A frankfurti MBA teljes munkaidőben

Általános információk

Program leírás

A nappali tagozatos MBA program több mint 50 éves Frankfurt School tanításra és kutatásra épül, és sikeres menedzsment mesterképzés és MBA osztályok.

Az MBA egyedülálló tanulmánymodellje a Frankfurt School különböző vállalati kapcsolataira támaszkodik, hogy a résztvevők zökkenőmentes átmenetet kapjanak a poszt-MBA pályájukra. A Harvard Business School által kifejlesztett résztvevőközpontú tanulási koncepciót követi, amely a sikeres szakmai pályafutás szempontjából fontos vezetői és vezetői területeket foglalja magában.

Főbb

  • Globális hallgatói testület és nemzetközi hetek külföldön
  • Átfogó karrierfejlesztési program és intenzív nyelvoktatás
  • A résztvevőközpontú tanulási megközelítés esettanulmányokkal (Harvard-módszer)
  • Kitűnő kar és erős üzleti hálózat
  • Modern város campus létesítmények Európa gazdasági szívében

Tanterv

Az MBA program egy intenzív 15 hónapos tapasztalat, amely két 6 hónapos szemeszterre oszlik a campuson, majd 3 hónapos tézis, akár egyetemi, akár off-campus.

Az 1-3. Félév során:
Karrierfejlesztés, intenzív német nyelvoktatás, vezetői ülések a tanácsteremben

követelmények

  • Elsőfokú (Bachelor s vagy azzal egyenértékű)
  • Kiváló írott és beszélt angolul (TOEFL min 90 IBT, vagy azzal egyenértékű)
  • Legalább két év releváns munkatapasztalat
  • GMAT / GRE vagy Frankfurt School Admissions Test

határidők

Early Bird: 6 000, 4 000 és 2500 eurós „korai madár kedvezményt” nyújtunk minden pályázónak, akik november 30-ig, január 31-ig és április 30-ig jelentkeztek.

Ösztöndíjak: Annak érdekében, hogy a Frankfurt School ösztöndíját megkapják, jelentkezését május 31-ig kell kitölteni.

A végső jelentkezési határidő július 31..

A késedelmes pályázatokat a végső határidő után az erős pályázók tekinthetik meg a felvételi bizottság mérlegelési jogkörében, és a rendelkezésre állás függvényében.

A program kezdete

A Master of Business Administration program minden év októberében kezdődik. Azon nem uniós kérelmezők esetében, akik vízumot igényelnek Németországba való belépéshez, kérjük, vegye figyelembe, hogy a szükséges vízum megszerzése akár két-három hónapig is eltarthat.

Utoljára frissítve nov. 2019

Az iskoláról

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of business, management, banking, and finance.

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of business, management, banking, and finance. Kevesebb
Frankfurt , München , Stuttgart , Hamburg + 3 Több Kevesebb