Advanced Business Administration Master

Általános információk

Program leírás

A fejlett MBA célja olyan szakembereknek, akik szeretnék felfrissíteni és továbbfejleszteni karrierjüket. Jellemzője: alkalmazott és tanulóközpontú képzés a legfrissebb fegyelmi alapú és transzdiszciplináris eszközökben és módszerekben kulcsfontosságú digitális technológiákra való felkészítés és agilis és felhasználóközpontú szállítási megközelítések alkalmazása, munka integrált problémamegoldás az élő kliens projektekben, különös tekintettel az összetett problémák megoldására lehetőségek és lehetőségek a digitális kontextusokban A készségek és módszertanok felkészítése a koncepciók és megoldások sikeres megvalósítására A tapasztalt szakemberek folyamatos fejlesztése és mentorálása az önfejlődő vezetői laboratóriumokon keresztül gyorsított egyéves befejezés, felhasználva az online, szemtől-szembe, hétvégék és blokk módú tanulás; minden tantárgyat intenzív módban tanítanak teljes pénteken és szombaton, ami azt jelenti, hogy a tanulók folyamatosan dolgozhatnak, miközben tanulmányozzák, alkalmazzák, amit azonnal megtanulnak a munkájuk során; a heti munkamenetek csak az osztályban zajló értékelések és a csoportos coaching és mentorálási szekciók számára készültek, amelyeket az UTS Business School vezető tudományos szakemberei szállítanak, akiket más UTS karok szakemberei is csatlakoznak; a diákok is részt vesznek egy kiterjedt segéd- és ipari partnerekkel, akik megkönnyítik a munkameneteket és az edzői és mentori hallgatókat egy kohorsz modellt, amely elősegíti a hasonló gondolkodású társaik közötti tartós kapcsolatok fejlődését.

A Haladó MBA célja, hogy felkészítse a jövő vezetőit, hogy a kihívásokat, mint lehetőségeket, vezető integritás és empátia, és hozzájárul a tisztességesebb és virágzó társadalmak. A hangsúly a fejlesztés: stratégiai gondolkodók, akik felfedezik a jövő lehetőségeit integrált gondolkodók, akik design innovatív üzleti modellek hatékony kommunikátorok, akik ápolják virágzó munkakapcsolatok felelős vezetők, akik hozzáadják a hosszú távú értéket több érdekelt, és agilis szakemberek, akik a digitális átalakulás.

A kurzus alkalmas olyan üzleti és nem üzleti háttérrel rendelkező diákok számára, akik fel akarják fejleszteni és fejleszteni a készség megváltoztatásához szükséges készségeket. A karrierlehetőségek számos irányítási szerepet tartalmaznak, különös tekintettel a nagy magán-, állami és non-profit szervezetek, valamint a kkv-k átalakulásának átalakítására.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Tovább

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Kevesebb