Angol MBA

NIDA Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Angol MBA

NIDA Business School

Az Országos Fejlesztési Igazgatóság valódi posztgraduális intézmény. Csak a gazdasági fejlődésben koncentrált programokat kínál.

Mivel az intézet csak a posztgraduális programokra összpontosít, a professzorok képesek összpontosítani képességeiket a posztgraduális szintre. A tanárok kevésbé zavarják a tanárokat, mivel nem tanítanak az időigényes alapképzésben. Ez azt jelenti, hogy a NIDA MBA végzős hallgatók a lehető legteljesebb mértékben átveszik a tudást.

Több mint 90% -a NIDA MBA oktatók tagjai, akik utasítják az MBA programot angolul szerzett Ph.D., többségük magasan elismert egyetemeken külföldön. Sokan közülük jelentős részét töltötte be az N. Amerikában és Európában található egyetemeken folytatott kutatómunkában és kutatásában.

A NIDA Business School számos professzora az öt különböző MBA program közül többet tanít a NIDA-ban. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba lépjenek a végzős hallgatók széles skálájával, a tapasztalt vezetőkből és vezetőkből a kevésbé tapasztalt diákok közé az angol és thai MBA programokban. Mindezek a diákok nagyon eltérő perspektívák az üzleti kérdésekben. A tapasztalt szakembereknek van egy elképzelésük, míg a fiatalabb diákok, a vállalati kultúra szűkítése nélkül korlátozzák a kreativitást és a korlátlan eltökéltséget.

A NIDA Business School és a diákigazgatóktól szerzett ismeretek az MBA program tantervének megtervezésére szolgálnak, amelyet azután minden hallgatóknak átadnak.

A program szakterülete a támogató üzleti környezet szegmenseinek közvetlen beillesztése az osztályterem ellenőrzött környezetébe, hogy a tanuló valós tanulási tapasztalatot szerezzen. Míg a fejlett hallgatók eljutnak a helyszínre a valóságos kitettségért.

Az angol MBA program egy teljes munkaidőben (hétköznap, nappali) MBA program, amely teljes egészében angolul. Ez a fő különbség az angol MBA program és a rendszeres thai program között, amelyek utóbbit thai és angol nyelven folytatják.


Program leírása/>tanfolyam/>Dual Majors/>


A diákok jelentős mind pénzügyi és marketing. További főiskolai végzettségű 9 kredit, az általános követelmények mellett kettős főiskolai diplomát is igényel./>


Nemzetközi tanulmányi lehetőségek/>


A külföldön tanulni szándékozó diákok csereprogramot vagy más külföldi tanulmányi lehetőségeket folytathatnak./>

Megállapodás az egyetemekkel az egész világon (pl. Ausztráliában, Németországban, Kínában, Japánban és az Egyesült Államokban).

Vegyük észre, hogy azok a diákok, akiknek szeretnének tanulni Thaiföldön kívül, előkészíteniük kell az első félévük végére, és tervezik, hogy külföldre menjenek az utolsó félévben.


Alkalmazás információ/>jelentkezési követelmények/>Alkalmazási díjak/>Felvételi ütemterv/>


Felvételi ütemterv 1/2018
1. Alkalmazási időszak
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve March 9, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Június 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Price
ár
140,000 THB
Teljes díjak: 140 000 Baht
Locations
Thaiföld - Bangkok
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Június 2019
Thaiföld - Bangkok
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Flexible MBA Program NIDA Business School