A Magellan MBA

Porto Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A Magellan MBA

Porto Business School

A Magellan MBA

Porto a világ

Az élet változó út itt kezdődik.

Néha egy utazás csak a kezdete valaminek nagyobb.

A város a vállalkozók, Porto Portugália második legnagyobb városa és az egyik az ország vezető gazdasági és ipari központ.

Szorosan kapcsolódik a kereskedelem és a szabadság szeretete - olyannyira, hogy ez az úgynevezett Cidade Invicta (Undefeated Város), Porto ismert a varázsa a történelmi központ (UNESCO Világörökség 1996 óta), hanem annak dinamikája - a 21st- század Porto egy modern és élénk város, amely sosem lesz vége. A zöldterületek és sportpályák, átfogó tömegközlekedési rendszer és a forgalmas kultúra és az éjszakai élet teszi a szórakoztató és izgalmas város, a nap 24 órájában.

Az elmúlt néhány évben, Porto is vált hivatkozási a látogatókat a világ minden tájáról. Egy igazi go-to hely, Porto kétszerese volt választották a „Legjobb Európai Desztináció” az európai fogyasztók Choice, és tartották a The Guardian, 2015-ben, mint az egyik 40 hot úticél.” És amikor a divat és design, Porto még veri Paris szerint Bloomberg, amely a közelmúltban kijelentette, a város, mint az Európa Hot New Shopping Capital.

A Magellan Experience

A Magellan MBA egy személyre szabott út, mivel egy nap, tökéletesen tempójú, hogy az Ön számára a legjobb mennyiségű kemény és puha készségek, a felvilágosodás és a tapasztalatok, amelyek lehetővé teszik, hogy bővítse a határait a karrierjét, az egész világon.

Az egy éves, igényes, nemzetközi MBA program, közösen akkreditált AMBA - Egyesülete MBA és EFMD - Európai Alapítvány Management Development (EPA) az egyik legjobb európai üzleti iskolák - Porto Business School.

A program, amely az eredmény több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, hogy az ellátások a hatalom kis csoportokban, amely lehetővé teszi a személyes figyelem iránymutatást és képzést, növelte az a tény, hogy sok oktatók doktori fokozatot fentről egyetemek Európában és az Egyesült Államokban, vagy vezetők.

Mivel 2016-ban a Magellan MBA fut 2 osztályok évente, Portugália (Porto Business School) és Németországban (GISMA Business School). A diákok mindkét kiadás van, hogy csere lehetőségeket.

Hogy a program szervezésében

A Magellan MBAA Magellan MBA

Túl az osztályteremben

Mint egy all-star legénység egy nagy hajó, akkor úgy érzi része egy igazi csapat alatt és után ez egyéves útra. És ez a fajta érzés, hogy nyomot hagy.

Hogy teljes legyen a Magellan MBA tapasztalat, az iskola elősegíti a tanórán kívüli tevékenységek, a laza megközelítés a vállalati és akadémiai, hanem a város.

diákok Profil

A Magellan MBA

Legyen élén a karrierjét.

Ha van, hogy a teljes hálózati kapcsolatok és világméretű üzleti lehetőségeket, sokkal egyszerűbb, és egyértelmű, hogy mit tud valójában tenni minden tehetség és képességek.

A program során a Career Services az Ön számára személyre szabott fejlesztési terv és egy sor eszközt és lehetőséget, hogy segítsen fejleszteni a készségeket, és készüljön fel a piacon.

A partnerség GISMA Business School segítségével jutnak be a német vállalat projektek és elhelyezési lehetőségek, valamint hozzáférést biztosít szélesebb hálózat világszerte.

Akár az a cél, hogy gyorsítsa fel a karrierjét, vagy végezze el a karrier váltás, hogy a Career Services utat.

A Magellan MBA

Miért Porto Business School?

Porto Business School, a mottónk megváltoztatni életüket. Tisztelettel lehet a következő.

A következetes jelenléte a Financial Times rangsor 2011 óta, Porto Business School az egyik legjobb európai üzleti iskolák (# 62, 2015-ben), és az egyik legjobb 30 üzleti iskolák, amikor a Custom és a nyílt Executive Education.

Egy díjnyertes iskola, a legutóbbi években Porto Business School ért el számos nemzetközi elismerések:

 • AMBA Vállalkozói Díj (2012, 2014)
 • AMBA MBA hallgató az évben (2014)
 • John Molson MBA Case Verseny (2015, 2011)
 • Idea2Product verseny / Univ. Texas - Austin (2010)

Porto Business School az eredménye közötti aktív partnerség a portói egyetem és 36 vállalat, nemzeti és nemzetközi -, amely lehetővé teszi az iskola, hogy egyensúlyt a minőség és a szigor az akadémia és az igazi vállalati világ, a munka, mint egy igazi labor, hogy vizsgálja hogyan lehet a legjobban alkalmazni remek gazdálkodási koncepciókat a valós üzleti világban.

A University of Porto

1911-ben alapított a portói egyetem (U.Porto) az egyik legjobb 200 európai egyetemek szerint a legfontosabb nemzetközi rangsorolási rendszerek.

A U.Porto van a leggazdagabb tudományos közösség Portugália és összehozza az ország legmagasabb rangú diákok, a magasan képzett tudományos és oktatási személyzet, és egyre több a külföldi hallgatók, oktatók és kutatók.

Az egyik nemzetközi Portugália egyetemek, U.Porto egy teljesen felszerelt campus ágyazva a város, amely biztosítja az optimális tudományos, tudományos, valamint a társadalmi és kulturális élményt.

Ugrik a fedélzeten.

Ha van:

 • Egy bizonyos fokú (vagy azzal egyenértékű) egy akkreditált egyetem;
 • Legalább három éves szakmai gyakorlat bármely területén
 • A törekvés, hogy gyorsítsa fel a karrier menedzsment a tanulás excel csapat irányítása, vezetése, a szélesebb és stratégiai szempontból az üzleti;
 • A globális perspektíva a menedzsment az innováció és a kreativitás sikertényezők a vállalatok a nemzetközi környezetben.

Te vagy a jobb illeszkedés az ebben a programban.

Jelentkezési határidők

 • 1. fázis: január 31. • Early Bird Fee
 • 2. fázis: Április 30. • Early Bird Fee
 • 3. szakasz: augusztus 31
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Június 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Locations
Portugália - Porto, Porto District
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Portugália - Porto, Porto District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Június 2019
Portugália - Porto, Porto District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Portugália - Porto, Porto District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt