Az Alberta MBA teljes munkaidőben program

Általános információk

Program leírás

A mesterképzések in Business Administration jelentős eredmény és értékes megbízólevél mindazok számára, akik tovább szeretnék karrierjét a hangsúly az üzleti kérdésekre. Az Alberta MBA program lehetővé teszi a rugalmasságot, hogy folytassa a tudás széles körű témák - a pénzügy a marketing, nemzetközi üzleti Natural Resource Management belül specializáció, a közös szak, vagy egy általános program.

AMBA

A program

Az Alberta MBA egy 16-20 hónapos nappali tagozatos programot. A program kétségtelenül kihívást, inspiráló, célirányos, hatékony és "való világban". Keresztül keveréke előadás, ügy, és az alkalmazott tanulási, Alberta MBA diplomások vannak szerelve a jelenlegi ismeretek és a pragmatikus és legkeresettebb készség.

A diákok egy teljes alaptanterv, hogy egy alapos, integrált alapozó menedzsment lényegét, és egészítik ki a diplomát választható kurzusok. A választható kurzusok, meg tudja-e alakítani a mértéke egy mix tanfolyamok legalkalmasabb arra, hogy a saját érdekeit, vagy töltse egyik hivatalos szakirányok.

MBA Capstone - valós tapasztalat

Mint a mi MBA kidolgozásában elért tanfolyam (SMO 641: Üzleti stratégia), akkor fog működni a külső szervezet stratégiai kérdés, hogy néznek. A csapat lesz a probléma azonosításában és a lehetséges megoldásokat, ajánlom a teendők és dolgozzon ki végrehajtási tervet a kliens. Ez lehetőséget ad arra, hogy alkalmazza, amit tanultál az Alberta MBA egy valós környezetben, és a tapasztalatszerzés során a vizsgálatok.

Karrier menedzsment

Az Alberta MBA felvértezi a hallgatók a szükséges ismereteket, hogy jól működik a vállalati, illetve vállalkozói környezet. Ha a szükséges tanfolyamot Karrier menedzsment ismeretek, egy-egy coaching és karriertervezés az MBA Karrier Menedzsment Központ, és a lehetőséget, hogy folytassa a nyári szakmai, jó helyzetben van a sikerre az Alberta MBA.

Az Alberta MBA egy két éves MBA program. Év egyik kezdődik irányultságú augusztus végén. Az elmúlt egy évben az egyik, akkor a teljes mag MBA képzések hogy az Ön számára egy erős megértése menedzsment lényegét. Befejezése után a nyári szakmai, a második évben kezdődik. Év két lehetővé teszi, hogy összpontosítson a tanulmányok meghatározott területeken a kamat vagy teljes specializáció.

Tájolás

Az Alberta MBA kezdődik minden év augusztusában egy hetes orientációs épül SMO 652: vezetői képességek. Következő orientáció, az MBA Egyesület szervez hétvégi nyaralás a Sziklás-hegységben.

Alaptanterv

Év egyik MBA program középpontjában üzleti alapjait. Az elmúlt ősz (szeptember-december) és Winter (január-április) szempontjából, akkor fog működni a csapat négy-öt diák, hogy dolgozzon funkcionális üzleti ismeretek és kritikus gondolkodás képességeit. Ezek a központi MBA képzések építőkövei a második évben a Alberta MBA:

 • Vezetői képességek
 • Pénzügyi Beszámolási és elemzés
 • Számviteli Információ és belső döntéshozatali
 • Gazdasági alapjai
 • Etikai és a vállalati társadalmi felelősség Communications
 • Vezetői Pénzügy
 • Marketing Menedzsment
 • Az adatok elemzése és döntéshozatal
 • Irányító emberek
 • Egy Core választható a következő
 • nemzetközi üzleti
 • Operations Management
 • Szervezet stratégia - az irányító szervezetek

Nyári gyakorlat

A kettő között az első és a második évben az MBA program (május-augusztus), akkor lehetősége van egy teljes nyári gyakorlatra. Ön arra ösztönzik, hogy szorosan működjenek együtt az MBA Karrier Menedzsment Központ, hogy biztosítsa a szakmai gyakorlat.

Választani & specializációk

Valamint a mi MBA Capstone tanfolyam (üzleti stratégia), a második évben az MBA lehetővé teszi, hogy személyre szabott mértékben a saját érdekeit. Nagyjából fele Alberta MBA hallgatók teljes általános MBA választva a választható kurzusok. Akkor is lehetősége van arra, hogy teljes az egyik hat szakirányok:

 • pénzügy
 • Innováció és vállalkozási
 • nemzetközi üzleti
 • Természeti Erőforrások, Energy & Environment
 • Közpolitikai és Menedzsment
 • fenntarthatóság
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Alberta was founded 1908. Over the past century, the UofA has established itself as a leading research intensive University, one of the top Universities in Canada and amongst the top ... Tovább

The University of Alberta was founded 1908. Over the past century, the UofA has established itself as a leading research intensive University, one of the top Universities in Canada and amongst the top 100 Universities worldwide! The Alberta School of Business at the UofA is one of Canada’s leading business schools, offering Bachelor of Commerce, Master, PhD and Executive Education programs. The Alberta MBA is a 20 month full-time program. With small class sizes, the Alberta MBA provides for a personalized and high-quality experience which is further enhanced by the program’s faculty, many of them winners of teaching and other excellence awards. Kevesebb