Read the Official Description

1

A Nemzetközi Mini MBA (online)

Hagyja Steen Hildebrandt professzort az MBA tudományokon keresztül
Steen Hildebrandt professzor valószínűleg Dánia leghíresebb neve, amikor a menedzsmentről van szó. Ezért nem véletlen, hogy ő maga kérte az Aros Mini MBA tervezését.

Hildebrandt lefektette az építőelemeket, kiválasztotta a fő tartalmat és kiválasztotta a leginkább kompetens oktatókat. Együtt, egy olyan ambiciózus tanulási folyamatot tervezünk, amely mind szakmai, mind gyakorlati ismeretekkel büszkélkedhet az irányítással, és biztosítja személyes fejlõdését vezetõként.

Mi az a Mini MBA?
A Mini-MBA egy esélyt kínál arra, hogy szélesítse a perspektívát, mint vezető, ahol be kell mutatni a klasszikus MBA tudományágakat.

Összehangoltuk az irányítás egyik vezető gondolkodóját, Steen Hildebrandt professzort. Mert amikor egy MBA követelményeiről van szó, mindent tud. Biztosította, hogy a hagyományos MBA elveket beépítse a Mini MBA-ba . Ezért büszkén mondhatjuk, hogy az Aros Mini MBA rendelkezik professzionális szinten, méltó az MBA nevét.

Ön az exkluzív Aros Management Club tagjává válik
Az Aros Mini MBA résztvevőjeként exkluzív tagságban részesül az Aros Management Clubban, ahol a Mini MBA programot rendszeresen aktualizálni fogják az aktuális témákkal és témákkal kapcsolatban. Az Aros Management Clubban ingyenes előadásokhoz és mesterkurzusokhoz juthat a legfontosabb üzleti vezetők és szakértők számára. Meghívásokat kapsz a hasonló gondolkodású exkluzív irányítási megállapodásokhoz. És bőven lesz lehetőség arra, hogy a többi taggal összekapcsolódjon.

Az Aros Mini MBA előnyei

  1. Lesz egy szilárd gyakorlati és elméleti alapot a vezetői képességek, hogy továbbra is visszatérni, és húzni az egész karrierjét.
  2. Csak az Aros Mini MBA-n fogsz részt venni egy szóbeli vizsgán, és személyes visszajelzést kapsz. Meg fogja vizsgálni a program egyik magasan képzett tanára és az Aros Business Academy képzési vezetője.
  3. Gondoskodunk róla, hogy a vezetőség legfrissebb ismeretei folyamatosan frissüljenek. Az Aros Management Club tagsága miatt ingyenes hozzáférést kap az előadásokhoz és mesterkurzusokhoz vezető üzleti vezetők és szakértők számára a program befejezése után.
Program taught in:
Angol
Dán
Aros Business Academy
Last updated October 9, 2018
This course is On-line
Start Date
Duration
1 - 6 hónapok
Part-time
Price
2,200 USD
Deadline
By locations
By date

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"