Aviation Management MBA

Általános információk

Program leírás

A repülés-MBA folytatása hihetetlen módja annak, hogy új lehetőségeket nyithassanak meg a repülőtéri adminisztráció és a világ légutakat kezelő vállalkozás számára. Ezzel a specializációval olyan tudásbázist nyerhet, amely a repülés világával szembesülő problémákra és kihívásokra vonatkozik.

A tanfolyam célja, hogy biztosítsa a szakértelmet, hogy a légi közlekedés vezetőinek versenyképesnek kell maradniuk a területen. A program hallgatójaként mélyreható vizsgálatokat végez a légi közlekedési ágazat egyedülálló kihívásaival és pénzügyi folyamataival kapcsolatban. A tananyag sokféle készséggel és technikával segíti Önt, segítve Önt abban, hogy szakértelmet hozzon létre a repülőtéri menedzsment és a magas szintű stratégia napi működésében. Ön is részt vesz a részletes megbeszélésekről a biztonságról, a légi közlekedés biztonságáról és a forgalomirányítási technológiák fejlődéséről.

A tanfolyam azért is felépült, hogy segítsen felkészülni az American Association of Airport Executives (AAAE) Tanúsított Tagvizsgára. Az AAAE-jelölést a repülés terén a legrangosabb megkülönböztetéseknek tekintik, így ez a program hihetetlen kiindulópontja a további szakmai fejlődésnek.

Ez a szakosodás felkészíti Önt arra, hogy közép- és felső szintű vezetői pozíciókat folytasson a következőkkel:

 • Repülőterek
 • Airlines
 • Fix alapú üzemeltetők
 • Kormányzati szervek
 • Konzultációs cégek

A következő tanfolyamok szükségesek az online repülés MBA befejezéséhez (a fő tanterv mellett):

 • MBA 671 - Repülési Szervezet Műveletei
 • MBA 675 - repülőtéri műveletek
 • MBA 678 - Különleges témák a légi közlekedésben

A Lynn online MBA egy tiszteletre méltó program, a Top 10 a régióban a South Florida Business Journal, országos rangú amerikai hírek és a világjelentés, és úgy tekintik, hogy az egyik legjobb online MBA programok Floridában. Ismerje meg hitelesített, figyelmes oktatói és valós üzleti tapasztalatait együttműködő, kényelmes és rugalmas online formátumban.

Válasszon egyet kilenc szakterülete közül, amely a fellebbezését folyamatosan változó, valaha személyre szabott piacon táplálja. Ahogy megszerezte a vezetői képességeket vezetői szintű pozíciók megszerzéséhez, beszélgetéseket folytat egy kis virtuális osztályteremben, amely átlagosan 10-15 diákot tartalmaz, személyes és szakmai tapasztalatokra támaszkodva.

Nem csak a Lynn online MBA nyújt Önnek a rugalmasságot az online tanulás nélkül anélkül, hogy ingázni vagy be kell jelentkezni a meghatározott időben a nap, adunk neked a szabadságot elindítani és befejezni a diplomás oktatás csak egy éve, segít megmaradni releváns és friss a jelenlegi vagy új mezőben. Teljes munkaidőben dolgozzon, miközben vezető szerepet tölt be a Nemzetközi Gyakornokok Kollektív Üzleti Oktatás (IACBE) által akkreditált program fejlett, elismert fokozatával.

Kezdje el ma, ha online MBA programunkra jelentkezik, a GMAT vagy GRE vizsgára nem szükséges. Lynnben értékeljük a munkát és az élettapasztalatot, és úgy véljük, hogy az elhúzódó, erősen értelmiségi hallgatókat elfoglaljuk anélkül, hogy ez az útlezárás fellépne a karrierjük során.

Most, mint valaha, a pénzügyi aggályok szerepet játszanak abban a döntésben, hogy fejlett diplomát folytatnak. Kínálunk egy versenyképes árú online MBA program gyors ütemben, amely megadja a kurzusokat meg kell tenni a mozdulatokat szeretne a karrierjét.

MBA alapképzési tanfolyamok

 • Graduate Orientation Seminar
 • Vezetés és szervezetek vezetése
 • Marketing menedzsment a globális gazdaságban
 • Vezetői számvitel
 • Pénzügyi menedzsment
 • Operációkezelés
 • Stratégiai menedzsment szeminárium

Okok egy egyéves online MBA folytatására

Egyes iskolák, mint a Lynn University , ugyanazt az elvet követték és alkalmazták az online tanfolyamukra. Számos oka van annak, hogy egy egyéves online MBA hihetetlenül kényelmes módja annak, hogy számos iparágban még mindig integrálják a karrier-bővítéshez szükséges szakmai hitelesítő adatokat.

Rugalmasság

Egyéves online MBA lehetővé teszi, hogy folytassa a fejlett diplomát a kényelmet a saját otthonában, és egy ütemterv, amely megfelel az Ön életében.

Gyorsított Pace

Mivel a program egy év alatt elvégezhető, ez még kevesebb időt jelent, mielőtt elkezdheti élvezni az új hitelesítő adatok előnyeit és új karrierlehetőségek feltárását.

Teljes időben dolgozni

Annak érdekében, hogy menet közben ne menjenek az egyetemre vagy részt vegyenek az órákon, a diákok létrehozhatnak egy ütemtervet, amely lehetővé teszi számukra, hogy figyelembe vegyék mind a személyes, mind a szakmai életüket, megtartva jelenlegi munkáját.

Tandíjmegtakarítás

Bár az on-line oktatás némileg megfizethetőbb alternatíva az egyetemen, az egyéves MBA online tanulásban részt vevő diákok még tovább csökkenthetik a hagyományos programok költségeit.

Lynn University Online MBA

Lynn University egyike azon iskoláknak, amelyek élen járnak az új struktúrában, egy egyéves online MBA-t kínálnak, amely teljes egészében off-campuson elérhető, megfizethető tandíj mellett.

Utoljára frissítve ápr. 2018

Az iskoláról

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as ... Tovább

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as early as your first semester. Gain a global mindset with peers from around the world. Graduate at warp speed with accelerated degree programs. Kevesebb