A Multinacionális MBA

Adolfo Ibañez School of Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A Multinacionális MBA

Adolfo Ibañez School of Management

01 / Miért

Az elmúlt évtizedben láttuk átalakításáról hegemónia a különböző ipari ágazatokban. Második felében a huszadik század a főszereplők a különböző iparágakban jött a 3 fő gazdasági csoportosulások: Európa, USA és Japán.

Ez a forgatókönyv változott drasztikusan. Észak-déli forgalma nőtt gyorsabban, mint az észak-déli utat.

Latin-Amerika, a dinamizmus, amely felveszi a versenyt az ázsiai piacon - kevesebb, mint fele a kínai lakosság termel lényegesen több, mint ez - rejlenek nagyon vonzó fogyasztás és a gyors növekedés a hazai fogyasztás.

Hogy az üzleti az új latin-amerikai, egy új irányt a vezetők, új szereplők, amelyek megváltoztatják a játék által létrehozott más szereplőkkel van szükség.

Egyre több gazdasági ágazat, a főszereplők jönnek a feltörekvő gazdaságokban. Azonban néhány fejlett gazdaságokban is egyre szereplők, ami az erőltetett a fejlett világ és a fejlődő forgalom, ami az eseteket, amikor az egyensúly nem véletlen esemény, hanem a természetes állapot.

Értsd meg, hogyan kell megfogalmazni az üzleti a feltörekvő gazdaságok Dél és Észak, Kelet és Nyugat igényel rendszeres tudást, hogy csak akkor lehet elérni a képzési programok, például a multinacionális MBA, tapasztalatok megosztása más felsővezetők és a résztvevők a régióban.

Double Degree:

 • US mesterfokozatú (Adolfo Ibáñez School of Management)
 • Corporate MBA (ESADE Business School)

59393_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_082358.png

02 / Mi

A multinacionális MBA a legjobb MBA felsővezetői Latin-Amerikában.

Egységes méret:

§ Rugalmas: 1 hét 2 havonta 15 hónapig

§ Multinacionális: A modulok zajlanak:

 • Barcelona
 • Madrid
 • Miami
 • Santiago
 • Szilícium-völgy
 • Shanghai / Peking

§ erős elméleti képzés gyakorlati, rugalmas és innovatív megközelítést.

Polgármester idő a régióban: átlagéletkor 41.

legerősebb üzleti hálózat Latin-Amerikában:

 • § 65% C-Suite, 19% Company, 16% vezérigazgató

Élvonalbeli kettős diplomát üzleti egyetemeken.

 • § Adolfo Ibáñez: # 2 a rangsor MBA Latin-Amerikában (Amerika Economia).
 • § ESADE: # 5 rangsor üzleti iskola Európában (Financial Times) és # 6 a vezetői képzésbe világszerte (Amerika Economia).

nemzetközi oktatói PhD és vállalkozói szerepet, mint a vezetők, illetve tanácsadók.

59408_rsz_20171030ynb6r4wgtemc1orf_kmtt2_large.jpg

3 / A új elképzelés

Az elmúlt években a világ ment keresztül Demystifying tapasztalatait. A válság 2008-ban megmutatta, hogy a piacok nem, hogy azok az országok, amelyek elősegítik a szabad piac hirtelen heves intervenciósok és még a legnagyobb cégek is tartoznak az egy szempillantás alatt. Az elmúlt évben, Kínában, a növekedés fő motorja a szabad hirtelen abbahagyni, nyersanyagok, hogy egykor forrása kimeríthetetlen gazdagságát összeomlott, és az összes beruházás felül kell vizsgálni.

Egyértelmű tehát, hogy mi kell a készségek fejlesztése és a széles fogalmi kereteket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy mélyen megérteni a valóságot, elképzelni a lehetséges jövőbeni forgatókönyvek kidolgozásában és megvalósításában stratégiákat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kihasználják a lehetőségeket, amelyeket a változás hoz.

A multinacionális MBA Adolfo Ibañez School of Management és ESADE Business School nemcsak fogalmi keretek és készségek gyakorlati és megfelelő felsővezetők és a vállalkozók, hanem a nemzetközi oktatói és Ibero-amerikai hallgatói szervezet biztosít egyedülálló környezetet megérteni a sajátosságait üzleti minden országban Latin-Amerikában.

