Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Graduate-level fokozatú képzés az Emberi Erőforrás Menedzsmentben
Egy hatékony és jól képzett munkavállaló vezethet üzleti sikerhez. A Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a stratégiai emberi erőforrás menedzsment, megtanulják fejleszteni és elősegíteni a humán tőke alapvető szervezeti fejlődés. Az órákon éretted fel a képességed, hogy feldolgozzuk, integráljuk és alkalmazzuk a tudást releváns módon.

Az MBA humán erőforrásokban, akkor vizsgálja meg és megvitassák a sokszínűség a munkahelyen, a munkavállalók fejlesztése és a menedzsment a tehetség társaik az osztály megbeszéléseket. Kidolgoz egy stratégiai nézetet az emberi erőforrásokról, és értékeli a döntéshozatal, a menedzsment gyakorlat és az üzleti szempontok közötti kapcsolatot. Megmagyarázza a modern bonyolultságokat, mint például az egyesülések, felvásárlások, leépítés és a globalizáció, mivel ezek kapcsolódnak az emberi erőforrások kezeléséhez.

Degree Eredmények

Fedezze fel az SHRM igazított tanfolyamot
Ez az MBA a humán erőforrás menedzsment fokozatot illeszkedik az emberi erőforrás kompetenciák által azonosított Társaság az Emberi Erőforrás Menedzsment (SHRM), és biztosítja a kompetenciák vezetni és irányítani üzleti vállalkozások etikailag. Ebben az MBA humán erőforrás program, akkor válik tájékozott kritikus gondolkodó a kutatás és a mennyiségi módszerek alkalmazása, amelyek átalakítják a nyers adatokat hasznos információkat.

Mit fog tanulni

Tanulmányi MBA humán erőforrás tananyag tervezett a sikerhez
Az MBA HR program során a következő témákat vizsgálja:

  • Távközlés, új technológiák és e-kereskedelmi alkalmazások
  • Üzleti elvek, amelyek magukban foglalják a pénzügyi, számviteli, közgazdasági, marketing és menedzsmentet
  • A globális gazdaság hatása a szervezeti döntéshozatalra, a szervezeti erőforrások tervezésére és beszerzésére
  • Formálási és végrehajtási stratégiák a szervezeteken belül, valamint a versenyképesség fenntartása a globális piacon
  • A vezetés és stratégiai menedzsment kulcsfontosságú koncepciói

Karrier Eredmények

Tekintse át a karrierlehetőségeit az emberi erőforrás-gazdálkodásról
A posztgraduális MBA emberi erőforrás menedzsment szak, akkor dönthet úgy, hogy folytatni pályafutását, mint egy vezető humán erőforrás szakember, vagy mint egy általános igazgató, egy erős stratégiai HR készség. Lehetséges munkahelyek közé tartozik az üzleti szervezetek, ügynökségek, kormányzati ügynökségek és üzleti tanácsadó szervezetek.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date