Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Gyorsítsa meg a tanulás az MBA-t a Sports Business-ben
Vigye szenvedélyét a sportághoz a következő szintre. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a sport üzleti által kínált Colangelo College of Business, kifejezetten a diákok szenvedélyes atlétika. Ebben a sport üzleti MBA programban, erősítse üzleti készségeit, hogy biztosítsa a karrierjét a több milliárd dolláros globális sportágazatban.

A kurzus tartalma egyfajta üzleti és sportesemény-beszélgetést nyújt. Ez az MBA sportmenedzsment online program szigorú üzleti orientált tananyagot kínál, amelynek célja az értékesítés és a marketing, a pénzügy, a bevételek generálása, az elemzés, a számvitel és a menedzsment meglévő készségeinek fejlesztése.

Degree Eredmények

Tanulmányi továbbfejlesztett üzleti és sport üzleti módszerek
A sport marketing MBA program a mai napig terjedő kérdéseket és trendeket érintő globális üzleti piacon. A bizonyítékokon alapuló gyakorlatok és a szakmai tanulási szokások révén a program intenzíven összpontosít a növekedésre. Mivel a tanterv hatóköre tovább bővül, a program mélyreható tanulmányt nyújt a politikákról, az érdekérvényesítésről és az etikus döntéshozatalról. A sport üzleti MBA tanfolyamok fedezik a bevételeket, a vezetést, a műveleteket és az elemzéseket.

Mit fog tanulni

A karriered elősegítése a sport üzleti tananyagával
Az MBA a sport üzleti vizsgálja számos témát és tanulási célokat:

  • A digitális és a közösségi média növekedése és alkalmazása a globális üzleti környezet felé
  • A sportesemények értékesítésének, elemzésének, marketingjének és bevételeinek alakulása
  • Vezetői sport üzleti koncepciók és eljárások
  • Belső jelentéskészítés, költségek viselkedése, rendszerek, költségvetés és teljesítményértékelés
  • Szolgálatvezetés, etika, vállalkozói tevékenység és innováció

Karrier Eredmények

Fedezze fel a Careers üzletágat a Sports Business-ben
A sport üzletág egy több milliárd dolláros piac, amely a világ minden táján húzódik. Miután befejezte a sport üzleti MBA, potenciális karrierlehetőségek léteznek az ifjúsági, amatőr, klub, interskolasztikus, intercollegiate és szakmai szinten a sport. A legfontosabb munkakör kategóriák közé tartozik a sport üzleti áru és kiskereskedelem, a sportértékesítés, a marketingszolgáltatók, a média, az élő események, a létesítmények, a vállalkozói tevékenység és az atlétikai adminisztráció.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date