Read the Official Description

Master of Business Administration (SHU MBA)

Az SHU MBA egyike az elsõ kínai MBA programoknak, amelyek elkötelezettek az egész személyre kiterjedõ fejlesztési tantervvel, amely három modulkategóriát tartalmaz: "Globális helyi és specifikus üzleti készségek", "Személyes fejlesztés és vezetés", akció-tanulás hangsúlyozta a "Career Intelligence" . A "Személyi fejlődés és vezetés" kurzusokat és a cselekvés-tanulás "Karrierleveles" tanfolyamokat a globális helyi üzleti készségek mellett a kötelező kreditek (a 60 teljes kredit 30-40% -ának) taglalják.

Glocal Excellence

Ranked Top


2009- ben a GLMBA, az SHU MBA zászlóshajója volt a legjobb Kínában a kínai MBA programok ötödik és hatodik tételcsoportjának 5. és 6. csoportjában. Az SHU MBA lehet az első MBA oktatás Kínában, amelynek középpontjában a GLOBAL LOCAL tárgykör: a globális szabványok és a gondolkodás integrálása a helyi gyakorlatba. SHU MBA használja a társadalmi elismerést és cselekvéseket, hogy bizonyítsa teljes elkötelezettségét a felelős oktatás, amely tovább minden egyes a mi és a jövőbeni MBA hallgatók.

Miért az SHU MBA?

Az új MBA oktatás úttörője egy elkötelezett misszió alatt
A Shanghai Egyetem oktatási gondolataival és a sanghaji tehetség igényeivel kapcsolatosan a Shanghai Egyetem MBA Központja (SHU MBA) az egyik legnagyobb úttörő szerepet tölt be a teljes és globális MBA oktatásban Kínában és a világon. Miután 2004-ben kezdtük meg a robbanásszerű átalakulást, kezdjük az új MBA oktatás generációját egy egyedülálló és innovatív tanítási modellen keresztül. Elkötelezettek vagyunk a "Kiemelkedő teljes egészében és globális-helyi tehetségek fejlesztésében, akiket megbízhat és dolgozhat (Globális helyi 人才)".


Mi az SHU MBA-ban abban bízunk, hogy MBA oktatásunk több mint egy tudás-építő tapasztalat. Több mint matematikai modellek, tények, adatok és számok gyűjteménye, ez egy út, amely magában foglalja az elme, a test és a szellemet. Tanulmányozza a társadalmi és üzleti vezetést itt, és ami a legfontosabb, meg fogja mutatni. Ön átalakuláson megy át, amely végül lehetővé teszi, hogy válaszoljon a kérdésre: "Mit szeretne hozzájárulni a világ üzleti és közösségi szektorához?"


Jobb program, helyes ember


Megértjük, hogy nincs egyetlen MBA program, amely megfelel minden egyes diáknak. Így a pályázóknak meg kell érteniük jövőbeni személyes és karrier célokat és életmódjukat mielőtt folytatnák az SHU MBA képzési programokat, amelyek magukban foglalják a Globális Helyi MBA (GLMBA), a Global Finance MBA (GFMBA) és a Global Sustainability MBA (GSMBA) . Felismerjük azt a növekvő tendenciát is, hogy a kínai MBA oktatás versenyképesebbé válik, de egyre érettebbé válik. Ezért üdvözöljük a tengerentúli alkalmazásokat is, hogy felkészítsük az új generációkat a globális üzleti és közösség számára, amelyeknek meg kell felelniük a kínai változásnak és az MBA oktatásának.

Inter-locked Competency Development Journey


Az SHU MBA bízik abban, hogy a hatékony MBA oktatási tanulásnak jól tervezett és egymásba reteszelő blokkjai kell, hogy legyenek a kompetenciaépítés folyamatában, az előadások és a tantermi órák közötti dinamikus interakciók során, valamint a szimulált cselekvés-tanulási projektek és a tanórákon kívüli hallgatók kezdeményezései a hallgatói klub (CDC Club), a globális cserék hallgatói klub (GE Club) és a globális fenntarthatósági és felelősségvállaló hallgatói klub (GSR Club) révén. Diákjaink tanulási útjait támogatják és megkönnyítik a karunk bensőséges együttműködései, akik (i) világszínvonalú professzoraink átjutnak a campus különböző tudományágain, és (ii) a tapasztalt szakembereink által létrehozott vállalati-közösségi oktatók gyakorlók a valós világból.


Kiváló diplomások


SHU MBA elvárja, miután megtette a teljes erőfeszítéseket teljesítése során a tanulás, kiemelkedő MBA diplomások meg kell erősíteni a "Global Mindsets és Vision", "Helyi tisztelet és cselekvések", "integritás a személyes életben, üzleti gyakorlat és az Akadémiai Tanulás", " A vállalkozói szellem és az innováció erős képességekkel a kérdések kialakításában és több megoldási javaslatok megfogalmazásában "és a" Közösségi felelősségteljes vezetés számára egy jobb és fenntartható jövő számára a vállalati és a közösségfejlesztés számára "címmel. az SHU MBA oktatási útjának vége.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date