Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Gyorsítsa meg a tanulás az MBA számviteli
Gyorsítsa meg a pályafutását a fejlett vagy vállalati számvitelben a Grand Canyon Egyetem (GCU) Master of Business Administration (MBA) kiemelt könyvvizsgálójával. Ismerje meg a könyvelés alapelveit és a pénzügyi stabilitást támogató gyakorlatokat az üzleti életben. Ebben a posztgraduális számviteli program által kínált Colangelo College of Business, elősegíti a készségeket, hogy segítsen egyensúlyt a könyvek vagy versenyezni a fejlett vezetői pozíciókat.

Az MBA a hangsúlyt a számviteli program vizsgálja széles körű üzleti témák és elvek, beleértve a legfontosabb alapjai pénzügyi beszámolási gyakorlat, a közgazdaságtan és a marketing. A tanfolyamok áttekintik a végrehajtás vezetőségének számos modelljét, beleértve a műveletek menedzselését. A szakértői kar vezetése alatt megvitassák a szervezetekben alkalmazott formulázási és végrehajtási megközelítéseket és a globális piacon a fenntarthatóságot.

Degree Eredmények

Tanulmányozza a fejlett üzleti és számviteli módszereket
Az MBA számviteli mértékben növeli megértését a pénzügyi számvitel és a jelentéstételt érintő területeken a vállalatok, partnerségek, nonprofit szervezetek, kormányzati és nemzetközi műveletek. Kritikus gondolkodóvá válik az aktív kutatás és a mennyiségi módszerek alkalmazásával, amelyek a nyers adatokat hasznos információkká alakítják.

Az egységes CPA vizsga sikeres befejezése egy szükséges lépés a CPA-licenc eléréséhez a tartózkodási helyétől vagy gyakorlatától. A GCU egyedülálló online MBA számviteli szakában több tanfolyamot fordítanak a CPA-vizsga felkészítésére. Erősen arra ösztönözzük, hogy az érettségi után hamarosan üljön le a tesztre, hogy maximalizálja a sikerességet.

Mit fog tanulni

Ismerje meg a számviteli stratégiákat a siker érdekében
Az online MBA számviteli feltárása széles körű témák és tanulási célok:

  • Vezetői számviteli koncepciók és eljárások a belső jelentéskészítéshez, a költségek viselkedéséhez, a rendszerekhez, a költségvetéshez és a teljesítményértékeléshez
  • Pénzügyi üzleti döntések, ideértve az előrejelzést, a formák fejlesztését és a működő tőke kezelését és az adománygyűjtést
  • Vezetői modellek és elméletek különböző értékelések és nézetek alapján értékelhetők
  • Etikus és társadalmilag felelős üzleti gyakorlatok
  • Tervek tervezése, végrehajtása és meghatározása a szervezeteken belül
  • Pénzügyi kimutatások és információk a belső és külső döntéshozatalhoz

Karrier Eredmények

Fedezze fel a számviteli karriereket
A GCU Master of Business Administration a hangsúly a számvitel előkészíti Önt, hogy versenyezzen a fejlett vezetői pozíciók vállalati vagy állami számviteli. A gyakornok közé tartozik a pénzügyi számvitelért felelős főigazgató, a számvitelért felelős alelnök, a személyzeti könyvelő, a vezető könyvelő, a számvitelért felelős vezető, a vezérigazgató és a gazdasági vezetők.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date