A multinacionális MBA célja, hogy a vonat a felső vezetés, megfogalmazza az ismeretek funkcionális területek, mint például vezérlő, marketing, Operations, pénzügyi és emberi erőforrások, bárhol lépéseket a vezetési folyamat a 8 modulból áll:

 1. Tudatosság: megértése a személyes képességek és lehetőségek javítására, mint vezetői a cég és a környezet
 2. Forgatókönyvek: megérteni a jövőben (makro gazdasági, politikai és versenyképes) lehetséges forgatókönyvek és a lehetőségeket.
 3. Orchestration stratégia: a stratégia, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megfogalmazzuk a vállalkozások számára, hogy megfeleljen az új lehetőségeket, sokfélesége lehetséges forgatókönyveket, és létrehoz változások a versenyképes környezetben, ahelyett, hogy az általa meghatározott.
 4. Érték Telepítés: telepíteni az üzleti hálózatok rugalmasan reagálni a környezet és / vagy újra azt .
 5. Számok: pénzügyek, bevételszerzés létrehozott érték és összehangolja a különböző szereplők érdekeinek alapvető ahhoz, hogy értéket.
 6. Jellem: készségek fejlesztése toborozni és kezelni tehetség, építeni csapatok, és igazítsa őket stratégia alapján.
 7. Kialakulóban Atmoszféra: járt Kínában, hogy hogyan kell üzletet egy drámaian kultúra, politikai, társadalmi és gazdasági keret változások gyökeresen évről évre generáló nagy üzleti lehetőségeket.
 8. Kivitelezés: Fuss az innováció a gyakorlatban, átutazott az emberiség történetében, hogy megértsék a problémát a stratégiák végrehajtása, és milyen nagy ismétlődnek a cégünk.

59409_ScreenShot2017-10-30at08.14.07.png

A multinacionális MBA szervezi építeni alapvető készségek vezetők menni ebbe az irányba. A program szállított teljes szélességében az egész északi féltekén maximalizálása ESADE székhelye és Adolfo Ibáñez School of Management van Spanyolországban és Miami. A modulok a Szilícium-völgyben és Kína megadja nekünk a lehetőséget, hogy látogassa meg a két legdinamikusabb gazdasága az északi féltekén, hogy milyen lehetőségeket jelentenek az latin-amerikai vállalatok és elemezni a legsikeresebb menedzsment paradigmát nagy változás.

Adolfo Ibáñez School of Management és ESADE Business School tartósan Hiba nincs az első három között üzleti iskolák Latin-Amerikában és Európában rendre, és tegye a mutinational MBA legjobb tanárokat, amely egyesíti a határ a tudományos gondolkodás az üzleti világban, a legjobb gyakorlat és a szakmai tapasztalatok. Fogalmak tanult az osztályteremben alkalmazni a következő napon a társaság.

Az Ön cége felkészült a jövőbeli kihívások és vezetni az iparágban? Élünk a változások időszakában, és hozzanak létre egy új gazdasági és versenyképes érdekében. A világ egyre többpólusú hogy hozzon létre egy valóságot, amelyben a vonatkozó megkülönböztetés egyre kevésbé amelyik megkülönbözteti a feltörekvő piacok és a fejlett piacok, piacok, hogy a növekedés és a növekedés nélküli piacokon. Együtt több tényező módosítják a természet sok iparágban, így az elavult üzleti modellek, amelyek érvényesült őket évtizedek óta. Kevés cégek kívül él milyen hatással van a digitális világban, a gazdasági válság, amely hatással volt sok a „régi” Európa, vagy az egyre növekvő igényeket az ügyfelek, akik egyre nagyobb a kereslet többet kevesebbért. De ezek a változások nem csak a vállalaton kívül. Hogyan kell gyakorolni vezetés, csapat vezetése és az dolgozunk akkor is látjuk, jelentősen változik. Mi már nem sikerül, ahogy azt tette a múltban, amihez új utakat vezető és irányító csapatok.

