A végrehajtó mba a ict vagy a közüzemi menedzsment

Általános információk

Program leírás

Executive MBA az IKT vagy Haszonkezelés

Keres egy szakmai kihívás és szakmai előmenetelt segítő? Ezután szerezzen Executive MBA-t az információs és kommunikációs technológiákban (ICT) vagy a közüzemi menedzsmentben, és váljon hálózatunk részévé!

Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT, valamint a segédprogram üzleti és menedzsment környezetben.

Az Executive MBA az IKT vagy a Segédprogram menedzsment képviseli összesen 15 tanfolyam heti 30 modul, és lehet befejezni részmunkaidőben a teljes munkaidőben. A programokat hetente blokkolja (hétfőtől szombatig), minden blokk két modulból áll. Az időskorúak fele az új tárgyak megszerzésével foglalkozik az adott témában, míg a fennmaradó időt gyakorlati és esettanulmányokra osztják (az IKT-ban vagy a közüzemi menedzsmentben).


Az oktatás nyelve


Angol az egyetlen nyelv tanítás. A résztvevők a iimt tanfolyamok ezért ismerni kell az adott nyelven.


vizsgák


A 30 modul mindegyikét írásos vagy szóbeli vizsga követi, amely a tanfolyamokon szereplő anyagon alapul.


ECTS-csapat


Az EMBA elvégzésével a hallgatók 90 ECTS-krediteket kapnak, beleértve a Nemzetközileg elismert üzleti Adminisztráció Master of ICT-t vagy Utility Management a University of Fribourg.

előnyök

  • Átfogó IKT és segédanyag tartalom

Minden kurzus integrált képet nyújt az IKT-ról vagy a segédprogramokról. A tudományos előadókkal és üzleti szakemberekkel az elméleti ismeretek és a gyakorlati készségek közötti egyensúly garantált.

  • Rugalmas program felépítése

A tanfolyamok célja, hogy lehetővé tegye a párhuzamos szakmai tevékenység és tanulmányok. A moduláris felépítés egyéni és rugalmas tantervet kínál a teljes és részidős tanfolyamok között.

  • nemzetközi környezet

A professzionális professzorok és a vezető IKT-k vagy segédprogramok szakembereinek széles körű hálózata kínálja a tanfolyami résztvevők számára a legfejlettebb oktatást.

  • Cross-ipari hálózatépítés

A kar tagjai és a résztvevők egyaránt felépíthetik a kollégák hálózatát. Az iimt részévé válik a továbbfejlesztett hálózatépítés 3 szinten: hallgatók, előadók és az intézet az iimt alumni hálózattal.

  • Egyetemi diploma

Az elért egyetemi diplomával az Ön tanulmányait az egész világon elismerik.

  • Személyzeti fejlesztés

A megnövelt vezetői képességek és az elméleti know-how együttes segítségével elősegítheti személyzetének fejlődését és erősítheti vezetői képességeit.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

A iimt vezető kompetencia központ információs és kommunikációs technológiai (IKT) és a segédprogram (villamos energia, gáz és víz) Vezetői kínál vezetői képzési programok és kutatások. Keresztül magas ... Tovább

A iimt vezető kompetencia központ információs és kommunikációs technológiai (IKT) és a segédprogram (villamos energia, gáz és víz) Vezetői kínál vezetői képzési programok és kutatások. Keresztül magasan fejlett nemzetközi hálózat, partnerek és szponzorok az ipar és a tudományos világ, a iimt folyamatosan fejleszti annak hatáskörét, és vesz egy jó és versenyképes helyzetét a nemzeti és a globális piacon. Ahhoz, hogy tovább erősítse a hálózati, a iimt kapcsolódik különböző rangos szervezetek és támogat szerveit. Része, a University of Fribourg &nbsp A University of Fribourg az egyetlen teljesen kétnyelvű egyetem Európában. Mind a város Fribourg és az Egyetem képvisel találkozóhelye két különböző kultúrák: a francia és a német. Építve a kulturális sokszínűség, 1995 decemberében, a University of Fribourg létrehozott nemzetközi intézet irányítása technológia (iimt) együttműködve az iparág. &nbsp Az intézet a támogatott nagyobbrészt a ipari finanszírozás kiegészíti finanszírozást az egyetem. Ennek folytatása az intézet és a munkát lehet biztosítani anélkül, hogy a tudományos függetlenségét. &nbsp&nbsp A iimt ma &nbsp A iimt az egyetlen akadémiai intézet kínáló Európa vezetői képzési programokat, különös tekintettel az IKT vagy Utility Management. A iimt ötvözi a legújabb elméleti gazdálkodási koncepciókat kell kidolgozni a gyakorlati megértése nemzetközi IKT-ágazat, illetve segédprogram, amely betekintést igen eltérő kultúrák és gondolkodásmódok, és lehetővé teszi pontos megítélése feltételek más piacokon. Kevesebb