Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Növelje lehetőségeit a marketing MBA-ján
Gondoskodjon a magas szintű vállalati pozíciók versenyéről a branding és reklámozás terén a Grand Canyon Egyetem MBA-jával, kiemelt figyelmet fordítva a marketingre. A Colangelo College of Business kínálja ezt az online MBA marketing program magában foglalja a technológia és a tudományos kutatás, hogy segítsen befolyásolni a vállalati marketing. A stratégiafejlesztésbe ágyazott tananyag révén ez a program elősegíti a kreatív szellemiséget, és ösztönzi az etikai gyakorlatokat a szolgálatában.

Az MBA a marketing szak, akkor elemezni a jelenlegi tendenciák és kérdések előtt álló nemzetközi vállalatok. Kezdjünk stratégiákat a különböző piacok megcélzására a nyelvi, esztétikai, vallási, üzleti szokások és attitűdök összehasonlításával a marketingkoncepciók és stratégiák összehasonlításával. A kis, tudományosan ösztönző tanulási környezetek, megvitatják kialakítása és végrehajtása stratégiák a szervezeteken belül és a fenntarthatóság a globális piacon. Kutatás tanszéki funkciók vezetői állást, és megvitatják viselkedés és technikák, amelyek hatással műveletek és ölelés sokszínűség.

Degree Eredmények

Tanulmányozó szolga vezetés
Ebben az MBA marketing program, hangsúlyt helyez a marketing hatása a globális gazdaság és a szervezeti növekedés, a tervezés és a menedzsment. Az interperszonális készségeket az egyes üzleti funkciók kezelésére használja fel, és megvitatja az innovatív módszereket a szolgáltatások marketingje, nemzetközi marketingje és irányítása terén.

Mit fog tanulni

Gyorsítsa meg a marketing ismereteit
Az online MBA marketing felgyorsítja a tanulás több tanfolyam témák és célok:

  • Vezetői koncepciók és stratégiák kezelésével kapcsolatos műveletek a feldolgozóipar és a szolgáltatási területek
  • Marketingfunkció kezelése, piaci környezetelemzés, marketingtervezés, stratégia és ellenőrzés
  • Mikroökonómiai és makroökonómiai fogalmak releváns modern üzleti
  • Mennyiségi eszközök és technikák modellezésére üzleti funkciók és alkalmazások
  • A jelenlegi szolgáltatási marketing koncepciók, elvek és elméletek
  • A szolgáltatások marketing koncepcióinak alkalmazása a tényleges gyakorlatra az esetelemzés és a külső projektek segítségével

Karrier Eredmények

Támogassa karrierjét fejlett vezetési készségekkel
A marketing MBA kínál fejlett készségek, és felkészíti Önt, hogy folytassa a karrier marketingvezető, igazgató, menedzser vagy más üzleti vezető. A tipikus munkakörök közé tartozik a marketing, marketing menedzser vagy igazgató, az üzleti és szolgáltató szervezetek minden típusában.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date