Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Szerezzen MBA-t, és készítse elő a jövőben a pénzügyeket
A Grand Canyon Egyetem Colangelo College of Business "Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a pénzügyminiszter felkészíti a szakembereket a karrier a vezetés és a menedzsment. Támogassa a beruházások és a pénzügyi stratégiák ismeretét a fejlett tanfolyamokkal a vezetés, a szervezeti döntéshozatal, a tervezés és az erőforrások beszerzése terén. A tanfolyamok megvitatják a vállalati szolvenciát, jövedelmezőséget és hatékonyságot biztosító gyakorlatokat.

MBA finanszírozási programja arra ösztönzi Önt, hogy tájékozott kritikus gondolkodóvá váljon a kutatás és a mennyiségi módszerek alkalmazásával, amelyek a nyers adatokat hasznos információkká alakítják. Fedezze fel a készleteket, kötvényeket és derivatívákat, és alkalmazza azokat portfóliókezelésre. Megvizsgálták az olyan fejlett üzleti stratégiákat is, mint az egyesülések és felvásárlások, a partnerségek és az együttműködési megállapodások.

Degree Eredmények

Tanulmányi pénzügyek és üzleti tevékenységek
Ismerje meg a pénzügyi üzleti döntések elemeit, beleértve a pénzügyi előrejelzést, a működőtőke kezelését, a tőkebefektetést, a tőkeszerkezetet és a tőkepiaci források növelését. Fedezze fel a készleteket, kötvényeket és derivatívákat, és alkalmazza azokat portfóliókezelésre. Vizsgálja meg a fejlett üzleti stratégiákat, például egyesüléseket és felvásárlásokat, partnerségeket és együttműködési megállapodásokat.

Mit fog tanulni

Gyorsítsa meg tanulásodat az MBA pénzügyi tananyagával
Az MBA finanszírozás felgyorsítja a tanulás több kurzus témák és célok, többek között:

  • Vezetői koncepciók és stratégiák kezelésével kapcsolatos műveletek a feldolgozóipar és a szolgáltatási területek
  • Mikroökonómiai és makroökonómiai fogalmak releváns modern üzleti
  • Mennyiségi eszközök és technikák modellezésére üzleti funkciók és alkalmazások
  • Pénzügyi elemzés és üzleti gazdálkodás
  • A jelenlegi szolgáltatási marketing koncepciók, elvek és elméletek
  • A szervezeten belüli meghatározás, kialakítás és végrehajtás

Karrier Eredmények

Fedezze fel a potenciális karriereket MBA pénzügyminiszterrel
Az online MBA a pénzügyekben kínál fejlett készségek, és felkészíti Önt, hogy járjon el pénzügyi menedzser, végrehajtó, tervező, tanácsadó, igazgató, menedzser és egyéb üzleti vezetője. Tipikus munkahelyek közé tartozik a bankok, pénzintézetek, befektetési társaságok, nagyvállalatok, nagy nonprofit szervezetek, szolgáltató szervezetek, induló vállalkozások, mérnöki és informatikai cégek, design szervezetek és kormányzati szervek.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date