A Toledói Egyetem MBA Programja

A Midwest egyik legjobbja, a Toledói Egyetem MBA programja megfizethetőséget és rugalmasságot kínál, amelyek segítenek a készségek és lehetőségek bővítésében a karrierje megszakítása nélkül. A kollégium kiemelkedő előzményei a gyakorlatias, releváns oktatásban, amely az élvonalbeli kutatáson és az üzleti elkötelezettségen alapul, karrierjét a következő szintre fogja vinni:

 • A kollégium az üzleti iskolák mindössze 15 százaléka világszerte, amelyeket a Szövetség akkreditál az Advance Collegiate School of Business-nek (AACSB International).
 • Az UT College of Business Administration az egyetlen AACSB akkreditált üzleti iskola az országban, hogy felajánlja a szakosodást a szakmai értékesítés a diplomás szinten.
 • Az MBA órák többségét éjjel is felkínálják, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy saját fokozattal befejezzék a diplomát, anélkül, hogy megszakítanák karrierjüket.
 • Egy UA MBA-t csak egy naptári évben lehet szerezni 11 tanfolyam elvégzésével.
 • A kollégiumban a legtöbb tanár megkapja a rangos UT kiemelkedő oktatási díjat.
 • A kollégium John B. és a Lillian Neff Stock Trading Room egyike az Egyesült Államokban mindössze 30 olyan létesítménynek, amelyek élő és késleltetett diákokat kínálnak az összes világ tőzsdeiból.
 • Az üzleti hallgatók kizárólagos hozzáférést biztosítanak négy, 24 órás számítógépes laborhoz; 108 vezeték nélküli laptop; és ingyenes színes nyomtatás - nem is beszélve a The Wall Street Journal nyomtatott és online elérhetőségéről.


A tanterem túloldalán

Az osztályok és a szakértői oktatók mellett az MBA program különleges lehetőségeket és erőforrásokat kínál az Ön oktatása és karrierje érdekében.

 • Vállalati posztgraduális asszisztens program - Ezen innovatív partnerség révén a magasan képzett diákok hetente 16 órát dolgoznak egy helyi vállalatnál, miközben MBA-t teljes munkaidőben folytatnak. A legújabb szervezetek közé tartozik a ProMedica Egészségügyi Rendszer, a Therma-Tru ajtók, az SSOE, a Mercy Medical, a Paramount Medical és a Goodwill.
 • Doktori asszisztensek - A kollégium több MBA hallgatót foglalkoztat az irodai működés, a projektmenedzsment és a kutatói és oktatói fejlesztések segítése érdekében. Az ösztöndíj mellett a posztgraduális asszisztensek 6-12 órás tandíjra vonatkozó lemondást kapnak.
 • Alumni Connections - Mint MBA hallgató és a jövő diplomás, akkor csatlakozik a hálózat a College of Business Administration alumni. A főiskolai öregdiákos társulási csoport több díjat nyert az "Év Partnerévé" az UT Alumni Association-tól az aktív társadalmi rendezvények ütemezéséért és a folyamatos kollégiumi részvételért.
 • Üzleti Karrier Programok Iroda - Az iroda szervez kampányos toborzást, folytatja a véleményezést, belépési tanácsadást, álmunkinterjúkat és a kéthetente működő üzleti karrier vásárot, amely több mint 90 céget vonz.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus University of Toledo College of Business Administration »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date