Az üzleti adminisztrációs program mesterei

Általános információk

Program leírás

A Boise State MBA biztosítja a mély tudás szükséges a siker a mi dinamikus üzleti világban. Egy erős általános MBA tananyag, amelyet a PhD fokozatok és az iparági tapasztalatok tanárai tanítanak, a hallgatók számára biztosítja az alapokat. Ezen kívül Boise State MBA hallgatók választani, hogy szerezzen szaktudást számviteli és pénzügyi, high-tech marketing, információs technológia, vállalkozói tevékenység, nemzetközi üzleti. A hallgatók az üzleti tantervön kívül az elektromosság, az egészségügy, az oktatás és a teljesítmény, a technológia vagy a közigazgatás területén is választhatnak. A mélység megértése a Boise State MBA diplomásoktól eltekint a csomagtól.


A Boise State University MBA programja az egyetlen MBA program a Kincsvölgyben, amely az áhított AACSB nemzetközi akkreditációt hordozza.

A korai és középiskolai szakemberek számára, akik magas színvonalú tanulmányi programot értékelnek, a Boise State MBA programja az egyre összetettebb globális munkakörnyezetben biztosítja a sikerhez szükséges ismeretek mélységét.

A Boise Állami Egyetem MBA programját nagyban növeljük helyünkön.

Boise, Idaho fővárosa, számos Fortune 500 cégnek ad otthont és kellemes enyhe éghajlatot, valamint felülmúlhatatlan szabadidős lehetőségeket kínál.

A Boise State University MBA jelöltjei nagyfokú motivációt, szakmai munkatapasztalatot, erős vezetői potenciált és alkalmasságot szereznek a posztgraduális tanulmányokra. MBA hallgatóink sok különböző háttérrel jönnek, beleértve a mérnököket, a társadalomtudományokat, a bölcsészetet, az üzleti életet, az egészségügyet és másokat.

Egy tipikus MBA jelölt:

  • Egy regionális szinten akkreditált intézménnyel rendelkező bachelor diploma
  • Van egyetemi GPA 3,00 vagy annál jobb
  • Előnyösen legalább kétéves jelentős szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük (600-as GMAT-pontszámtól eltekintve)
  • Legalább 500 pontot érjen el a GMAT-on
  • A matematikai elhelyezésre vonatkozó vizsga legalább 32, vagy> 60-as GMAT kvantitatív eredményt kapjon
Utoljára frissítve Október 2017

Az iskoláról

A College of Business és Gazdaságtudományi Boise State University az elsődleges hangsúly üzleti iskola Idaho. A több mint 100 oktatók és dolgozók, több mint 3000 diák, és a szállítási telephelyek Dél ... Tovább

A College of Business és Gazdaságtudományi Boise State University az elsődleges hangsúly üzleti iskola Idaho. A több mint 100 oktatók és dolgozók, több mint 3000 diák, és a szállítási telephelyek Dél Idaho, a testület egyetemi szakon a számvitel, közgazdaságtan, pénzügy, információs technológia menedzsment, nemzetközi üzleti, menedzsment, marketing és ellátási változás menedzsment. A posztgraduális szinten, a College kínál Master of Science fokozatot számviteli, könyvelési, adózási és hangsúllyal, valamint egy Executive MBA (Emba), Masters in Business Administration (MBA), MBA-ITM (Information Technology Management), és A Graduate Certificate a Supply Chain Management. Azt is szolgálnak, mint egy oktatási segédanyag keresztül Idaho Small Business Development Center, Tech Súgó és az Idaho Tanács a Gazdasági Oktatási. A Főiskola Közgazdaságtudományi kiváló minőségű hozzáférhető AACSB-nemzetközi-akkreditált oktatást. Alkotunk, terjesztése, és alkalmazni az innovatív tudás támogatására a gazdasági és üzleti fejlődés, elsősorban Idaho és a régióban. Diákjaink, a személyzet, és a tanárok vegyenek részt a mi legfőbb választókerületben: közösségek, vállalkozások (profit és non-profit), szervezetek és kormányzati szervek. Kevesebb