatalos Leírás

Mi különbözteti meg a Concordia-Chicago MBA programját?

Minden tanfolyamunk integrálja a tudás négy oszlopát a tananyagba. Ezeket az alapvető elveket egy akadémiai környezetben ápolva a Concordia-Chicago MBA versenyelőnyt biztosít, amint előre halad a karriered során, mindkettőnél, miközben folytatod a képzési programot és a befejezést követően. A négy oszlop:

  • Etika és társadalmi felelősségvállalás
  • Kritikus gondolkodás és vállalkozói gondolkodás
  • Kommunikáció és emberi kapcsolatok
  • Globális összekapcsolódás és inkluzivitás

Rugalmasság: Az osztályokat felgyorsított online formátumban kínálja, online a tempójában, az on-campus felgyorsításában vagy az egyetemen az Ön tempójában. Az Ön igényeinek megfelelő formátum kiválasztásával dolgozunk együtt.

Gyülekezeti közösség: Oktatási modellünk szoros együttműködést biztosít a hallgatók és a karok között. Ugyanakkor egyedülálló kohorsz rendszerünk a diákokat az oktatási tapasztalatuk időtartamára együttesen csoportosítja. Ez az együttműködési környezet felgyorsítja a tanulást, és erős párhuzamos és mentori kapcsolatokat épít ki, amelyek egy életen át tartanak, és gyakran elősegítik a pályafutásukat.

Üzleti e-portfólió: Az MBA-kurzusok mindegyike lezárja a hallgató által készített Aláírás Projektet, amely kiemeli a tanulási eredményeket, eredményeket és készségeket. Az összeállítás után ezek a projektek elektronikus portfóliót alkotnak, amelyet a jelenlegi vagy jövőbeli munkáltatókkal való megosztásra terveztek. Az üzleti e-portfólió egy hordozható, meggyőző bizonyítékot nyújt az MBA megvalósításában szerzett mesterkedésről.

Tapasztalt kar: A Concordia-Chicago oktatási megközelítés az elméletet az igen praktikus, konkrét, valós világú alkalmazásokkal ötvözi. A tehetséges, elkötelezett oktatók tagjai MBA hallgatók széleskörű és személyre szabott figyelmet, és szívesen osztoznak üzleti tapasztalata van.

Egész életen át tartó partnere az oktatásban: A Concordia-Chicago MBA-jának megszerzése az egész életen át tartó növekedés és siker érdekében elkötelezett intézmény folyamatos kapcsolatának kezdete, nem vége. A Concordia-Chicago College of Business-nél elismerjük annak fontosságát, hogy a gyorsan változó világban megtartsuk a szakmai agilitást és a kortárs hangsúlyt. A pályafutásuk minden szakaszában diákjaink kihasználják posztgraduális MBA diplomaikat, hogy versenyképességet biztosítsanak a piacon. Kínálunk teljes körű posztgraduális MBA kurzusok, amelyekből a dolgozó üzleti szakemberek választhatnak alapján az egyéni igényeket.

A történeted itt kezdődik


Szakmai karrierje szakirányokkal és / vagy tanúsítvánnyal


A Concordia-Chicago MBA program célja, hogy segítséget nyújtson üzleti ismereteinek teljes karrierjéhez. Testreszabhatja a sebességet és a programot, amire szüksége van a karrier céljaihoz.

A fő MBA programot kulcsrakész, kohorsz formátumban hozták létre. A szakirányú kurzusokat nyitott beiratkozással hozták létre. A szakirányú kurzusokat bármikor beiratkozhat az MBA programja vagy az összes alapvető tanfolyam elvégzése után.

Megjegyzés: Miután az MBA diplomáját a Concordia-Chicago adta át, akkor nem tudod megváltoztatni ezt a fokozatot azzal, hogy specializálódtok hozzá. A specializációkat a meglévő diploma megszerzésével, a Graduate Business Certificate-ként adja hozzá.

MBA fokozat követelményei

A Masters of Business Administration fokozatot igényel 36 óra hitel óra mögött. Ezeket a 12 kurzust az összes tanuló vesz részt az MBA program fő tantervévé. Ezek az alapja a munka és a tudományos tapasztalat, hogy hozza az MBA programot. Az üzleti ismeretek gyakorlati alkalmazására és végrehajtására összpontosítanak, így az első naptól kezdődően alkalmazhatja az MBA-t karrierjére.

Tudásértékelés: Az ACBSP akkreditációs követelményeinek teljesítése és a tanulás minőségének és biztosításának biztosítása érdekében, 2016 őszétől kezdődően az MBA-t folytató hallgatók négy önellenőrző kurzust fognak végrehajtani, ha nem adják át a megfelelő közgazdasági, statisztikai, Pénzügyi és Számviteli. Ezek az értékelések az MBAC6000 alatt készülnek, és a diákok számára ingyenesek. Ha a diákoknak meg kell tennie ezeket a szintezési kurzusokat, akkor 40 dollárba kerülnek, és a hallgató ezt közvetlenül a Peregrine-nek fizetik.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Concordia University Chicago »

Utoljára frissítve July 3, 2018
This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 - 2 Év
Helyszínek szerint
Dátum szerint