Ebben az összefüggésben, a vezető vállalatok azok, amelyek képesek az újításra, új megoldások és üzleti modellek létrehozására kiváló ár-érték az ügyfelek és a felhasználók. Ezek a cégek fejlődjön érzelmi kapcsolatot ügyfeleikkel és alkalmazottak, és hogy túl alkalmazkodni a gazdasági és versenyképes környezetet Jelenleg igyekeznek meghatározni a szabályokat, és a jövőben a iparágakban.

A világ mindeddig nem élt törődve ez a valóság, és fejlődött az elmúlt években számos új eszközöket, amelyek elavulttá válnak sokan azok közül, akik részei voltak a megszokott valóság az üzleti iskolák teszi csak 10, illetve 20 év. Az új idők megkövetelik az új elméletek és eszközök segítenek a vezetés megbirkózni sikeresen.

Ez az alap, amelyre épül a multinacionális MBA ESADE és Adolfo Ibáñez School of Management. Két vezető nemzetközi iskolák alapú Európában és Latin-Amerikában, akik növelni, hogy támogassa az innovatív irányítási megközelítést. A multinacionális MBA célja, hogy támogassa a vezető vállalatok, ezen keresztül új eszközöket és képességeket, amelyek meg tudnak felelni a kihívásoknak a jelen, de főleg a jövőben képes létrehozni. És én jegyezte jövő és nincs jövő, mert van, hogy távolodjon el a hagyományos determinisztikus valóságot, hogy megtanulják, hogy az új összefüggésben nyit több lehetőséget.

A multinacionális MBA egy innovatív program, a fogantatástól úton fejleszteni annak tartalmát. A program célja, hogy provokálni, hogy tükrözze, és felhívni a legjobbat minden egyes résztvevője, hogy maguk irányítsák az új üzleti érdekében, hogy már nem keletkezik.

04 / A legjobb partnerségi

Adolfo Ibáñez Egyetem Alumni

Több mint 6000 diplomások az MBA program most játszani mind az állami szektor és a magánszektor 23 országban, és több mint 17.000 vezetők, chilei és külföldi választotta diplomások, szemináriumok és egyéb oktatási programok folyamatos üzleti iskola. Keresztül a diplomások, az egyetem Adolfo Ibáñez játszott jelentős szerepet minden és mindenki a átalakulási folyamatokra chilei, egy ország, amely vezető szerepet tölt be a fejlesztési és gazdasági növekedés egész Latin-Amerikában.

ESADE Alumni

Miután áthaladt az osztálytermekben ESADE MBA diplomások multinacionális részévé válnak ESADE Alumni, kiterjedt öregdiák közösség által alkotott több mint 48.500 ember gyakorló 114 országban 5 kontinensen. Egy közösség, amely aktív támogatják a szakmai és a társadalmi kapcsolatok tagjai között, vezeti őket a fejlődő pályára, és azon dolgozik, hogy megerősítse a presztízse a címeket. A ESADE Alumni hálózat fejezetek több mint 20 országban és a tv állomás maga, ahol lehet követni előadások és beszélgetések a sok más dolog. De mindenek felett, ez egy olyan eszköz, új lehetőségeket nyit a hálózatépítés Alumni és a vállalatok számára.

06 / Kinek

A multinacionális MBA célja kizárólag a felső vezetés:

 • C szintű vezetők a multinacionális cégek
 • A cégtulajdonosok
 • Örökösök a családi vállalkozások

2017-ben mi lesz 10 generáció diplomások, akik csatlakoznak a legerősebb hálózat vállalkozók és a felső vezetők Latin-Amerikában.

