A Kent MBA

Általános információk

Program leírás

Gyorsítsa meg karrierjét a Kent Business School AMBA és CMI akkreditált MBA programjának kiválasztásával.

Mint a Kent MBA hallgatója, ösztönözni kell arra, hogy gondolkodjon, kérdéseket és megoldásokat találjon az oktatók, a szervezetek és a diákok mellett. A Kent MBA program három pillérre épül; Figyelje meg , hozzon létre és gyakoroljon . A Kent MBA lehetővé teszi számodra, hogy megértsük a szervezeteket és azok kontextusát, amelyben működnek ( megfigyelnek ), segítenek Önnek a szervezeti keretek új értelmezésében ( létrehozni ), és megszilárdítani és alkalmazni ezt a megszerzett tudást saját szervezetére ( gyakorlatra ).

A szigorú üzleti elméletet a megfelelő gyakorlati alkalmazással ötvözzük:

 • Esettanulmány-alapú tanítási módszer
 • Egy európai tanulmányút
 • Tanácsadó és Tárgyalási Skills Week
 • Üzleti induló hét
 • Üzleti készségek
 • Üzleti szimuláció
 • 1 - 1 Executive Coaching
 • Guest Speaker Series (különböző szervezetekkel és klubokkal együttműködve)

A program során részt vesz a szervezetekkel; kicsi, közepes és nagy, regionális és multinacionális, az elméletek azonnali tesztelésére valóságos helyzetekben. Olyan stratégiai gondolkodókkal fog kapcsolatba lépni, akiknek kereskedelmi hangulata és globális perspektívái vannak. A kapcsolatok, amelyeket ebben az időben készítesz, az életedben lesz veled.

Az MBA a Canterbury campusunkon alapul. Úgy tervezték, hogy a nappali és a részidős hallgatók együtt tanulhassanak egymástól és tanulhassanak egymástól. A tanfolyam ötvözi a kreatív elméket és a tapasztalt vezetőket, akik szeretnének különbséget tenni. Az intim osztályméretünk olyan környezetet teremt, amely a világ minden tájáról nemzetközileg elismert tudósai és a sikeres és innovatív szakemberek hálózatával folytatott beszélgetést és hálózatépítést támogatja.

Kidolgozhat vállalkozói kilátást, nemzetközi perspektívát, valamint elkötelezettséget a felelősségteljes irányítás mellett. Az értéknövelt tapasztalatok, például a mesterkurzusok és a nyelvtanulási lehetőségek széles választéka is előnyös.

A Kent Business School csatlakozott a Chartered Management Institute-hez (CMI), hogy lehetőséget adjon a Kent MBA mellett a CMI 7-es szintű stratégiai menedzsment diploma megszerzésére

MBA Briefings

MBA Briefings tartják rendszeresen. Mi személyre szabjuk a Kent MBA-ról kapott információkat, és hogyan befolyásolhatja a karriered és az életed. Azt is tanácsokkal látjuk el, hogy a munkáltatójától vásároljunk. Minden tájékoztatót a Kent Business School-ban, a Canterbury campusban tartanak.

Ha érdekli az MBA Briefing, vegye fel velünk a kapcsolatot. Tekintse meg a dátumokat és regisztrálja.

Személyes találkozót is szervezhet az MBA programigazgatóval, Thanos Papadopoulos professzorral.

Programinformációk

A Kent MBA tanulmányait egy év teljes munkaidős tanulmány, vagy részmunkaidős több mint két-három év. Részmunkaidős diákként heti teljes munkaidős hallgatókhoz csatlakozik a heti programmodulokon.

Az alábbi kurzusstruktúra tartalmazza a programhoz rendelkezésre álló modulok mintáját.

A következő modulokat kínáljuk aktuális diákjainknak. Ez a lista a jelenlegi tanterv alapján épül, és évről évre változhat az új tantervfejlesztések és az innováció terén:

 • Vezetés és változás
 • Vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatósági menedzsment
 • Üzleti elemzés
 • Innováció megvalósítása
 • Pénzügyi elemzés a döntéshozatalhoz
 • Globális stratégiai menedzsment
 • Üzleti készségek és személyes fejlődés
 • Stratégiai emberek kezelése
 • Stratégiai marketing és kommunikáció
 • Vállalkozói szellem
 • MBA üzleti jelentés

Értékelés

A program magában foglal egy tanított és egy projekt komponenst. A tanított programot évfolyamon végzett tanfolyam-feladatok keverékével, valamint online tesztekkel, a megbeszélésekhez, prezentációkhoz és csoportos munkákhoz való hozzájárulás értékelésével értékelik.

Belépési követelmények

Azok a hallgatók, akik magasabb fokozatra pályázhatnak, jó kitüntetéssel rendelkeznek az Egyesült Királyságból (legalább 2: 2) vagy ezzel egyenértékű, nemzetközileg elismert képesítéssel. Kivételeket kell figyelembe venni a felső vezetők számára, akik több mint tíz éves vezetői munkatapasztalattal rendelkeznek.

A hallgatóknak legalább hároméves teljes munkaidős posztgraduális vezetői tapasztalattal kell rendelkezniük, amely magán-, állami vagy harmadik szektorból származhat.

A programigazgatóval folytatott egyéni interjú a kiválasztási folyamat részét képezi.

Minden pályázót egyedi alapon veszünk figyelembe, és további képesítéseket, szakmai képesítéseket és tapasztalatokat is figyelembe veszünk a pályázatok megvizsgálásakor.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Kent Business School (KBS) is a leading Business School, ranked in the top 30 in the UK and is accredited by The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) which places KBS within t ... Tovább

Kent Business School (KBS) is a leading Business School, ranked in the top 30 in the UK and is accredited by The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) which places KBS within the top institutions globally for business degrees, with only 5% of the world’s Business Schools attaining this accreditation. Engaging teaching, world-class research, professional partnerships and an international community create an exciting atmosphere in which to learn, where innovation is encouraged and challenges welcomed. Kevesebb

Akkreditáció