Master of Science in ápolási - Master of Business Administration


Az MSN / MBA kettős program egy 63 féléves program. Ez az interdiszciplináris program ötvözi az ápolási vezetést az üzleti és vezetői készségekkel kapcsolatos ismeretekkel.


Akadémiai tanterv az MSN / MBA számára


A kétfokozatú hallgatóknak be kell nyújtaniuk a Graduate School-ot, valamint a Graduate School of Business-t, az adott programok felvételi követelményeit követve, és mindegyiknek el kell fogadnia mindkét fokozatot. Továbbá, amikor az akadémiai politikák és szabványok különböznek a két iskola között, a megfelelő iskola irányelvei és szabványai a kettős fok megfelelő részére vonatkoznak. A kettős diplomával rendelkező pályázóknak teljesíteniük kell a diploma megszerzése előtt mindkét fokozat követelményeit.


Ha egy személy már elvégezte az MBA diplomát, és szüksége van egy MSN / MBA diplomára, akkor be kell fejeznie az MSN mag 15 óráját, az ápolási adminisztráció koncentrációjának hat óráját és a Capstone Experience tizenkét óráját.


Ha egy személynek MSN-fokozata van a Nursing Administration-ben, és MSN / MBA diplomát szeretne, akkor az MBA-alap tanfolyamainak harminc óráját is meg kell tennie, az MSN programon belül már elvégzett három óra MBA tanfolyamon felül.


Ha a hallgató úgy dönt, hogy nem végzi el valamelyik fokozatot, akkor köteles a kettős diplomát és az alkalmazott kamatláb (ok) alapján történő tényleges díjazási díjak (ok) a kiválasztott fokozatra alkalmazott kurzusokért. A hallgató felelős továbbá az olyan ösztöndíjak vagy juttatások visszafizetéséért, amelyek kettős diplomát folytatnak, amelyre a hallgató a kiválasztott fokozat alapján nem lett volna jogosult. További pénzügyi kötelezettségeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy a hallgató elnyerhesse a kiválasztott diplomát. Az Egyetem semmilyen esetben sem téríti vissza a pénzt, ha a hallgató kettős programból választ ki.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Godbold Graduate School of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019