Hivatalos Leírás

Gyorsítsa meg karrierjét a Kent Business School AMBA és CMI akkreditált MBA programjának kiválasztásával.

Mint a Kent MBA hallgatója, ösztönözni kell arra, hogy gondolkodjon, kérdéseket és megoldásokat találjon az oktatók, a szervezetek és a diákok mellett. A Kent MBA program három pillérre épül; Figyelje meg , hozzon létre és gyakoroljon . A Kent MBA lehetővé teszi számodra, hogy megértsük a szervezeteket és azok kontextusát, amelyben működnek ( megfigyelnek ), segítenek Önnek a szervezeti keretek új értelmezésében ( létrehozni ), és megszilárdítani és alkalmazni ezt a megszerzett tudást saját szervezetére ( gyakorlatra ).

A szigorú üzleti elméletet a megfelelő gyakorlati alkalmazással ötvözzük:

 • Esettanulmány-alapú tanítási módszer
 • Egy európai tanulmányút
 • Tanácsadó és Tárgyalási Skills Week
 • Üzleti induló hét
 • Üzleti készségek
 • Üzleti szimuláció
 • 1 - 1 Executive Coaching
 • Guest Speaker Series (különböző szervezetekkel és klubokkal együttműködve)

A program során részt vesz a szervezetekkel; kicsi, közepes és nagy, regionális és multinacionális, az elméletek azonnali tesztelésére valóságos helyzetekben. Olyan stratégiai gondolkodókkal fog kapcsolatba lépni, akiknek kereskedelmi hangulata és globális perspektívái vannak. A kapcsolatok, amelyeket ebben az időben készítesz, az életedben lesz veled.

Az MBA a Canterbury campusunkon alapul. Úgy tervezték, hogy a nappali és a részidős hallgatók együtt tanulhassanak egymástól és tanulhassanak egymástól. A tanfolyam ötvözi a kreatív elméket és a tapasztalt vezetőket, akik szeretnének különbséget tenni. Az intim osztályméretünk olyan környezetet teremt, amely a világ minden tájáról nemzetközileg elismert tudósai és a sikeres és innovatív szakemberek hálózatával folytatott beszélgetést és hálózatépítést támogatja.

Kidolgozhat vállalkozói kilátást, nemzetközi perspektívát, valamint elkötelezettséget a felelősségteljes irányítás mellett. Az értéknövelt tapasztalatok, például a mesterkurzusok és a nyelvtanulási lehetőségek széles választéka is előnyös.

A Kent Business School csatlakozott a Chartered Management Institute-hez (CMI), hogy lehetőséget adjon a Kent MBA mellett a CMI 7-es szintű stratégiai menedzsment diploma megszerzésére

MBA Briefings

MBA Briefings tartják rendszeresen. Mi személyre szabjuk a Kent MBA-ról kapott információkat, és hogyan befolyásolhatja a karriered és az életed. Azt is tanácsokkal látjuk el, hogy a munkáltatójától vásároljunk. Minden tájékoztatót a Kent Business School-ban, a Canterbury campusban tartanak.

Ha érdekli az MBA Briefing, vegye fel velünk a kapcsolatot. Tekintse meg a dátumokat és regisztrálja.

Személyes találkozót is szervezhet az MBA programigazgatóval, Thanos Papadopoulos professzorral.

Programinformációk

A Kent MBA tanulmányait egy év teljes munkaidős tanulmány, vagy részmunkaidős több mint két-három év. Részmunkaidős diákként heti teljes munkaidős hallgatókhoz csatlakozik a heti programmodulokon.

Az alábbi kurzusstruktúra tartalmazza a programhoz rendelkezésre álló modulok mintáját.

A következő modulokat kínáljuk aktuális diákjainknak. Ez a lista a jelenlegi tanterv alapján épül, és évről évre változhat az új tantervfejlesztések és az innováció terén:

 • Vezetés és változás
 • Vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatósági menedzsment
 • Üzleti elemzés
 • Innováció megvalósítása
 • Pénzügyi elemzés a döntéshozatalhoz
 • Globális stratégiai menedzsment
 • Üzleti készségek és személyes fejlődés
 • Stratégiai emberek kezelése
 • Stratégiai marketing és kommunikáció
 • Vállalkozói szellem
 • MBA üzleti jelentés

Értékelés

A program magában foglal egy tanított és egy projekt komponenst. A tanított programot évfolyamon végzett tanfolyam-feladatok keverékével, valamint online tesztekkel, a megbeszélésekhez, prezentációkhoz és csoportos munkákhoz való hozzájárulás értékelésével értékelik.

Belépési követelmények

Azok a hallgatók, akik magasabb fokozatra pályázhatnak, jó kitüntetéssel rendelkeznek az Egyesült Királyságból (legalább 2: 2) vagy ezzel egyenértékű, nemzetközileg elismert képesítéssel. Kivételeket kell figyelembe venni a felső vezetők számára, akik több mint tíz éves vezetői munkatapasztalattal rendelkeznek.

A hallgatóknak legalább hároméves teljes munkaidős posztgraduális vezetői tapasztalattal kell rendelkezniük, amely magán-, állami vagy harmadik szektorból származhat.

A programigazgatóval folytatott egyéni interjú a kiválasztási folyamat részét képezi.

Minden pályázót egyedi alapon veszünk figyelembe, és további képesítéseket, szakmai képesítéseket és tapasztalatokat is figyelembe veszünk a pályázatok megvizsgálásakor.

Program oktatási nyelve:
Angol
Kent Business School, University of Kent
Utoljára frissítve September 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
21,400 GBP
£ 21,400 otthoni / nemzetközi hallgatók számára
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date