A természettudományok ápolásának vezetője - az üzleti adminisztráció mestere

Általános információk

Program leírás

Master of Science in ápolási - Master of Business Administration


Az MSN / MBA kettős program egy 63 féléves program. Ez az interdiszciplináris program ötvözi az ápolási vezetést az üzleti és vezetői készségekkel kapcsolatos ismeretekkel.


Akadémiai tanterv az MSN / MBA számára


A kétfokozatú hallgatóknak be kell nyújtaniuk a Graduate School-ot, valamint a Graduate School of Business-t, az adott programok felvételi követelményeit követve, és mindegyiknek el kell fogadnia mindkét fokozatot. Továbbá, amikor az akadémiai politikák és szabványok különböznek a két iskola között, a megfelelő iskola irányelvei és szabványai a kettős fok megfelelő részére vonatkoznak. A kettős diplomával rendelkező pályázóknak teljesíteniük kell a diploma megszerzése előtt mindkét fokozat követelményeit.


Ha egy személy már elvégezte az MBA diplomát, és szüksége van egy MSN / MBA diplomára, akkor be kell fejeznie az MSN mag 15 óráját, az ápolási adminisztráció koncentrációjának hat óráját és a Capstone Experience tizenkét óráját.


Ha egy személynek MSN-fokozata van a Nursing Administration-ben, és MSN / MBA diplomát szeretne, akkor az MBA-alap tanfolyamainak harminc óráját is meg kell tennie, az MSN programon belül már elvégzett három óra MBA tanfolyamon felül.


Ha a hallgató úgy dönt, hogy nem végzi el valamelyik fokozatot, akkor köteles a kettős diplomát és az alkalmazott kamatláb (ok) alapján történő tényleges díjazási díjak (ok) a kiválasztott fokozatra alkalmazott kurzusokért. A hallgató felelős továbbá az olyan ösztöndíjak vagy juttatások visszafizetéséért, amelyek kettős diplomát folytatnak, amelyre a hallgató a kiválasztott fokozat alapján nem lett volna jogosult. További pénzügyi kötelezettségeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy a hallgató elnyerhesse a kiválasztott diplomát. Az Egyetem semmilyen esetben sem téríti vissza a pénzt, ha a hallgató kettős programból választ ki.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Godbold Graduate School of Business A mai üzleti világban gyorsan változik, hogy megfeleljen az igényeknek és lehetőségeknek az új technológia és a globális kérdéseket. Kérdések, mint a globális gazda ... Tovább

Godbold Graduate School of Business A mai üzleti világban gyorsan változik, hogy megfeleljen az igényeknek és lehetőségeknek az új technológia és a globális kérdéseket. Kérdések, mint a globális gazdaság, a kommunikáció, az ügyfélszolgálat, és a kereszt-funkcionális menedzsment parancs kiemelt. Válaszul, Gardner-Webb Egyetem kifejlesztett három innovatív posztgraduális üzleti programok nevelni a férfiak és nők hatékonyan versenyezni a holnapi üzleti világban. A posztgraduális üzleti diplomáját a Gardner-Webb University segít elérni a potenciális nagyobb munkával való elégedettség, a magasabb jövedelem, a megnövekedett felelősség, és az önmegvalósításhoz. Gardner-Webb University elkötelezett amellett, hogy a minőségi oktatás révén a Graduate School of Business szakok. A Gardner-Webb University Graduate School of Business kínál három különböző fokban és egy tanúsítvány program: Master of Business Administration (MBA), International Master of Business Administration (IMBA), és a Master of Számvitel (MACC), valamint az MBA Plus tanúsítvány. Két további programok és közösen kínált a School of Divinity (MDiv / MBA), valamint a School of Nursing (MSN / MBA). A Graduate School of Business Programok kifejezetten igényeinek kielégítése érdekében dolgozó szakemberek, akik új utakat keresnek, hogy versenyképes maradjon a változó környezet az üzletből. Az osztályok tervezett, hogy azáltal, hogy két osztály szemeszterenként, akkor a teljes mértékben csak két évben. Minden osztály megfelel csak egy este egy hét során ősszel és tavasszal félév, és heti két estén során minden öt hetes nyári ülésszakán. Számos üzleti szakok kínálják keresztül növekvő hálózata campusok és a helyszínen egész Észak-és Dél-Karolina, valamint a mi online lehetőségek. A Graduate School of Business igényel legalább 36 félév óra diplomás hitelek egy MBA vagy IMBA diplomát, és 30 óra félévében a MACC mértékben. Kevesebb