A Sussex MBA

Általános információk

Program leírás

A következő lépés a karrierje során egy MBA Sussex-ből. Legyen hatékony üzletvezető olyan ötletekkel, amelyek számítanak, és képessé válnak az ötleteinek gyakorlati megvalósítására.

Miért érdemes MBS-t tanulni a Sussex-en?

Az MBA elindítása nagy döntés. Jobb lesz kiválasztani azt a kurzust, amely megfelel az ambícióinak és céljainak, és olyan egyetem, amely támogatja, inspirálja és megkémozza Önt.

  • A Sussex MBA egy globálisan elismert képesítés, amely képes meghajtani Önt és karrierjét.
  • Javítja kritikus és stratégiai gondolkodását, és gyakorlati készségeket szerez az élvonalbeli üzleti elmélet alkalmazására.
  • Fejleszti az irányítási és vezetési készségeket a vezető tudományos és iparági szakértők irányítása alatt.
  • Ismerje meg a kohorszot és a saját tagjait. A csapatmunka révén mélyebbre hatolnak az üzleti világon átívelő témákkal.
  • Az MBA ösztöndíjak akár 5000 fontot is kínálnak a vezetői tapasztalattal rendelkező szakemberek számára.
  • Plusz akkreditációnk és partneri kapcsolatunk a Chartered Management Intézetnél, az érettségi fokon a CMI 7-es szintű stratégiai menedzsment és vezetői képesítés (CMI mérséklés és az összes leképezett modul sikeres elvégzése mellett) jogosult.
"Az MBA befejezése nemcsak nagy erőfeszítést adott az önéletrajzomnak, de valóban növeli azt a képességemet, hogy hitelesen és magabiztosan beszéljen az idősebb érdekeltekkel."

Alexandra Hentschel - Rendezvény és tréning igazgató, CEB Global

Tagság a Chartered Management Intézettel (CMI)

A Sussex MBA hallgatói az automatikus tagsággal rendelkeznek a Chartered Management Institute (CMI) tagjaival, az egyetlen kirendelt szakmai szervezet az Egyesült Királyságban, amely a legmagasabb szintű vezetési és vezetési kiválóság előmozdítására törekszik.

Tagságod lehetővé teszi az erőforrásokhoz való hozzáférést, beleértve a karrierfejlesztést, iparági mentorálást, a tanterv dúsulását és így tovább.

A diploma megszerzése után jogosult lesz a CMI 7-es szintű oklevelére a stratégiai menedzsment és vezetés területén (feltéve, hogy az összes leképezett modul befejeződik). Ez a minősítés azt jelenti, hogy a munkáltatók, mint menedzserek széles körben elismerik, képesek arra, hogy a szervezeti stratégiát hatékony teljesítménysé alakítsák.

Az Önnek megfelelő

Az MBA-t részidős vagy teljes munkaidőben is tanulmányozhatja, így az MBA-t az érdeklődési köréhez igazíthatja, és megtanulhat olyan módon, amely megfelel neked.

Teljes idő

A nappali tagozatos MBA egy egyéves program, és ideális, ha eltart egy évet a munkájától, hogy összpontosítson a tanulmányaira.

Tudjon meg többet a teljes munkaidős MBA-ról

Részidő

Tanuljon MBA részmunkaidőben, hogy illeszkedjen a tanulmányaihoz a munkád körül. Két éven át szállított, akkor alkalmazhatja, amit közvetlenül megtanul a napi munkájához.

Tudjon meg többet a részmunkaidős MBA-ról

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Tovább

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Kevesebb