Hivatalos Leírás

Röviden:

 • Teljes mértékben akkreditált az MBA-k (AMBA) - az Egyesült Királyság mindössze 43-ból és az egyetemek 2% -ából
 • A kis időskorú méretek támogató és együttműködő tanulási környezetet biztosítanak
 • A kurzus blokkolt, és évente három belépési pont van.
 • A nemzetközi diákok pályázhatnak

Tanfolyam összefoglalása

A Salford MBA a mi zászlóshajó programunk, teljesen AMBA akkreditált diplomája, amely arra koncentrál, hogy fejlessze a széles körű vezetői és üzleti menedzsment képességek, hogy meg kell gyarapodni egy magas rangú, bármilyen ágazatban dolgozik. Az AMBA Az akkreditáció garantálja a program minőségét, a tanítást és az eredményeket.

A Salford MBA programban való tanulás azt jelenti, hogy egy kis diákcsoport tagja vagy, akik együttműködő és együttműködő környezetben dolgoznak együtt, ahol az egyetemi oktatók és a diákok megosztják tanulásukat és tudásukat.

A program négy Pathways kínál, így követheti szakterületének speciális érdeklődését: Stratégiai vezetés, Digitális üzleti, Sport üzleti és Executive Education Leadership.

Négy modulban és egy munkaalapú projektben tanított, az MBA kevert formátumú. Tanulmányozza a három fő modulot, majd kövesse az MBA Pathway által választott speciális modulot. A négy modul mindegyikére hat nappal töltött két napot a Salford Business School-ban. Ezenkívül vannak olyan out-of-the-classroom tevékenységek, mint a vállalati látogatások és a vendég-beszélők projektmunkát kell kitölteni a saját időben. A nemzetközi hallgatóknak tudomásul kell venniük, hogy az UKVI előírások további részvételt igényelhetnek; kérjük, lépjen velünk kapcsolatba (Julie Kelly, jmkelly@salford.ac.uk), hogy ellenőrizze a legfrissebb információkat.

Az évet egy három hónapos tanácsadási projekten végzi, amely a saját vagy egy másik szervezeten belüli probléma köré szerveződik.

A korábbi vezetői tapasztalatokra támaszkodva csatlakozhat a tanárokhoz és diákokhoz, majd használja az ösztöndíjat és a kutatást, hogy tükrözze a tanulásukat a munkahelyre. A modulok széles skálája és az egyedülálló üzleti partnerségek teszik ezt a programot ideális lehetőségnek az ambiciózus vezetők számára, akik tudásukat a fejlett készségek teljes skáláján keresztül kívánják fejleszteni.

A Stratégiai Leadership Pathway a mi általánosságos karrierfejlesztési programunk, amelynek célja motivált szakemberek, akik üzleti ismereteiket szélesíteni kívánják, és vezető pozícióba kerülnek.

A Digital Business Pathway a digitálisan alkalmazkodó üzleti vezetők növekvő igényével foglalkozik, akik stratégiai ismeretekkel rendelkeznek, amelyek elősegítik a tájékozott döntéshozatalt a gyorsan változó technológiai és gazdasági környezetben.

A Sports Business Pathway -t az egyetem elismert Sport Üzleti Központja fejlesztette ki. A vezetők arra törekszenek, hogy a sportág legmagasabb szintjén igyekezzenek dolgozni, és kihasználják az egyetem Észak-Nyugat szívében elfoglalt pozícióját. Az iskola számos kivételes partnerséget szervez olyan szervezetekkel, amelyek a meglévő limiteken túl nyitják meg a sportot. Emellett a BBC Sport a MediaCityUK egyetemének szomszédja, és a világbajnokság két legnagyobb márkája - a Manchester United és a Manchester City - a küszöbön állnak .

Az Executive Education Leadership Pathway célja, hogy felkészítse a tapasztalt oktatási menedzserek a szükséges ismeretek és készségek vezetni a modern akadémia vagy akadémiai csoport. Építés a posztgraduális Certificate Executive Executive Leadership, a program biztosítja Önnek a megértését operatív és olyan marketinges kérdések, amelyekkel az oktatási menedzserek a változó oktatási környezetben szembesülnek.

tanfolyam részletei

A kurzus blokkolt, és évente három belépési pont van. Az első három modulot az elsődleges modultól kezdve, a kezdési időponttól függően végezze el, majd befejezze a végleges Business Innovation Live Project-ot, amikor a gyakorlatba vont gyakorlatot megtesz.

