Az általános MBA kurzusok mellett a számviteli pályát kívánó hallgatóknak szintén kiegészíteniük kell ezeket a további alapítványokat:

Költségszámítás

KÖZVETLEN SZÁMVITEL I

Bármely felső szintű számviteli kurzus

Az alapítványi kurzusok bármelyikét el lehet hagyni, ha a hallgató elvégezte a "C" vagy annál jobb minőségű hasonló lefedettségű egyetemi vagy végzős felmérést. A mentességi vizsga elvégezhető egy olyan alapképzés érvényesítéséhez, amely nem felel meg a minőségi követelménynek, vagy amikor a hallgató a főiskolai képzésben részt vevő tudást szerzett akkreditált kredit nélkül. A hallgatók lemondási vizsgát vehetnek a végzős programigazgató engedélyével.

Öt alapítványi kurzus is el lehet tekinteni a College Level Examination Program (CLEP) vizsgáitól: Számvitel; Közgazdaságtan; Számítás; Marketing és menedzsment. A vizsgát a Salisbury Egyetemen kell elvégezni, a 410-543-6150-es hivatalnál. A vizsga hétfőtől pénteken 11: 00-kor, 13: 00-15: 00-ig tart. A vizsga költsége 80 dollár, de külön fizetéssel, hitelkártyával vagy fizetési megbízással kell fizetnie az alábbiak szerint: 60 dollár CLEP és 20 dollár a Salisbury Egyetemen. A pontszámjelentéseket az 5403-as intézménynek kell elküldeni.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Franklin P.Perdue School of Business, Salisbury University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Helyszínek szerint
Dátum szerint