Hivatalos Leírás

A Toledói Egyetem MBA Programja

A Midwest egyik legjobbja, a Toledói Egyetem MBA programja megfizethetőséget és rugalmasságot kínál, amelyek segítenek a készségek és lehetőségek bővítésében a karrierje megszakítása nélkül. A kollégium kiemelkedő előzményei a gyakorlatias, releváns oktatásban, amely az élvonalbeli kutatáson és az üzleti elkötelezettségen alapul, karrierjét a következő szintre fogja vinni:

 • A kollégium az üzleti iskolák mindössze 15 százaléka világszerte, amelyeket a Szövetség akkreditál az Advance Collegiate School of Business-nek (AACSB International).
 • Az UT College of Business Administration az egyetlen AACSB akkreditált üzleti iskola az országban, hogy felajánlja a szakosodást a szakmai értékesítés a diplomás szinten.
 • Az MBA órák többségét éjjel is felkínálják, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy saját fokozattal befejezzék a diplomát, anélkül, hogy megszakítanák karrierjüket.
 • Egy UA MBA-t csak egy naptári évben lehet szerezni 11 tanfolyam elvégzésével.
 • A kollégiumban a legtöbb tanár megkapja a rangos UT kiemelkedő oktatási díjat.
 • A kollégium John B. és a Lillian Neff Stock Trading Room egyike az Egyesült Államokban mindössze 30 olyan létesítménynek, amelyek élő és késleltetett diákokat kínálnak az összes világ tőzsdeiból.
 • Az üzleti hallgatók kizárólagos hozzáférést biztosítanak négy, 24 órás számítógépes laborhoz; 108 vezeték nélküli laptop; és ingyenes színes nyomtatás - nem is beszélve a The Wall Street Journal nyomtatott és online elérhetőségéről.


A tanterem túloldalán

Az osztályok és a szakértői oktatók mellett az MBA program különleges lehetőségeket és erőforrásokat kínál az Ön oktatása és karrierje érdekében.

 • Vállalati posztgraduális asszisztens program - Ezen innovatív partnerség révén a magasan képzett diákok hetente 16 órát dolgoznak egy helyi vállalatnál, miközben MBA-t teljes munkaidőben folytatnak. A legújabb szervezetek közé tartozik a ProMedica Egészségügyi Rendszer, a Therma-Tru ajtók, az SSOE, a Mercy Medical, a Paramount Medical és a Goodwill.
 • Doktori asszisztensek - A kollégium több MBA hallgatót foglalkoztat az irodai működés, a projektmenedzsment és a kutatói és oktatói fejlesztések segítése érdekében. Az ösztöndíj mellett a posztgraduális asszisztensek 6-12 órás tandíjra vonatkozó lemondást kapnak.
 • Alumni Connections - Mint MBA hallgató és a jövő diplomás, akkor csatlakozik a hálózat a College of Business Administration alumni. A főiskolai öregdiákos társulási csoport több díjat nyert az "Év Partnerévé" az UT Alumni Association-tól az aktív társadalmi rendezvények ütemezéséért és a folyamatos kollégiumi részvételért.
 • Üzleti Karrier Programok Iroda - Az iroda szervez kampányos toborzást, folytatja a véleményezést, belépési tanácsadást, álmunkinterjúkat és a kéthetente működő üzleti karrier vásárot, amely több mint 90 céget vonz.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus University of Toledo College of Business Administration »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date