Hivatalos Leírás

A Magellan MBA

Porto a világ

Az élet változó út itt kezdődik.

Néha egy utazás csak a kezdete valaminek nagyobb.

A város a vállalkozók, Porto Portugália második legnagyobb városa és az egyik az ország vezető gazdasági és ipari központ.

Szorosan kapcsolódik a kereskedelem és a szabadság szeretete - olyannyira, hogy ez az úgynevezett Cidade Invicta (Undefeated Város), Porto ismert a varázsa a történelmi központ (UNESCO Világörökség 1996 óta), hanem annak dinamikája - a 21st- század Porto egy modern és élénk város, amely sosem lesz vége. A zöldterületek és sportpályák, átfogó tömegközlekedési rendszer és a forgalmas kultúra és az éjszakai élet teszi a szórakoztató és izgalmas város, a nap 24 órájában.

Az elmúlt néhány évben, Porto is vált hivatkozási a látogatókat a világ minden tájáról. Egy igazi go-to hely, Porto kétszerese volt választották a „Legjobb Európai Desztináció” az európai fogyasztók Choice, és tartották a The Guardian, 2015-ben, mint az egyik 40 hot úticél.” És amikor a divat és design, Porto még veri Paris szerint Bloomberg, amely a közelmúltban kijelentette, a város, mint az Európa Hot New Shopping Capital.

A Magellan Experience

A Magellan MBA egy személyre szabott út, mivel egy nap, tökéletesen tempójú, hogy az Ön számára a legjobb mennyiségű kemény és puha készségek, a felvilágosodás és a tapasztalatok, amelyek lehetővé teszik, hogy bővítse a határait a karrierjét, az egész világon.

Az egy éves, igényes, nemzetközi MBA program, közösen akkreditált AMBA - Egyesülete MBA és EFMD - Európai Alapítvány Management Development (EPA) az egyik legjobb európai üzleti iskolák - Porto Business School.

A program, amely az eredmény több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, hogy az ellátások a hatalom kis csoportokban, amely lehetővé teszi a személyes figyelem iránymutatást és képzést, növelte az a tény, hogy sok oktatók doktori fokozatot fentről egyetemek Európában és az Egyesült Államokban, vagy vezetők.

Mivel 2016-ban a Magellan MBA fut 2 osztályok évente, Portugália (Porto Business School) és Németországban (GISMA Business School). A diákok mindkét kiadás van, hogy csere lehetőségeket.

Hogy a program szervezésében

A Magellan MBAA Magellan MBA

Túl az osztályteremben

Mint egy all-star legénység egy nagy hajó, akkor úgy érzi része egy igazi csapat alatt és után ez egyéves útra. És ez a fajta érzés, hogy nyomot hagy.

Hogy teljes legyen a Magellan MBA tapasztalat, az iskola elősegíti a tanórán kívüli tevékenységek, a laza megközelítés a vállalati és akadémiai, hanem a város.

diákok Profil

A Magellan MBA

Legyen élén a karrierjét.

Ha van, hogy a teljes hálózati kapcsolatok és világméretű üzleti lehetőségeket, sokkal egyszerűbb, és egyértelmű, hogy mit tud valójában tenni minden tehetség és képességek.

A program során a Career Services az Ön számára személyre szabott fejlesztési terv és egy sor eszközt és lehetőséget, hogy segítsen fejleszteni a készségeket, és készüljön fel a piacon.

A partnerség GISMA Business School segítségével jutnak be a német vállalat projektek és elhelyezési lehetőségek, valamint hozzáférést biztosít szélesebb hálózat világszerte.

Akár az a cél, hogy gyorsítsa fel a karrierjét, vagy végezze el a karrier váltás, hogy a Career Services utat.

A Magellan MBA

Miért Porto Business School?

Porto Business School, a mottónk megváltoztatni életüket. Tisztelettel lehet a következő.

A következetes jelenléte a Financial Times rangsor 2011 óta, Porto Business School az egyik legjobb európai üzleti iskolák (# 62, 2015-ben), és az egyik legjobb 30 üzleti iskolák, amikor a Custom és a nyílt Executive Education.

Egy díjnyertes iskola, a legutóbbi években Porto Business School ért el számos nemzetközi elismerések:

 • AMBA Vállalkozói Díj (2012, 2014)
 • AMBA MBA hallgató az évben (2014)
 • John Molson MBA Case Verseny (2015, 2011)
 • Idea2Product verseny / Univ. Texas - Austin (2010)

Porto Business School az eredménye közötti aktív partnerség a portói egyetem és 36 vállalat, nemzeti és nemzetközi -, amely lehetővé teszi az iskola, hogy egyensúlyt a minőség és a szigor az akadémia és az igazi vállalati világ, a munka, mint egy igazi labor, hogy vizsgálja hogyan lehet a legjobban alkalmazni remek gazdálkodási koncepciókat a valós üzleti világban.

A University of Porto

1911-ben alapított a portói egyetem (U.Porto) az egyik legjobb 200 európai egyetemek szerint a legfontosabb nemzetközi rangsorolási rendszerek.

A U.Porto van a leggazdagabb tudományos közösség Portugália és összehozza az ország legmagasabb rangú diákok, a magasan képzett tudományos és oktatási személyzet, és egyre több a külföldi hallgatók, oktatók és kutatók.

Az egyik nemzetközi Portugália egyetemek, U.Porto egy teljesen felszerelt campus ágyazva a város, amely biztosítja az optimális tudományos, tudományos, valamint a társadalmi és kulturális élményt.

Ugrik a fedélzeten.

Ha van:

 • Egy bizonyos fokú (vagy azzal egyenértékű) egy akkreditált egyetem;
 • Legalább három éves szakmai gyakorlat bármely területén
 • A törekvés, hogy gyorsítsa fel a karrier menedzsment a tanulás excel csapat irányítása, vezetése, a szélesebb és stratégiai szempontból az üzleti;
 • A globális perspektíva a menedzsment az innováció és a kreativitás sikertényezők a vállalatok a nemzetközi környezetben.

Te vagy a jobb illeszkedés az ebben a programban.

Jelentkezési határidők

 • 1. fázis: január 31. • Early Bird Fee
 • 2. fázis: Április 30. • Early Bird Fee
 • 3. szakasz: augusztus 31
Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
Június 2019
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date