Core Modules

 • Közgazdaságtan pénzügyi menedzsmenttel (30 kredit)
 • Marketing operációkezeléssel (30 kredit)
 • Szervezeti magatartás és változás (30 kredit)

Ezután kiválasztja az alábbi modulok egyikét a kiválasztott Pathway függően

 • Stratégiai vezetés (Salford MBA Pathway ) (30 kredit)
 • Digitális üzleti (digitális üzleti Pathway ) (30 kredit)
 • Sport üzleti (Sport üzleti Pathway ) (30 kredit)

A programot az egyedülálló Business Innovation Live Project (BILP) programmal fejezi be,

 • MBA Business Innovation Live Project (60 kredit)

Belépési követelmények

Általában legalább 2: 2 honorárium vagy azzal egyenértékű egy üzleti témában.

A pályázóknak legalább hároméves, teljes munkaidős tanulmányi időt kell biztosítaniuk a vezetői felelősséggel kapcsolatos bizonyítékokkal.

A szakmai képesítések széles skáláját szintén figyelembe veszik a belépési kritériumok részleges teljesítéséhez.

A megelőző tanulás (APL) akkreditációja

Örömmel fogadjuk azokat a pályázókat, akik nem rendelkeznek hivatalos / hagyományos belépési kritériumokkal, de rendelkeznek megfelelő tapasztalattal vagy sikerrel.

A megelőző tanulás akkreditálása (APL) folyamat segíthet a munkája és az élettapasztalat számbavételében. Az APL-folyamat felhasználható kurzusra való belépéshez, vagy kivételeket adhat a kurzus részeiből.

Az APL két formája használható a belépéshez: az előzetes minősített tanulás akkreditációja (APCL) vagy az előzetes tapasztalati tanulás (APEL) akkreditációja.

Angol nyelvi követelmények

Általában a nemzetközi pályázóknak bizonyítékot kell adniuk az angol nyelvtudásról. Ez az IELTS 6.5 sávjelzés formáját ölti fel, amelynek elemei nem érik el az 5,5 vagy az azzal egyenértékű SELT fokozatot.

Alkalmas

Minden olyan, három vagy többéves munkatapasztalattal rendelkező diplomás szakember, aki felügyeleti szinten jelentős szintű felelősséget vállal. Diákjaink a munkáltató által támogatott vezetők és azok, akik saját erőforrásaikat saját pályafutásuk fejlesztésére szánják. A program moduláris felépítése jó rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy a jelöltek folytathassák a munkáltatók iránti elkötelezettségüket vagy a saját üzleti igényeit.

Az Executive Education Leadership program releváns azok számára, akik legalább három éves tapasztalattal rendelkeznek egy akadémián, iskolában vagy oktatási szervezeten belül.

Kérelmező profilja

A merész vezetõk megteremtéséhez olyan elkötelezett diákokat igényelünk, akik meg akarják ragadni az általunk kínált lehetõségeket. Az iskolán kívüli tanuláson kívül ön is irányított tanulmányokat és kutatást végez az osztályon kívül. Ha ambiciózus, kreatív, versenyképes és eltökélt, mégis felismeri az együttműködés, a konszenzus kialakításának és a kompromisszum szükségességét, az MBA neked.

Nem keresünk friss diplomásokat erre a kurzusra, hanem úgy terveztük, hogy megfeleljen azoknak a törekvéseinek, akik irányítás alatt állnak, esetleg szerény szinten, akik el akarnak érni olyan kulcsfontosságú szervezeti szerepeket, mint a vezérigazgató, a CIO, a CFO vagy a COO egy nemzetközileg vagy országosan jelentős szervezet. Alternatív megoldásként MBA hallgatóink már futnak, vagy meg akarják teremteni saját innovatív és előre gondolkodó üzletüket.

2018-19

 • Teljes munkaidős: 17.550 £
 • Teljes munkaidős nemzetközi: 17.550 £

További költségek

Figyelembe kell venni további költségeket is, amelyek magukban foglalhatják a könyveket, írószereket, nyomtatást, kötést és általános tartózkodást utazásokon és látogatásokon.

A program magában foglal egy tengerentúli tanulmányi látogatást. Az utazás költségeit a díjak fedezik, de az ételek és egyéb extrákért fizetni fog. Vízumot is igényel és fizet, ha szükséges.

Tanítás

Tanításaink ötvözik az akadémiai szakértelmet a valóságos tapasztalatokkal, hogy a tanulás gyakorlatias, releváns és iparágra összpontosító legyen. A programot olyan szakemberek nyújtják, akik szakemberei, de akik szintén szorosan kapcsolódnak az iparághoz. Az előadások, szemináriumok és oktatóanyagok kombinációján keresztül tanulhat tanulási tevékenységeket, például ipari látogatásokat és vendégelőadókat. A tanfolyam tartalmaz egy egyhetes nemzetközi tanulmányút, hogy fejlessze tudását a nemzeti és nemzetközi üzleti.

