Master of Business Administration (SHU MBA)

Az SHU MBA egyike az elsõ kínai MBA programoknak, amelyek elkötelezettek az egész személyre kiterjedõ fejlesztési tantervvel, amely három modulkategóriát tartalmaz: "Globális helyi és specifikus üzleti készségek", "Személyes fejlesztés és vezetés", akció-tanulás hangsúlyozta a "Career Intelligence" . A "Személyi fejlődés és vezetés" kurzusokat és a cselekvés-tanulás "Karrierleveles" tanfolyamokat a globális helyi üzleti készségek mellett a kötelező kreditek (a 60 teljes kredit 30-40% -ának) taglalják.

Glocal Excellence

Ranked Top


2009- ben a GLMBA, az SHU MBA zászlóshajója volt a legjobb Kínában a kínai MBA programok ötödik és hatodik tételcsoportjának 5. és 6. csoportjában. Az SHU MBA lehet az első MBA oktatás Kínában, amelynek középpontjában a GLOBAL LOCAL tárgykör: a globális szabványok és a gondolkodás integrálása a helyi gyakorlatba. SHU MBA használja a társadalmi elismerést és cselekvéseket, hogy bizonyítsa teljes elkötelezettségét a felelős oktatás, amely tovább minden egyes a mi és a jövőbeni MBA hallgatók.

Miért az SHU MBA?

Az új MBA oktatás úttörője egy elkötelezett misszió alatt
A Shanghai Egyetem oktatási gondolataival és a sanghaji tehetség igényeivel kapcsolatosan a Shanghai Egyetem MBA Központja (SHU MBA) az egyik legnagyobb úttörő szerepet tölt be a teljes és globális MBA oktatásban Kínában és a világon. Miután 2004-ben kezdtük meg a robbanásszerű átalakulást, kezdjük az új MBA oktatás generációját egy egyedülálló és innovatív tanítási modellen keresztül. Elkötelezettek vagyunk a "Kiemelkedő teljes egészében és globális-helyi tehetségek fejlesztésében, akiket megbízhat és dolgozhat (Globális helyi 人才)".


Mi az SHU MBA-ban abban bízunk, hogy MBA oktatásunk több mint egy tudás-építő tapasztalat. Több mint matematikai modellek, tények, adatok és számok gyűjteménye, ez egy út, amely magában foglalja az elme, a test és a szellemet. Tanulmányozza a társadalmi és üzleti vezetést itt, és ami a legfontosabb, meg fogja mutatni. Ön átalakuláson megy át, amely végül lehetővé teszi, hogy válaszoljon a kérdésre: "Mit szeretne hozzájárulni a világ üzleti és közösségi szektorához?"


Jobb program, helyes ember


Megértjük, hogy nincs egyetlen MBA program, amely megfelel minden egyes diáknak. Így a pályázóknak meg kell érteniük jövőbeni személyes és karrier célokat és életmódjukat mielőtt folytatnák az SHU MBA képzési programokat, amelyek magukban foglalják a Globális Helyi MBA (GLMBA), a Global Finance MBA (GFMBA) és a Global Sustainability MBA (GSMBA) . Felismerjük azt a növekvő tendenciát is, hogy a kínai MBA oktatás versenyképesebbé válik, de egyre érettebbé válik. Ezért üdvözöljük a tengerentúli alkalmazásokat is, hogy felkészítsük az új generációkat a globális üzleti és közösség számára, amelyeknek meg kell felelniük a kínai változásnak és az MBA oktatásának.

Inter-locked Competency Development Journey


Az SHU MBA bízik abban, hogy a hatékony MBA oktatási tanulásnak jól tervezett és egymásba reteszelő blokkjai kell, hogy legyenek a kompetenciaépítés folyamatában, az előadások és a tantermi órák közötti dinamikus interakciók során, valamint a szimulált cselekvés-tanulási projektek és a tanórákon kívüli hallgatók kezdeményezései a hallgatói klub (CDC Club), a globális cserék hallgatói klub (GE Club) és a globális fenntarthatósági és felelősségvállaló hallgatói klub (GSR Club) révén. Diákjaink tanulási útjait támogatják és megkönnyítik a karunk bensőséges együttműködései, akik (i) világszínvonalú professzoraink átjutnak a campus különböző tudományágain, és (ii) a tapasztalt szakembereink által létrehozott vállalati-közösségi oktatók gyakorlók a valós világból.


Kiváló diplomások


SHU MBA elvárja, miután megtette a teljes erőfeszítéseket teljesítése során a tanulás, kiemelkedő MBA diplomások meg kell erősíteni a "Global Mindsets és Vision", "Helyi tisztelet és cselekvések", "integritás a személyes életben, üzleti gyakorlat és az Akadémiai Tanulás", " A vállalkozói szellem és az innováció erős képességekkel a kérdések kialakításában és több megoldási javaslatok megfogalmazásában "és a" Közösségi felelősségteljes vezetés számára egy jobb és fenntartható jövő számára a vállalati és a közösségfejlesztés számára "címmel. az SHU MBA oktatási útjának vége.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date