A manchesteri globális részmunkaidős mba

The University of Manchester Middle East Centre

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A manchesteri globális részmunkaidős mba

The University of Manchester Middle East Centre

Emeld fel a törekvések ezen a világszínvonalú, nemzetközi részmunkaidős MBA program, melynek középpontjában Ön, mint vezető a kezdetektől fogva. Tól vállalkozói nemzetközi pénzügyek akkor részesül a legújabb gondolkodás és élesíteni a készségek, hogy meg Ön kívül a mai piaci versenyben.

Előnyök

Top globális szervezetek akarja a globális vezetők, akik jól megélnek a multikulturális környezetben, akiknek van tapasztalatuk más kultúrák és kezelheti egész határait. Lehetőség lesz, hogy:

  • Fokozza az általános vezetői képességek, hogy felfelé vagy változtatni karrierjét
Tárd ki megértése nemzetközi vállalkozás azáltal, workshopok globális központok Ismerje meg a nemzetközileg elismert csapat az oktatók, iparági szakértők és az üzleti vezetők Alkalmazni kritikai és mutasson példát - amelyek mindegyike lehet alkalmazni, hogy a jelenlegi szerepét Dolgozni a globális vezetők szereti a AstraZeneca, a Bank of New York Mellon, az IBM, a KPMG, PWC és Siemens stb Éljen a dedikált részmunkaidős Global Careers Service

Műhelyek

Műhelyek a globális útvonal lehet venni az Egyesült Királyságban vagy egy globális nemzetközi központok, és a jelenlegi értékes lehetőséget, hogy megosszák a tanulás a kollégákkal és hogy létrejöjjön egy globális hálózati kapcsolatok:

  • Lakossági műhelyek biztosítani legalább 24 órás szemtől-szembe találkozás per során, ami több közvetlen kapcsolat, mint sok részmunkaidőben campus programok.
Tanfolyamok nélkül bentlakásos workshopok egészítik online műhely áll online viták és oktatóanyagok kapcsolódik egy értékelés. Tanuljon meghívott előadók. Socialise osztálytársaival.

Műhelyek előírt eleme a kurzus és a részvétel kötelező legalább 80% -át a műhelyek. Száma MBA hallgatók minden műhelyben ülésen tartják szándékosan alacsony, jellemzően 25-30, hogy fenntartsák a magas színvonalú és interaktív jellegű.

Műhelyfoglalkozásokba szállítják felső kar és egy szakértői kívülről az egyetem, akik úgy vezetők a saját egyes területeken. Utaznak a világ tanít globális központokban, így kap azonos, állandó, magas szintű oktatás nem számít, hol van a székhelye.

Projektek

Élő Company Projekt tapasztalat

Munkavégzés kiválasztott csoportok, és ezen keresztül a használata a blended learning modell, akkor utánozzák a valódi munkakörnyezetben.

Be kell majd, hogy kölcsönhatásba más tagjai a csoport, és a külső cég alkalmazottai, e-mail, vitafórumok, videokonferencia és szembe találkozók. Ez idő alatt akkor is elvégezheti a saját személyes kutatások és tanulmányok.

Meg fogja támogatni egy egyetemi felügyelő, kézzel szedett az a szakértői tudás.

Ez a projekt magában foglalja:

  • Csapatmunka
Befejezése egy 10.000 szót dolgozat 12 hónapos tanulmányút

Abban az esetben, ha egy diák szponzorációval, az egyéni projekt is el lehet végezni, amely segít a szervezet elérje céljait.

Csoport üzleti szimuláció

Kis csoportokban a 4-6 ember, akkor végez egy izgalmas üzleti szimulációs projekt alapján valós problémáira mai szervezetek.

Az üzleti szimuláció célja, hogy tesztelje a készségek:

  • Csapatmunka
Komunikáció vezetés Tárgyalás Döntéshozatal Kockázatvállalás

Ennek része egy csoport, akkor átveszi a fiktív cég versenyben a növekedési piacon, és dolgozni, hogy maximalizálja a részvényárfolyam végére a projekt.

Program szerkezete

Global-MBA-szerkezetű

Van MBS az Ön számára?

Egy iskola ambiciózus, mint te!

Manchester az otthona eredeti gondolkodók, és a hosszú és büszke történelmének kutatási kiválóság továbbra is a szellem, az innováció és megvalósítását, amelyre a város híres.

At The University of Manchester Büszkék vagyunk a mi nagy kihívást jelent, az életet megváltoztató MBA programok, amelyek vonzzák a magasan képzett hallgatói neves cégek szerte a világon.

Mi csak toborozni hallgatók, akik:

  • Ambiciózus, dinamikus kiváló teljesítményt
Akarja nyomni a karrierjét, hogy a következő szintre Már az állóképesség és a motiváció, hogy sikerül egy intenzív, kihívást MBA Program Nyitottak az új ötletek, helyzetek és kihívások Magas elvárásokat maguk és mások Gyarapodás nagy nyomás alatt Egyaránt kiváló vezetői és hatékony csapat játékosai Szeretnénk, hogy a hosszú távú hatása az üzleti világban Arra törekszik, hogy társadalmilag felelős vezetők.

Ha ez van, és szeretne többet megtudni, kérjük lépjen kapcsolatba az Course tanácsosok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
32,918 GBP
Locations
Egyesült Arab Emírségek - Dubai, Dubai
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Egyesült Arab Emírségek - Dubai, Dubai
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt