Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Készüljön fel a Project Management Institute (PMI) ® tanúsítványára
A Grand Canyon Egyetem (GCU) Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a projekt menedzsment, akkor erősíti a kompetencia a hatékony üzleti gyakorlat. A Colangelo College of Business kínálja, ez a projekt menedzsment szak program magában foglalja a kutatási alapú stratégiák üzleti alapjait, hogy ápolják a készségeket a hagyományos és agilis projekt menedzsment. A funkcionális menedzsmentre való felkészítéssel kapcsolatos tudomány logikailag beágyazódik a programba, hogy támogassa az Ön fejlesztését képzett projektmenedzsernek.

Ebben a MBA-ban a projekt menedzsment fokozat program, akkor megtanulják a fő funkcióit a projekt menedzser, és alkalmazza a kutatási alapú fogalmakat, hogy javítsa a hatékonyságát. Az interperszonális készségeket az egyes üzleti funkciók kezelésére használhatja, és megvitatja az innovatív módszereket a folyamatok minimalizálása és a termelékenység növelése érdekében. Ha úgy dönt, hogy a GCU Master of Business Administration programját kiemelten kezeli a projektmenedzsmentben, hozzáférhet az intenzív tudományos képzéshez, hogy segítsen felkészülni a versenyképességi tanúsítási folyamatra a Project Management Institute (PMI) ® -ről.

Degree Eredmények

Szerezzen MBA-t, és készítsen PMI tanúsítványt
A hagyományos, az esti és az on-line MBA projekt menedzsment kurzusok a PMI-k Útmutatója a projekt menedzsment ismereteihez (PMBOK® Guide) illeszkednek és elkészíthetik Önt a következő minősítésekkel kapcsolatban:

Tanúsított munkatárs a projektmenedzsmentben (CAPM) ®: Belépő szintű tanúsítás a projekt szakemberek számára. Az üzleti szakemberek számára, akiknek kevés vagy egyáltalán nem rendelkezik tapasztalattal, ez a tanúsítás példázza a hatékony projektmenedzsmenthez szükséges alapismeretek, terminológia és folyamatok megértését.

Project Management Professional (PMP) ®: globálisan igényelt, ez a tanúsítás fontos az iparilag elismert hitelesítő kereső projektmenedzserek számára. Bizonyítja, hogy képes vezetni és irányítani a projekteket.

Agile Certified Practitioner (ACP) ®: Olyan projektmenedzserek számára készült, akik rendkívül folyékony környezetben működnek, az ACP tanúsítás bemutatja az agilis projektmenedzsment ismeretét, melyet nem szabványos és rendkívül testreszabható termékek fejlesztésére használ az informatika, az infrastruktúra és a mérnöki szolgáltatások terén.

Mit fog tanulni

Real-World MBA projektmenedzsment tanfolyam
Az MBA projekt menedzsment felgyorsítja a tanulás több tanfolyam témák és célkitűzések:

  • Vezetői koncepciók és stratégiák kezelésével kapcsolatos műveletek a feldolgozóipar és a szolgáltatási területek
  • A hagyományos projektmenedzsment, ahogyan azt a PMBOK® Guide tartalmazza
  • Mikroökonómiai és makroökonómiai fogalmak releváns modern üzleti
  • Mennyiségi eszközök és technikák modellezésére üzleti funkciók és alkalmazások
  • A jelenlegi szolgáltatási marketing koncepciók, elvek és elméletek
  • A szervezeten belüli meghatározás, kialakítás és végrehajtás

Karrier Eredmények

Lehetséges karrier a fejlett projekt menedzsment képességekkel
A projekt menedzsment fokozatot kínál fejlett készségek, és felkészíti Önt, hogy folytassa pályafutását mint projekt elemzője, projekt menedzser, végrehajtó, operatív igazgató, menedzser vagy más üzleti vezető. Tipikus munkahelyek közé tartozik az üzleti vállalkozások, szolgáltató szervezetek, mérnöki és informatikai cégek, tervező szervezetek és kormányzati szervek.

*A PMI, a PMBOK, a CAPM, a PMP és az ACP a Project Management Institute, Inc. bejegyzett védjegye.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date