A globális részmunkaidős MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A globális részmunkaidős MBA

Fellépni. Változtass irányt. Fordítsd át a karrieredet.

Hely: Sao Paulo, Brazília

Tapasztalja meg azokat a workshopokat, amelyek motiválják, csoportosítják a kihívást jelentő projekteket és a kollégákat, akik inspirálnak Ezzel a rugalmas, globális programmal együtt tanulhat velünk Manchesterben, Dubaiban, Sanghajban, Szingapúrban, Hongkongban vagy São Paulo-ban. Állítsa be magát a munkahelyen az első naptól kezdve.

A Manchester Globális részmunkaidős MBA célja, hogy illeszkedjen a munka és a személyes elkötelezettségek, így a rugalmasságot, hogy tanulmányozza, amikor a legjobban megfelel.

A világszínvonalú tanítást lakóépületekben, blokkokban szállítják, kiegészítve az online tevékenységgel, hogy gazdagítsa a tanulási élményt. Ez azt jelenti, hogy a fizikai idejét az irodából előre kell tervezni a minimális karrierleállás miatt. Ha a pályafutása tengerentúlra visz, folytathatja tanulmányait a hat globális központunk egyikében.

A programot teljes mértékben angolul tanítják, és az Alliance MBS oktatóit Sao Paulo-ba osztják. Brazíliában a Globális MBA-t partnerként működtetjük az FGV-vel, egy rangos helyi üzleti iskolával, és néhány programot oktatnak az egyetemisták, ugyanazzal a programmal kapcsolatban.

Blended learning megközelítésünk az öntanulás és a gyakorlati tanulás kiegyensúlyozott kombinációját biztosítja a globális kollégákkal. A tipikus félévben legfeljebb három szemtől szemben álló workshop található, amelyet visszaadunk az egyik központunk világszerte. Ezenkívül részt vesz az online oktatói munkamenetekben, online tanulással egy dedikált e-learning környezetben, és részt vesz az e-tutorokkal és kollégákkal folytatott fórumbeszélgetésekben.

(a kérdéseket a contato@mbsbrazil.com.br címre kell intézni )

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Manchester Business School was founded in 1965 and is one of the UK’s first business schools. In 2015, we celebrated our 50th anniversary.

Manchester Business School was founded in 1965 and is one of the UK’s first business schools. In 2015, we celebrated our 50th anniversary. Kevesebb
Sao Paulo , Manchester + 1 Több Kevesebb

Akkreditáció