A kurzus négy, hat hetes blokk modulja. Minden modul az intenzív tanulmányi időszakokra két napot tölt be az egyetemen, és további osztálytermi tevékenységeken, például vállalati látogatásokon és vendéghangszórókon keresztül. Független tanulmányi és projektmunkát végez a saját idejében az online virtuális tanulási környezet, a Blackboard segítségével.

Az utolsó félévben egy Business Innovation Live Projecten dolgozik, amely a saját vagy külső szervezetének tanácsadójaként működik, amely tanácsokat és megoldásokat kínál egy valódi üzleti probléma megoldásához.

Értékelés

A kurzus időtartama alatt számos értékelési technikát alkalmaznak. Az értékelés típusai többek között esszék, feladatok, vizsgák, többszörös választási tesztek, online tesztek, csoportjelentések és portfolió-munka.

A foglalkoztathatóság

A diplomások az MBA számíthat arra, hogy sikeres karriert építeni számos iparágban, mind a magán-és állami szektorban. Egy AMBA-akkreditált MBA a világon a legjobb és nemzetközileg elismert tanfolyam, amely magas kaliberű vezetést végző hallgatókat hoz létre.

A Salford MBA végzettjei jelentős szerepet töltöttek be a nagy multinacionális szervezeteken belül a CIO, a COO és az alelnökök szintjén. Mások saját sikeres üzletet fejlesztenek ki.

Egész életen át tartó AMBA tagság

Amellett, hogy keres egy MBA, akkor az egész életen át tartó tagja az AMBA részeként a tanfolyam regisztrációs. Ez azt jelenti, hogy mindig kapcsolatba léphet a Salford Business School kapcsolattartójával, megnézheti az AMBA állásajánlatait, részt vehet tanulási eseményeken, tanulmányi esténként és előadásokon, és kapcsolatba léphet a kohorszos diákokkal.

Mint a University of Salford végzett, reméljük, hogy kapcsolatban marad velünk. Továbbra is élvezheti a Salford Business School-tól való kapcsolatot az Alumni Office-n keresztül, amely hozzáférést biztosít a különböző hálózati lehetőségekhez, valamint a Könyvtári és Karrier szolgáltatásokhoz. A Salford Business School továbbra is hivatkozni fog a jövőbeni munkáltatókra mindaddig, amíg Önnek szüksége van rájuk.

Linkek az iparral

A University of Salford 19. század végén működő intézetekből fejlődött ki, amely tehetséges, technikailag hozzáértő és profi munkaerőt biztosított az Egyesült Királyság gyorsan növekvő iparának támogatására. A 21. században ez még mindig erős. Míg az ipar jelentős mértékben megváltozott, az iparágra koncentráló oktatás szükségessége ugyanilyen fontos ma.

Ahogy ünnepeljük az egyetem 50. évfordulóját, olyan elveket fogadunk el, amelyek jó helyzetben álltak - az ipar, az integritás és a kezdeményezés - és újradefiniálják őket, hogy továbblépjenek.

2016-ban a University of Salford bevezettette az Ipari Együttműködési Zóna programot a meglévő bevált gyakorlatok rögzítésére, megosztására és bővítésére. Az Ipari Együttműködés egyesíti a munkatársakat, a hallgatókat, az iparágakat és a közösségeket a megosztott tudás, a tanulás és az innováció révén A kivételes ipari partnerségek úttörőjeként vezetjük az utat a való világban szerzett tapasztalatokhoz, előkészítve a tanulókat - minden szinten - az élet számára.

Az Ipari Együttműködés a tanulás valódi megközelítését kínálja rugalmas, iparilag tájékozott és kutatási alapú tanterv alapján, amelyet az egyetem és az ipar alkot. A tanulás hiteles, aktív és együttműködő; vagyis magában foglalja a kockázatok felvételét, megtanulva a sikerektől és a kudarcoktól. Diákjaink felkészültek a valós világra azáltal, hogy kifejezetten fejlesztik a gyakorlatot és az öntudatot, a kommunikációs készségeket, a csapatmunka képességeket és a kritikai gondolkodási készségeket.

A Salford MBA hallgatók számára ez az iparosodott oktatási formákból áll, amelyek a szaktudást és a valós tapasztalatokat ötvözik. Ezt támogatják a vendégelőadások, valós esettanulmányok és üzleti utak. Ezek globális szempontból a tengerentúli utazás során merülnek fel; a 2017-es látogatás Bogotába, Kolumbia volt.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
17,550 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő

The Salford MBA

Salford MBA Taster Series - Dr David Beech - Performance Management

Manchester Storm and Salford Business School