59394_ScreenShot2017-10-30at08.32.50.png

59395_ScreenShot2017-10-30at08.33.06.png

/ Testimoniales Graduate

„Éltem egy életet átalakítja tapasztalat, mind szakmailag és személyesen is. Alig várom, hogy úgy vélik, hogy már kidolgozott elemzési készségek és a kritikus tervezése jobb terveket, hogy jobb döntéseket, kevesebb hibával nevében cégem és a családom értelme. Az idő fogja megmondani. Különben is, ma már az a megtiszteltetés, hogy számíthat a barátság és a cég egy csodálatos csoportja osztálytársaival. Tanultam a tanárok és társaik, látogatások a vállalatok és a városok, kaptam, amit akartam választani a multinacionális MBA, és így tovább. "

Lapenta Pedro Zambrano (Ecuador)

ügyvezető elnöke

média Ediasa

Multinacionális MBA '16

„Hogy a multinacionális MBA célja, hogy nekem sokkal több, mint amit várt volna eredetileg. Nemzetközi tapasztalat, mint stimuláló eltöltött idő helyeken, mint a Szilícium-völgy, Shanghai, Barcelona többek között adott nekem egy nagyon teljes képet, hogy mi történik a világban, a makrogazdasági és vállalati szinten. Hallgassa első kézből tanúvallomások a főszereplők az ilyen változatos üzleti vezető a szektorok nagyon technológiai, ipari vállalatok, design nagy hozzáadott értéket bárki abban a helyzetben Management. Nem tudok nem is beszélve a hozzájárulást, hogy ez a program jelentette a minőségi diákok és a tanárok, mind emberi, mind szakmai, teszi felejthetetlenné, biztosan barátságok egy életre hoznak létre”.

Mónica Anaya (Spanyolország)

Vezetője részvényügyletekre

Grupo Santander

Multinacionális MBA '16

Legjobb Graduate Award '16 Generation

„Összefogás a program volt az egyik legjobb döntése, amit az elmúlt években tett. Elkezdtem azzal a szándékkal, hogy frissíteni a tudást és készségeket, és végül növelése karrierem és a magánéletem várakozáson felüli. Minden Sajnáltam a multinacionális szakértelem, hogy nem találtak három vagy négy évvel korábban, mint tette volna néhány más dolgot, és sikeres”.

Roberto Salas Guzman (Ecuador)

vezérigazgató

Masisa SA

Multinacionális MBA '16

07 / Amennyiben

A 8 modul a multinacionális MBA, 3 tartanak Miamiban, 1 a Szilícium-völgyben (USA), 1 Santiago (Chile), 1 Madrid (Spanyolország), 1 Barcelona (Spanyolország) és 1 Sanghajban és Pekingben (Kína).

/ modulok

59397_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081543.png1 Azoknak (Miami, USA / november)

 • személyes Awareness
 • Management Team Dynamics
 • Stratégiai Koncepciót
 • Személyes hatékonyság és fejlesztés eredményei

59398_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081554.png2 forgatókönyvek (Madrid, Spanyolország / januárban)

 • Vezető környezetben a bizonytalanság
 • Future Trends és a piaci lehetőségeket
 • Építési és Tervezési forgatókönyv forgatókönyv
 • döntéshozatal

59399_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081604.png3 stratégia Orchestration (Silicon Valley, USA / március)

 • Versenyben az Edge.
 • Innováció & Change A játék szabályai.
 • Növekedési stratégiák: létrehozása és rögzítése érték.
 • Digitális átalakítás

59400_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081617.png4 Érték Deployment (Barcelona, ​​Spanyolország / május)

 • Management vs Momentum
 • 4P a 4C a 4I a
 • Termékinnováció Integral Értékajánlat
 • Teljesítmény és személyes márka

59401_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081630.png5 szám (Miami, USA / július)

 • A diagnózis és a pénzügyi elemzés.
 • Vision a pénzügyi döntések: kockázatok,
 • Lehetőségek és értékét a rugalmasság.
 • Értékelés az üzleti stratégiák.
 • Finanszírozás és vállalatirányítás.

59402_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081644.png6 Alignment (Santiago de Chile / szeptember)

 • Személyes vezetés és felszerelések számára.
 • Befolyásolja, Power és a meggyőzés szervezetek.
 • Coaching és készségfejlesztés.
 • Szervezeti összehangolás.

59403_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081701.png7 Emergent Atmosphere (Kína / november)

 • A növekedést az új gazdaságok: Kína gazdasága és annak hatása a világra.
 • Doing Business in kontextusokban politicaleconomic átalakítás.
 • A globalizáció a kínai vállalatok.
 • Kína kapcsolatok Európa, az Egyesült Államok és Latin-Amerikában.

