A családi vállalkozásra szakosodott MBA

Általános információk

Program leírás

leírás

A családi MBA menedzsment hivatalos MBA címe túlnyomórészt szakmai orientáció.

Ez a hivatalos családi családi vállalkozás szakosodott MBA célja a speciális és multidiszciplináris tudományos jellegű továbbképzés biztosítása.

Fő célja, hogy a hallgatók számára a legmegfelelőbb menedzsment készségeket biztosítsa, globális és integrált képet adva a családi vállalkozás funkcionális területeiről, mind elméleti szempontból, mind az alkalmazott perspektívából. A családi vállalkozások kiemelkednek számos jellemzőtől, és képzésük részeként a diákok olyan tartalmakba fognak bejutni, mint az ilyen típusú vállalkozások alapja és hosszú élettartama, kormányzati szervek és családi protokollok, valamint párhuzamos tervezés és öröklés az Európai Unióban. családi vállalkozások.

Mindez reagálni fog az egyre változóbb és globalizáltabb környezetre, amely megköveteli, hogy a diplomások képesek legyenek innovatív és rugalmas családi vállalkozásokat kezelni, valamint a szükséges ismereteket egy üzleti jellegű projekt fejlesztéséhez a család magjával.

Ezért a családi vállalkozásirányítás hivatalos MBA javaslatának egy része az, hogy lehetővé teszi a végzős hallgatók számára, hogy olyan profilt kapjanak, amely lehetővé teszi számukra, hogy:

 • Adja meg a garanciákat a munkaerőpiacon és / vagy fejlessze saját családi vállalkozásában.
 • Hozzáférés speciális és multidiszciplináris jellegű továbbképzéshez.
 • Előre stratégiák a családi vállalkozások vezetése által okozott főbb problémákra.

Miért érdemes ezt a hivatalos MBA-t tanulmányozni a családi üzleti menedzsmentben?

Becslések szerint az Európai Unióban 17 millió vállalat van, amelyek családi tulajdonban vannak és 100 millió munkahelyet hoznak létre. Egy másik referenciapiacon, mint például az Egyesült Államokban, a becslések szerint a családi vállalkozások 80% -át foglalják el az üzleti szövetekből, és 50% -át adják a magánfoglalkoztatásnak.

A családi vállalkozás nagy jelentőséggel bír Spanyolország gazdasági és termelési berendezéseiben: pontosan 67% -át teszi ki a magánszektor foglalkoztatásának, ami 6,58 millió munkahelyet jelent, szemben a spanyolországi 3,28 millió munkahellyel. nem családi vállalkozások.

Ebben a hivatalos MBA-ben a diákok elmélyülnek az ismerős cég szektorára elkülönülő tartalmakban, mivel a tanítási terv az ismerős utódlásra, az ismerős társaságok struktúrájába tartozó kormányzati szervekre, a professzionalizációra, a hosszú élettartamra irányul. és a családi vállalkozások konfliktusainak megoldása. Mindezek a jellemzők az ilyen típusú vállalatok jellemzői.

A családi MBA menedzsment MBA MBA diplomájának profilja a munkaerőpiac igényeihez igazodik, lehetővé téve számukra, hogy további szakismereteket szerezzenek, szakterületen és multidiszciplinárisan, amelyek a jövőben technikai és vezetői képességeik fejlesztéséhez szükségesek. egy családtípusú szervezet irányításának és irányításának környezetét, jelentős számú szakmai lehetőséget biztosítva mások számára, vagy önállóan.

program

 • 1. modul: A családi vállalkozás, a koncepció és a jellemzők
 • 2. modul: A családi vállalkozás, a szerkezet és a szervezet
 • 3. modul: A családi vállalkozás irányítása és irányítása
 • 4. modul: A családi vállalkozás folyamatos fejlesztése
 • 5. modul: A családi vállalkozás bővítése és utóda
 • 6. modul: Szakmai gyakorlatok a vállalatokban és intézményekben
 • 7. modul: Mesterképzés

bejegyzés

A felvételi kérelem benyújtásához küldje el nekünk:

 • Felsőbb tudományos cím (vagy ennek hiányában a címdíjak fizetése)
 • Tanúsított akadémiai fájl (tárgyak és megjegyzések)
 • Curriculum Vitae (a legutóbbi képpel)
 • Fénymásolat-azonosító / útlevél
 • Két ajánlólevél (akadémiai és felelős személytől származhatnak a jelenlegi vagy múltbeli cég munkájáért)
 • Motivációs levél a következő kérdésekre válaszolva: miért érdekli ez a program? Miért választotta ki az UCJC-t?
 • Felvételi jelentkezési lap

Ha az Ön kérelmét elfogadják, a Camilo José Cela Egyetem felvételi osztálya e-mailben küld egy belépő levelet.

(*) Ha külföldön végzett tanulmányait befejezte, írnia kell a Mester koordinátorának, hogy megadja a benyújtandó dokumentumok részleteit.

A hallgató helyet foglalhat el (600 €, amely a Mester teljes összegéből levonásra kerül), miután az egyetem megerősítette az elismert jelöltet, aki 5 munkanapon belül fizeti a kifizetést.

A diplomának korlátozott helye van. Ha a foglaláskor rendelkezésre állnak helyek, a foglalás fizetése garantálja a helyet a tanfolyam számára.

Ez az összeg csak akkor tér vissza, ha a hallgató nem haladja meg az egyetemre való belépés jogi követelményeit.

Lehetõség van arra, hogy a hallgatók beiskolázzanak. Ha ez a helyzet, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ez nem akadálya a Mesternek.

Miután megtörtént a helyszín felvétele és lefoglalása, a felvett hallgatók beiratkozhatnak a digitális marketing, kommunikáció és szociális hálózatok mesterképzésébe.

A bejegyzés időpontjában a hallgatónak be kell mutatnia a felvételi kérelemhez benyújtott összes dokumentumot eredeti példányban és másolatban.

A regisztrációs időszak megnyitását a koordináció közvetlenül tájékoztatja a diákoknak.

Szociális média:

Facebook |

Utoljára frissítve jún. 2019

Az iskoláról

ID Digital School es un Instituto de Formación Digital que ayuda a jóvenes, emprendedores y profesionales a continuar su crecimiento académico para estar actualizado ante las exigencias del mundo prof ... Tovább

ID Digital School es un Instituto de Formación Digital que ayuda a jóvenes, emprendedores y profesionales a continuar su crecimiento académico para estar actualizado ante las exigencias del mundo profesional. Kevesebb