Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Combine Your Passions for Vezetés és Egészségügy egy MBA Health Systems Management
Készüljön fel az egészségügyi rendszerek menedzsmentjének fejlett szerepére az MBA-val, amelynek hangsúlyozása az egészségügyi rendszerekben. A Colangelo College of Business által kínált képzési program segíti az egészségügyi szakembereket abban, hogy megszerezzék az etikai vezetéshez szükséges analitikai készségeket. Ez az egészségügyi rendszergazdálkodási képzési program a tanulás logikus fejlődését kínálja. Kezdje a bevezető tanfolyamokat a könyvelés, a pénzügyek, a közgazdaságtan és a marketing területén, mielőtt kezelési elméletekbe és politikákba kerítené.

Az MBA az egészségügyi rendszerek menedzsment szak, tanulni vezetni és irányítani az üzleti bizonyíték-alapú modellek. Ösztönözni kell a tanulási célok elsajátítására és a kompetenciák ápolására a döntéshozatalban, a pénzügyi elemzésekben és az egyszerűsített műveleti folyamatokban. A program csúcspontja az egészségügyi ellátás alapos értékelésének a 21. században.

Degree Eredmények

Ismerje meg az egészségügyi vállalkozás átalakításának készségeit
A Grand Canyon Egyetem MBA egészségügyi rendszer programjában megtanulod fejleszteni a magas színvonalú szervezeteket, amelyek megfelelnek a mai egészségügyi politikáknak. Ismerje meg, hogyan integrálja a koncepciókat a stratégiai műveletelméleti elméletből a mindennapi gyakorlatba, hogy olyan sokszínű kultúrát hozzon létre, amely támogatja a kiválóságot az ellátásban. Ebben a programban olyan tudást fejleszti el, amely fenntartja az etikai egészségügyi rendszert.

Mit fog tanulni

Fedezze fel az MBA Health Systems Real-World tanfolyamot
Az egészségügyi rendszerek menedzsment szakága a következő témákra terjed ki:

  • A fejlődő egészségügyi rendszer fejlett vezetési gyakorlatához szükséges ismeretek, értékek és készségek
  • Vezetői koncepciók és stratégiák kezelésével kapcsolatos műveletek a feldolgozóipar és a szolgáltatási területek
  • Üzleti vezetési koncepciók és szervezeti viselkedés
  • Üzleti pénzügyi döntések, beleértve a pénzügyi előrejelzést és a proformas fejlesztését
  • A működőtőke kezelése, a tőkebefektetés, a tőkeszerkezet és a pénzeszközök felhalmozása a tőkepiacon

Karrier Eredmények

Találd meg álmai karrierjét MBA-ban az egészségügyi rendszerekben
Az MBA az egészségügyi rendszerek menedzsmentje felkészíti Önt vezető szerepet orvosi vagy üzleti szervezetek. Olyan fejlett pozíciókat kereshetsz, mint például az igazgató, a vezető tisztségviselő vagy az egészségügyi szolgáltatások alelnöke.

Program Helyszínek

Online
Folytassa a következő generációs oktatást egy online diplomával a Grand Canyon Egyetemen. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este
A Grand Canyon Egyetem esti programjai kielégítik a dolgozó szakemberek igényeit, akik inkább személyes tanulási környezetet kívánnak. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

Online és esti program közzététele

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date