Az üzleti igazgatás mestere (általános)

Általános információk

Program leírás

Amellett, hogy megfelelnek a felvételi követelményeknek , az MBA hallgatóknak be kell vonni a végzős üzleti tanulmányokra a következő készségeket a siker érdekében a programban:

Mennyiségi készségek: Az algebra és az alapvető kalkulus ismerete.

  • Orális készségek: Képes összegyűjteni a releváns információkat, gondolatokat szervezni és egyértelműen közölni.
  • Számítógépes ismeretek: Kompetencia a szövegszerkesztésben és a szórásban. Ezeket a készségeket a tanulmányok és a felkészítés előkészítése előtt, vagy a tanulmányi program korai szakaszában szerezheti be vagy erősítheti az egyetem által kínált számos program, tanfolyam és képzések felhasználásával.
  • Információs rendszerszintű műveltség: A hallgatónak képesnek kell lennie az információs technológiák leírására és az információs rendszerek alkalmazásainak társaival való megbeszélésére.
  1. Ezeket a készségeket az MBA programigazgatója és a megfelelő osztályvezető értékeli és értékeli. Ajánlások felülvizsgálati kurzusok alapján készül felülvizsgálata alapján egyetemi kurzus, szakmai tapasztalat és az analitikus írás értékelés pontszámot a GMAT vizsga.
  1. ALAPÍTVÁNYOK (24-33 kredit) *

Általános MBA Progr am

A mesterfokozatigényes munkák megkezdése érdekében a következő előkészítő alaptanfolyamokat legkésőbb az első 600-as szintű kurzus első félévében kell elvégezni:

Principles of Accounting I

Principles of Economics

Mikroökonómia

Modern statisztika a számítógépes elemzéssel

Középfokú üzleti statisztikák (előfeltételként megköveteli a MATH 160 Alkalmazott Kalkulust is)

Kalkulus I (szükséges, ha a hallgatónak nincs bizonyítéka egy kalkulus tanfolyamra)

Pénzügyi menedzsment

Menedzsment és Szervezeti magatartás

Termelés és üzemeltetés menedzsment

Principles of Marketing Menedzsment

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation.

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation. Kevesebb