Az üzleti adminisztráció mestere (könyvelési pálya)

Általános információk

Program leírás


Az általános MBA kurzusok mellett a számviteli pályát kívánó hallgatóknak szintén kiegészíteniük kell ezeket a további alapítványokat:

Költségszámítás

KÖZVETLEN SZÁMVITEL I

Bármely felső szintű számviteli kurzus

Az alapítványi kurzusok bármelyikét el lehet hagyni, ha a hallgató elvégezte a "C" vagy annál jobb minőségű hasonló lefedettségű egyetemi vagy végzős felmérést. A mentességi vizsga elvégezhető egy olyan alapképzés érvényesítéséhez, amely nem felel meg a minőségi követelménynek, vagy amikor a hallgató a főiskolai képzésben részt vevő tudást szerzett akkreditált kredit nélkül. A hallgatók lemondási vizsgát vehetnek a végzős programigazgató engedélyével.

Öt alapítványi kurzus is el lehet tekinteni a College Level Examination Program (CLEP) vizsgáitól: Számvitel; Közgazdaságtan; Számítás; Marketing és menedzsment. A vizsgát a Salisbury Egyetemen kell elvégezni, a 410-543-6150-es hivatalnál. A vizsga hétfőtől pénteken 11: 00-kor, 13: 00-15: 00-ig tart. A vizsga költsége 80 dollár, de külön fizetéssel, hitelkártyával vagy fizetési megbízással kell fizetnie az alábbiak szerint: 60 dollár CLEP és 20 dollár a Salisbury Egyetemen. A pontszámjelentéseket az 5403-as intézménynek kell elküldeni.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation.

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation. Kevesebb