Hivatalos Leírás

Mint az egyik Top-10 üzleti iskolák az Egyesült Királyságban és az egyik a felső 1% -át az üzleti iskolák a világon, hogy tartsa AACSB, EQUIS és AMBA akkreditáció, van egy 40 éves múltra innovatív vezetők és sikeres üzleti vezetők kérik miután a vezető munkaadók.

Inspiráló nyertesek: inspiráló vezetők

Ha azt szeretné, hogy egy elit előadóművész üzleti, felgyorsítja a karrierjét, és megtanulják, hogyan lehet maximalizálni az üzleti teljesítmény, a Loughborough MBA nemzetközileg elismert és segít elérni a karriert.

A tanulás mellett egy nemzetközi kohorsz tapasztalt vezetők, akkor ossza meg új perspektívákat hasonló problémát, és létre tartós üzleti hálózatok.

Mivel megnyertük egy elme-set. Arról van szó, látta lehetőségek kihívásokat, majd miután a készségek, hogy kihasználják őket - az exportáló új piacokra, hogy a legtöbbet hozza ki a csapat, mi felvértezzük Önt, hogy bonyolult kihívások és vezet meghatározó, innovatív változtatások lehetőségek kihasználására révén intelligensebb módon munkavégzést.

A gyorsított

A bevitel minden év októberében, kínálunk három módon tanulni:

  • Teljes munkaidőben 1 év, a maximális karrier-gyorsítás
  • Teljes munkaidőben több mint 2 év 45-52 hetes szakmai, a lehetőséget, hogy maximalizálja a gyakorlati expozíció a munkaadókkal és épít a brit álláskilátásaik
  • Vagy lehet tanulni részmunkaidős 2-3 év, célja a dolgozó szakemberek, jellemzően székhelye az Egyesült Királyságban

Tanulmányi lehetőségek

Kínálunk három módon tanulni: a teljes munkaidőben több mint 1 év; teljes munkaidőben több mint 2 év szakmai gyakorlat; vagy részmunkaidős 2-3 év. Minden MBA hallgatók tanulmányozzák az azonos tanított modulok.

Nevezési feltételek

A Loughborough MBA célja, tapasztalt szakemberek keres vagy előre pályafutásuk, és hogy igazi változást a szervezetek dolgoznak, vagy vezet saját sikeres vállalkozások számára.

A sikeres pályázóknak rendelkezniük kell vagy főiskolai diploma egy brit vagy elismert külföldi egyetemen, tagsága jóváhagyott Chartered Institute vagy a Diploma in Management Studies.

Tekintse meg a teljes listát a nemzetközi minősítés equivalencies minden országban. Fok kell beszerezni egy egyetem vagy intézmény által elismert Loughborough Egyetemen. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy tisztázza, ha szükséges.

Hisszük, hogy a tapasztalat hozzáadott értéket jelent a tanteremben. Ezért mi kizárólag keresett pályázók:

  • Legalább 3 év szakmai tapasztalat
  • Jelentős eredmények és vezetői potenciáljuk
  • Akadémiai képesség
  • GMAT nem szükséges

A követelmény a diploma vagy hasonló képesítés alkalmanként lemondott azok számára, akik rendelkeznek szignifikánsan magasabb tapasztalatait és eredményeit - ebben az esetben egy interjúban, és vizsgálatot általában szükséges.

MBA angol nyelvi követelmények

  • Az egyetem minimum tanulmányi IELTS eredménye 6,5 összesített átlaga legalább 6,0 minden egyes eleme (szövegértés, olvasás, írás, beszéd).
  • A pályázóknak nem szükséges IELTS eredménye lehet egy feltételes ajánlatot, úgy, hogy biztosítja a University standard IELTS követelmény, mint fent.
Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
28,500 GBP
Ösztöndíjak.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019