Az Indiana University South East olyan üzleti hallgatókat szerzett, akik érdeklődnek az üzleti tevékenység folytatására. A program révén az üzleti szakemberek növelik tudásuk széles skáláját, képesek alaposabban elemezni az üzleti alternatívákat, és végső soron az üzleti közösség nagyobb kihívásokkal bíró, felelősségteljes és produktív pályafutásaikat. A legtöbb MBA hallgató foglalkozik szakmai pozíciókat, és folytassa az MBA diplomát részmunkaidőben.

A posztgraduális üzleti program célja, hogy növelje az üzleti szakemberek széles körű ismereteit, hogy fokozza az egyén azon képességét, hogy alaposabban elemezze az üzleti alternatívákat, és végső soron annak érdekében, hogy az adott személy produktívabb karrierje legyen. Ezeket a célokat különböző tevékenységekkel érik el, amelyek felkészítik a tanulókat arra, hogy elfogadják a kihívást jelentő és felelős pozíciókat az üzleti életben.

Tanterv

Ahhoz, hogy befejezze az MBA diplomához szükséges 36 órát két éven belül, a diákok mindkét őszi és tavaszi félév során 6 órát vettek igénybe, és mindhárom nyári ülés során 3 óra hitelet. Azok a diákok, akik meghaladják a normál terhelést, jóvá kell hagyniuk az MBA Politikai Bizottságának.

Általában a hallgatók teljes diplomát követelményeket legfeljebb hat év múlva kezdődik MBA tanfolyam munkáját. Különleges körülmények esetén a hallgató engedélyt kaphat arra, hogy a tanulmányt egy hetedik évre meghosszabbítsa, de további tanterv és oklevelek is beilleszthetők. Az MBA programot hét éven belül be kell fejezni.

A jelöltek a Master of Business Administration fokozatnak meg kell felelnie a következő követelményeknek:

  • Legalább 36 érettségi óra, amelyből minden kurzus csak egyszer ér véget a diplomaosztásig, hacsak a közlemény kifejezetten kimondja, hogy a kurzus megismételhető hitel,
  • A minimális C (2.0) osztály minden kurzus során,
  • A B (3.0) minimális besorolási fokozat az MBA Politikai Bizottság által elfogadott összes továbbképzési tanfolyamon,
  • A minimális kumulatív értékelési átlag 3,0 (B)
  • A közösségi szolgáltatási komponens kielégítő befejezése
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019