59404_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081716.png8 Execution (Miami, USA / január)

 • Források, módszerek és az innovációs folyamatokban.
 • Stratégiai végrehajtás: történelmi és jelenlegi példát.
 • A titkok sikeres stratégiai végrehajtás.
 • Tanulás hibák végrehajtását.

08 / Hogyan

A dinamika a program juttassák 8 modul (fázisában stratégia), résztvevők utazik integrált módon, hogy javítja a döntéshozó vezetői.

Jelenleg 5 jellemzői tanárunk turnéján minden modul:

 • Én uralják a korszerű minden fegyelem,
 • II „lett az eredeti ötletek közzétett vezető üzleti folyóirat a maga területén,
 • III „mayeutics használják a módszert (esettanulmány)
 • IV „show igazi példákat Egyesült Államok, Latin-Amerikában, Európában és a világ többi része és az üzleti szektorok tartoznak a résztvevők,
 • V „és végül, de szintén alapvető fontosságú az üzleti vezetői oktatás, kiállítások és interakció résztvevői szórakoztató és dinamikus.

59405_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_093331.png

09 / Global elismerése

Mind a School of Business a University Adolfo Ibáñez és ESADE Business School van -individualmente- három rangos nemzetközi akkreditációk az egyetemek az úgynevezett „Triple Crown”.

Akkreditációt AACSB International (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business), képviseli a legnagyobb világszerte szempontból tudományos minőségi tanúsítványok az üzleti menedzsment programok megvalósítását. Kevesebb, mint 5% -át az üzleti programok kap ez akkreditációt. AACSB specializálódott egyetemi programok, mester és doktori üzleti és a számvitel. Az akkreditációs szabványok törekszik a legmagasabb szintű minőségi oktatás, a folyamatos fejlesztés és a kiválóság minden programok.

EQUIS (Európai Minőségfejlesztési rendszer). Igazolja iskolák teljes egészében, azaz az összes programot kínált az intézmény. EQUIS értékeli az egyensúlyt tudományos színvonalú, a szakmai kiválóság, interakció az üzleti világ és a nemzetközivé.

AMBA (Az Association of MBA). Akkreditál MBA programok, s jelenleg egy globális szabvány az összes MBA program a világon. Ő szigorú kritériumok igazolják, hogy kizárólag azok a programok, amelyek bemutatják a legmagasabb szintű oktatás szempontjából, a tanterv és diák interakció akkreditáció megszerzéséhez.

Csak 1% -a üzleti iskolák a világon megosszák a fődíjat, amely a támogatást a 3 legrangosabb akkreditációs ügynökségek nemzetközi szinten.

A „Triple Crown” egyet presztízs és a legmagasabb nemzetközi szabványoknak kiválóság a felsőoktatásban.

59406_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_093318.png

10 / Apply & info

Jelentkezési feltételek

 • főiskolai diplomát egy elismert intézmény, mint például a hatóságok által a kibocsátó ország.
 • szakmai tapasztalat 8 év legalább, és legalább 4 év felsővezetői.
 • Angol közepes vagy magasabb szinten.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot, vagy alkalmazás-csomag, amely elérhető a program honlapján.
 • Személyes interjú.
 • Kifizetése 150 $ nevezési díj fogalmát (rezidens USA és Latin-Amerika).

Nem tartoznak fordítását átiratát, diploma és tanúsítás címet.

Alkalmazás fordulóban alá túlfoglalások:

 • május 31-ével
 • július 31
 • szeptember 30

Ár Program

§ Program ár: US $ 75,000.

Ez magában foglalja a kezdeti kifizetés US $ 10,000 tandíj és a szállás Kínában.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol


Utoljára frissítve October 31, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
nov. 2018
Duration
Időtartam
15 hónapok
Részidős
Price
ár
75,000 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Miami, Florida, FL
Kezdet: nov. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
nov. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Miami, Florida, FL
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Price
Ez magában foglalja a kezdeti kifizetés US $ 10,000 tandíj és a szállás Kínában