Az üzleti adminisztráció mesterei (teljes munkaidő)

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Választhatja, hogy tanulmányozza ezt az MBA-t nappali vagy részmunkaidős tanfolyamon. A nappali tagozatos tanfolyam elvégzése 1 évig tart, és az egyetemen 100% -ban lesz lebonyolítva - hacsak a hivatalos higiéniai és COVID-19 előírások nem tanácsolják a személyes tanítást. A részidős tanfolyam befejezése 1,5 évig tart, és önálló tanulmányok, virtuális órák és egyetemi kampányok kombinációja.

Megjegyzés a külföldi hallgatók számára: A nappali tagozatos MBA hallgatók jogosultak rendszeres hallgatói vízumot kapni, míg a részmunkaidős hallgatóknak schengeni vízummal kell részt venniük az egyetemen.

A digitalizáció, a globalizáció és a fenntarthatóság iránti megnövekedett igény ma kihívások elé állítja a vállalatokat. Szakképzett szakemberekre és vezetőkre van szükségük, akik azonosítják és megvalósítják az innovatív és jövőorientált üzleti modelleket.

Sikere vezetőként attól függ, mennyire hajlandó vállalni a felelősséget és új területeket fejleszteni. A hálózatkezelésről és a személyes növekedésről szól egy globalizálódóbb és digitalizálóbb világban.

MBA diplomaként képes lesz hatékonyan válaszolni a globális és digitális piac kihívásaira, kihasználni az innovációt és vezetni a csapatokat.

Újradefiniálja üzleti szaktudását, és tanulmányozzon keresleti fokozatot Németország 10 legnagyobb egyetemének egyikén.

Tanfolyam követelmények

  • főiskolai diploma
  • Angol nyelvtudás (B2)
  • Az alapstatisztikák ismerete (alternatíva: vegyen részt a tanulmányok előtti statisztikai kurzuson az EU-ban)
  • 1 év szakmai tapasztalat az utolsó tudományos fokozat után
Utoljára frissítve jan. 2021

Az iskoláról

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Tovább

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Kevesebb
Berlin , Iserlohn , Hamburg + 2 Több Kevesebb