Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Keresd meg a vezetést a mesterképzésben
Fejlessze a vezető vezető bizalmát és határozottságát. A Master of Business Administration (MBA) a hangsúly a vezetés szak, akkor megtanulják az elvek vezetése és építése az üzleti, míg a hangsúly a vezetési lehetőség felkészíti Önt, hogy vezesse a csapat. Ebben a programban, amelyet a Colangelo College of Business kínál, akkor ápolja a készségeket és tulajdonságokat, hogy etikusan segítsen a hatékony változás, a termelés és a növekedés.

Ez a MBA a vezetési program tartalmaz számos témát releváns a 21. századi vállalatok. Tekintse át az üzleti tevékenység alapjait, beleértve a pénzügyeket, a számviteli, a közgazdasági és a mennyiségi tanulmányokat. Kicsi, dinamikus tanulási környezetekben értékeli a tanszéki funkciókat vezetői álláspontból, és megvitatja az innovatív stratégiákat szakértő kollégákkal és szakemberekkel, akik különböző háttérrel és perspektívával rendelkeznek. A végső tanfolyam útmutatást nyújt a bevált gyakorlatokon keresztül, amelyek segítenek a szervezet fejlődési, növekedési és változási lépésein keresztül manőverezni.

Degree Eredmények

Tanulmányozó szolga vezetés
Ebben a vezetés MBA diplomát, akkor megszerzett ismerete az üzleti, adminisztrációs és vezetői. Tekintse át azokat a komponenseket, amelyek különbséget tesznek a szolga vezetők és a folyamat között, hogy egymástól függő, produktív rendszert hozzon létre. Fedezze fel a vezetői kommunikációt és stratégiákat, amelyek szinergiát hoznak létre a tagok között, erős szervezeti kultúrát fejlesztenek ki és magas teljesítményű szervezetet építenek ki.

Mit fog tanulni

Fedezze fel MBA vezetés tananyagát
Az MBA a vezetés feltárja a széles körű témák és tanulási célok:

  • Vezetői számviteli koncepciók és eljárások a belső jelentéskészítéshez, a költségek viselkedéséhez, a rendszerekhez, a költségvetéshez és a teljesítményértékeléshez
  • Pénzügyi üzleti döntések, beleértve az előrejelzést, a proformas fejlesztését, a működő tőke kezelését és az adománygyűjtést
  • Vezetői modellek és elméletek különböző értékelések és nézetek alapján értékelhetők
  • Az etikus és társadalmilag felelős üzleti gyakorlatok előmozdítása és támogatása
  • Tervek tervezése, végrehajtása és meghatározása a szervezeteken belül

Karrier Eredmények

Támogassa karrierjét fejlett vezetési készségekkel
Ez a vezetés MBA fokozat biztosítja Önnek a szükséges készségeket, hogy fejlessze és szerezzen magabiztosságot vezetésében. Tipikus pályafutás a diplomások MBA vezető a vállalati vezetők, vezetők, igazgatók vagy vezetők minden típusú üzleti vagy szolgáltatási szervezetek.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date