Angol MBA és MSc Menedzsment

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az angol MBA és MIM (az MSc in Management) a The NUCB Business School két kiemelkedő angol fokozata, amelyek mind a szakmai, mind a nemzetközi csereprogramokat képviselik, amelyek több mint 40 különböző nemzetiségű, nemzetközi üzleti tapasztalattal rendelkező oktatói oktatókat és egy dedikált adminisztratív csapatot támogatnak karrierfejlesztés a beiratkozás és az érettségi után.

Nagoya üzleti és pénzügyi negyedében található az új Marunouchi-torony-campuson, és üdvözöljük Önt, hogy látogasson el egyetemre, és megtudja, hogyan frissítheti a The NUCB Business School on a következő szint eléréséhez szükséges képességeit!

Az angol mester programja azok számára készült, akik minőséget és rugalmasságot keresnek a jövőbeni foglalkoztatási és vezetői lehetőségek fejlesztésére. A program célja a magasan képzett szakemberek globális gondolkodásmódot, erős etikai érzetet és a nemzetközi üzleti közösséghez való pozitív hozzájárulásának elősegítése.

 • A program kezdete: szeptember / április
 • Időtartam: 1 év teljes munkaidőben (MBA), 2 év (MBA / MIM)
 • Az oktatás nyelve: angol
 • Követelmények: 3 éves munkatapasztalat (csak MBA)
 • Osztályméret: átlag 40
 • Kiegészítő programok: Külföldi tanulmányok külföldi cseréje, Double Degree Program
 • Fokozat: MBA vagy MIM

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Angol MBA és MIM

A NUCB Busienss iskola két pályaútvonalat kínál a pályázó hátterétől függően a felvételkor. A több mint hároméves szakmai tapasztalattal rendelkező pályázók az egyéves, teljes munkaidős angol MBA pályára lépnek. A kétéves opció a Master of Science in Management (MIM) is elérhető a diákok, akik szeretnének vállalni egy kettős diplomát program vagy tanulmány külföldön cseréje az egyik a The NUCB Business School tengerentúli partner intézmények. Sok diák, aki követi a kétéves pályát, továbbra is Japánban dolgozik, miközben a mesterképzésben részesül, ez egy részmunkaidős MBA, ahol csak hétvégén tartanak tanfolyamokat. A három évnél rövidebb munkatapasztalattal rendelkező pályázók számára az iskola kétéves pályát kínál egy kötelező mesterképzésű mester számára, mint az egyéves mester pálya.

Városi Üzleti Iskola

A Nagoya belvárosában található Marunouchi Tower Campus kiváló hozzáférést biztosít az ázsiai üzleti és japán kultúra központjaihoz. Sok nemzetközi szervezet és pénzintézet székhelyét Nagoyába alapozza, a szórakoztató- és bevásárló negyedekkel pedig gyalogosan is elérhető. The NUCB Business School arra törekszik, hogy kihasználja a helyét, hogy vonzza a legmagasabb üzleti szakembereket, valamint olyan oktatókat, amelyek erőteljes globális befolyást gyakorolnak.

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Aktív tanulás

The NUCB Business School 100% -os angol nyelvtanfolyamokat végez az esettanulmány módszerének megfelelően. Bizonyított, hogy világszerte üzleti tantermekben ez a tanítási módszer megkönnyíti a rendkívül sokszínű háttérrel és perspektívákkal rendelkező diákok közötti kommunikációt. Továbbá, The NUCB Business School büszkélkedhet saját esettanulmányi központjával, amely több mint 1200 olyan esetet tartalmaz, amelyek kifejezetten a japán és ázsiai vállalatokra összpontosítanak. Több mint 100 új esetet évente közzétesznek a felsőoktatási iskola a hallgatók által a kar felügyelete alatt vizsgált és írott esetekben.

A NUCB Business School a legjobban megfelel azoknak, akik szeretnének

 • Ismerje meg a legmodernebb üzleti ügyeket
 • Nyerjen új betekintést az ázsiai és a japán üzleti formákra
 • Szélesítsük meg perspektíváikat
 • Bővítsük globális hálózatukat
 • Adjon innovatív megoldásokat üzleti tevékenységükre

Jelentkezési határidők - 2021 április beiratkozás

Alkalmazási forduló Első kör Második kör Harmadik forduló Utolsó kör*
Alkalmazás nyitva Július 29 Október 28 December 16 03. február *
Jelentkezési határidő Október 27 December 15 02 február 02 március *
Interjú dátuma Október 31 December 19 Február 06 06 március *

* Csak azok a belföldi kérelmezők, akiknek a belépéskor nincs szükség vízumkérelemre.

** Interjúk kérésre igényelhetők azok számára, akik korai döntést vagy határidőre vonatkozó döntést igényelnek (az ösztöndíjhoz hasonlóan MEXT-hez), miután benyújtotta jelentkezését, kérje az iskolát, hogy kérjen interjúra.

Az online jelentkezési folyamat megtekintéséhez kattintson ide .

Csak az AACSB és az AMBA által akkreditált japán üzleti iskola

A világon több mint 10 000 menedzsment oktatási program létezik. A nemzetközi szervezetek, például az AACSB International és az AMBA akkreditálják azokat az üzleti iskolákat, amelyek megfelelnek az oktatás minőségére vonatkozó szigorú szabványoknak. A nemzetközi üzleti közösségben csak a nemzetközi akkreditációval rendelkező programokat tekintik "valós MBA-programoknak".

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) Business School, Graduate School of Management is a private university located in the heart of the fourth most cosmopolitan area in Japan. It was es ... Tovább

The Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) Business School, Graduate School of Management is a private university located in the heart of the fourth most cosmopolitan area in Japan. It was established in 1953 and is accredited by AACSB International and The Association of MBAs. The school is also a member of EFMD and received "four palmes" in the Eduniversal Official Selection 2018, as well has strong global rankings for the QS Global MBA & Global EMBA and a #7 ranking for internationalization by THE World University Rankings in Japan. NUCB offers student exchanges, faculty exchanges, joint academic research, and double degree programs with 113 elite global partner institutions in 51 countries. Kevesebb

Akkreditáció