Hivatalos Leírás

1

A Nemzetközi Mini MBA (online)

Hagyja Steen Hildebrandt professzort az MBA tudományokon keresztül
Steen Hildebrandt professzor valószínűleg Dánia leghíresebb neve, amikor a menedzsmentről van szó. Ezért nem véletlen, hogy ő maga kérte az Aros Mini MBA tervezését.

Hildebrandt lefektette az építőelemeket, kiválasztotta a fő tartalmat és kiválasztotta a leginkább kompetens oktatókat. Együtt, egy olyan ambiciózus tanulási folyamatot tervezünk, amely mind szakmai, mind gyakorlati ismeretekkel büszkélkedhet az irányítással, és biztosítja személyes fejlõdését vezetõként.

Mi az a Mini MBA?
A Mini-MBA egy esélyt kínál arra, hogy szélesítse a perspektívát, mint vezető, ahol be kell mutatni a klasszikus MBA tudományágakat.

Összehangoltuk az irányítás egyik vezető gondolkodóját, Steen Hildebrandt professzort. Mert amikor egy MBA követelményeiről van szó, mindent tud. Biztosította, hogy a hagyományos MBA elveket beépítse a Mini MBA-ba . Ezért büszkén mondhatjuk, hogy az Aros Mini MBA rendelkezik professzionális szinten, méltó az MBA nevét.

Ön lesz az exkluzív Aros Management Club tagja
Az Aros Mini MBA résztvevőjeként exkluzív tagságot kap az Aros Management Clubban, ahol a Mini MBA program után rendszeresen aktualizálják az aktuális kérdéseket és témákat. Az Aros Menedzsmentklubban ingyenes előadásokat és mesterkurzusokat kaphat a legjobb üzleti vezetőkkel és szakértőkkel. Meghívásokat kapsz az exkluzív menedzsment megállapodásokhoz hasonló gondolkodásúakkal. És rengeteg lehetőséged lesz a többi taggal való hálózatépítésre. Mi is kínálunk a Mini MBA Németországban (Deutschland) .

Az Aros Mini MBA előnyei

  1. Lesz egy szilárd gyakorlati és elméleti alapot a vezetői képességek, hogy továbbra is visszatérni, és húzni az egész karrierjét.
  2. Csak az Aros Mini MBA-n fogsz részt venni egy szóbeli vizsgán, és személyes visszajelzést kapsz. Meg fogja vizsgálni a program egyik magasan képzett tanára és az Aros Business Academy képzési vezetője.
  3. Gondoskodunk róla, hogy a vezetőség legfrissebb ismeretei folyamatosan frissüljenek. Az Aros Management Club tagsága miatt ingyenes hozzáférést kap az előadásokhoz és mesterkurzusokhoz vezető üzleti vezetők és szakértők számára a program befejezése után.
Program oktatási nyelve:
Angol
Dán
Aros Business Academy

1 további kurzus Aros Business Academy »

Utoljára frissítve March 11, 2019
This course is On-line
Start Date
Duration
1 - 6 hónapok
Részidős oktatás
Price
2,200 USD
Deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"