Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

MBA programunk a világ vezetőit fejleszti, akik innovatív megoldásokat dolgoznak ki a nagy üzleti és társadalmi problémákra. A Howardnál a hallgatók olyan tudományos és szakmai alapokat kapnak, amire szükségük van ahhoz, hogy első osztályú hozzájárulást nyújtsanak az üzleti közösségnek.

A nappali program kiváló menedzsment-oktatást kínál dinamikus és szellemileg stimuláló környezetben, amely felkészíti a diplomásokat arra, hogy a világgazdaságot hatékony vezetőként, tervezőként és menedzserekként belépjenek. A program hallgatók szilárd tudást és analitikai kompetenciát fejlesztenek ki a funkcionális tudományok széles skáláján, az osztályteremben és a gyakorlati alkalmazásokon keresztül.

Program tananyag

Az MBA program összesen 54 óra hitelesített órát tartalmaz a program befejezéséhez. Minden MBA hallgató köteles befejezni 39 kredit óra fő tanfolyamok, amelyek az alapot a végzős üzleti oktatás.

Belépés

A Howard University Business School MBA program nyitva áll minden olyan személy számára, aki érettségi vagy azzal egyenértékű, egy országos vagy regionálisan akkreditált kollégium vagy egyetem található az Egyesült Államokban vagy külföldön.

Az alkalmazási anyagok és az összes igazoló dokumentum az MBA felvételi iroda titkos tulajdonává válik, és nem ruházható vissza a pályázóra. A pályázatokat nem ellenőrizzük, amíg az összes anyag nem érkezik be az MBA felvételi irodájába. Az alkalmazást be kell írni, és az összes csatolást letter méretű papírra kell beírni. Kérjük, kövesse az egyes mellékletek hosszát és formátumát.

Nemzetközi diákok

A nemzetközi hallgatóknak ősszel be kell járniuk teljes munkaidőben hallgatóknak a rendszeres MBA programban vagy a közös képzési programokban. A nemzetközi posztgraduális hallgatóknak meg kell adniuk az egyetem által meghatározott és közzétett szponzorálást. A diákok további információért forduljanak a Nemzetközi Diákszolgálat Hivatalához.

Program oktatási nyelve:
Angol
Howard University
Utoljára frissítve October 2, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
33,996 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő